Гьоков: Трудно ще има друг кабинет в това НС

Актуализацията на бюджета е много важна
20 юни 2022 13:50, Росен Стойчев
12
Гьоков: Трудно ще има друг кабинет в това НС
Снимка: БГНЕС

„В рамките на този парламент ще бъде доста сложно съставяне на друго правителство”.

Още по темата
Това каза министърът на социалната политика Георги Гьоков, който, заедно с вицепрезидента Илияна Йотова, присъства на откриването на панаира в Пловдив, съобщи Нова.

По думите на социалния министър без актуализацията на бюджета на Държавното обществено осигуряване, както и на големия бюджет на държавата, увеличение на пенсиите няма как да има.

Той уточни, че дори вотът на недоверие да бъде гласуван, правителството в оставка ще продължи да управлява и ще е възможно промените в бюджетите да бъдат приети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Сега преди 1 година
Много от вас които пишат само глупости явно неразбират тази политика и ръсят бисери.Стотина беднитати ви мътят главите и дърпат чергата всеки под своето Д
8
1
 
1
 
! Отговори
да бе да преди 1 година
Нови заеми и нови кражби от Киру , Кокори и *** .
7
1
 
2
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 година
трудно ли .а кои ти каза пък че трябва да има кабинет. само народа ще каже кои да съставия такъв но на едни демократични избори.стига сте се оправдавали с бюжет с пенсий.до сега какво сте правили.не се хващаите за сламката удавници.оставката е спасението ако наистина сте патриоти.а не търговци.
6
0
 
5
 
! Отговори
www преди 1 година
Не че и Гьоков не пътува с любовницата си за наша сметка по света, ама поне са по дискретни с госпожица Галина Господинова! Гледат да не попадат на снимки с камери!
5
4
 
4
 
! Отговори
Бебо преди 1 година
Спрете да се оправдавате за бюджета. Приеме се или не, намерете начин да помогнете на пенсонерите и на всички други хора! Инфлацията е страшна, а досега властта с нищо не е помогнала, вече половин година!
4
2
 
6
 
! Отговори
www преди 1 година
Ех другаря Гьоков цял един живот драпа да се добере до министерски пост и на края Киро му развали далаверката, не може да си докраде до края на мандата!
3
7
 
8
 
! Отговори
отвратен преди 1 година
Кой да вярва на копейкин и на др4ъгливият кон от учин дол !!!
2
6
 
6
 
! Отговори
българин преди 1 година
Ако има нови избори тук ще стане революция със жертви !!
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама това го кажете на онова малко продажно човече Киро,съберете се Сите партньори Демократи,Комунисти и Променители и му го кажете право куме в очите-дотук беше!