Слави Трифонов към Бойко Рашков: Признавам, мафиот съм, елате да ме арестувате

Сериозен съм като некролог, написа лидерът на ИТН
25 юли 2022 17:00, Нели Христова
467
Слави Трифонов към Бойко Рашков: Признавам, мафиот съм, елате да ме арестувате
Снимка: БГНЕС

Саркастичен отговор на обвиненията от страна на премиера в оставка Кирил Петков, че защитава мафията, публикува лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

За последно той бе обвинен от Петков, че е развалил преговорите за правителство с мандата на БСП, след като кабинетът е отказал да отпусне пари за пътната отсечка Русе-Велико Търново, към която интерес имало от ИТН.

"Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия", започва отговорът от страна на Слави Трифонов, който шоуменът-политик публикува в социалната мрежа фейсбук.

"Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков.

Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.

Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате.

Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.

Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите.

Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог.

Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа", пише още Трифонов.

Едно от обвиненията от страна на Кирил Петков бе, че Трифонов е отказал да подкрепи правителство заради номинацията на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ, която планират "Продължаваме промяната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


467
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
6
 
7
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 1 година
БРАВО СЛАВЧО! НАКРАЯ ДАЖЕ ТИ РАЗБРА КОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧЕГЪРТАН! ЧЕГЪРТАЙ, ЧЕ ТО ДРУГО НЕМОЖЕТЕ!
334
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 394: Глас народен, глас божи. Повечето БГ политици също са карикатури.
333
3
 
4
 
! Отговори
Не сме добре преди 1 година
Много е важно кои се облажват с милиардите ограбвани чрез недопустимо високите цени на тока и горивата... Имало от милиардите ограбвани месечно за всички политици ..Да се провери плащат ли на служителите издържани с цел борба с орг престъпноста..НАд 35 % от народа НЯМА ПАРИ ЗА ЖИвОТ.. Над 1 000 000 нямат работа нямат доходи..НАд 4 500 000 жертви на мед мафията..
332
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои БГ журналисти са карикатури, би трябвало да си го знаят, а не да се съдят. Повечето БГ журналисти са карикатури.
331
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И как така шоуменът Слави Трифонов се оказа "толкова важна " ключова фигура в бг парламента, че да блокира или сваля правителства и коалиции вече няколко пъти?! Как така е все в позицията на недоволен и обвиняващ, а него никой не го дкосва с пръст , понеже явно е съвършен?? Не е ли, защото е покровителстван от едни финансово състоятелни структури с криминално минало, които народът нарича мафия?
330
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кристина Патрашкова го е осъдила на втора инстанция да и плати 50 бона за обида в предаването му.Колко чист и принципен човек,ти да видиш..
329
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има 2 типа комунисти: Корнелия-типаж, които са партийни деятели и не могат нищо да работят освен да паразитират върху парите на данъкоплатците, тук слагаме и внукът Бойкикиев и втори тип: амбициозни КАДЪРНИ хора, които при соцконюнктура освен да са членове на БКП друг вариант за професионален растеж не са имали.
328
2
 
7
 
! Отговори
НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА преди 1 година
СЕГА СЛАВЧО ГО ДАВА ЧЕСТЕН? А КАК ГОДИНА И ПОЛОВИНА, ДАЖЕ И ПРЕДИ ТОВА СЕ ЗАИГРА С ТЕЗИ ОТПА-ЪЦИ? МИ С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ НАЛИ ТАКЪВ СТАВАШ, БЕ СЛАВЧО? ТЕ ТЕ ХУЛЯТ, ТИ ТЯХ, ЗНАЧИ СТЕ ЕДНАКВИ! МАЯ МАНОЛОВА ТИ БЕШЕ ЧЕСТ ГОСТ. СЕГА ХОДИТЕ ЛИ СИ НА ГОСТИ?
327
2
 
6
 
! Отговори
СЛЕД БОЙКО преди 1 година
И Слави мачка другарите...за Кирчо да не говорим...
326
1
 
1
 
! Отговори
ПОЗИТАНО 20 преди 1 година
Търсим съвет от Драган Цанков 28......кво да прайм със Слави. А *** те били вече в Русията...набедиха ги като шпиони.....
325
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ще гласувам за комуниста и член на бкп Бойко Борисов.
324
3
 
8
 
! Отговори
СЛАВИ ПРЕМИЕР! преди 1 година
ИТН ПАК ЩЕ СА ПЪРВИ! САМО БЕЗ ШНОРХЕЛИ, ГЕЛОВЕ И РАДУЛОВЦИ! ЩОМ БАЙДЪН МОЖЕ?
323
5
 
9
 
! Отговори
Слави е легенда.. преди 1 година
Кирче е амбулантен търговец..... Не може да продаде една паста без Линда
322
8
 
5
 
! Отговори
Язък преди 1 година
Славааа,от тебе нищо не ставаааа...
321
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунист власт и мандат не пуска-това е истина. Който има очи видя с кого са ПП и ДБ, който няма, да гласува отново за комунистите.
320
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И отново Слави се показа като мъжкар.....мачка другарите без да се замисля
319
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави пак разби БСП другарите.....не 7м цепи басма...жалко, че надеждите на БСП да участват в управлението бързо рухнаха....
318
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя чал-гар на снимката е просто кукла на догански конци.
317
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Циркаджия.Знае,че днешната държава е капиталистическа и всеки играе игра ,в която печелят богатите.Така е устроена,че богаташа да се гаври с мвр,съда,закона.Я да беше социализъм,нямаше да мръдне повече от виолончелото на което е бил.
316
6
 
9
 
! Отговори
Анка Британка преди 1 година
Супер си Слави. Ти винаги си бил и ще останеш нашия обединител на нацията извън пределите на България. Каквото и да стане пак за теб ще гласуваме.