Терзийски от ПП: Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната

"Предложението на Трифонов за референдум е отчаян опит да се завърне в политиката"
29 авг 2022 16:30, Красимир Ангелов
185

Малко повече от месец остава до поредните предсрочни парламентарни избори у нас. Как оценяват управлението си от "Продължаваме промяната"?

"За управлението на кабинета "Петков" за тези 7 месеца бяха направени много категорични крачки в посока решаването на енергийната криза в България. Успяхме да построим интерконектор, който ГЕРБ не успяха да построят за 12 години. Успяхме да не оставим българския бит и бизнес без газ за нито един ден. Договорихме и два танкера, за които намерихме слотове. По тази обвързваща оферта намерихме още 7 и можеше да се осигури изключително спокойна зима за българите. За съжаление, въпреки този щаб, който организираха от служебното правителство, очевидно нямаше достатъчно воля и капацитет те да осигурят съответните слотове", каза Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната" в студиото на "България сутрин".

Още по темата
По думите му танкерите са били договорени 2 дни преди падането на правителството.

"Те са осигурени. Единственото, което трябва да се направи, е да се намерят слотове. България има доста добра свързаност и с Турция, и с Гърция. Енергийните експерти потвърждават, че един такъв трансфер е абсолютно реалистичен", допълни Терзийски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че на българина му е писнало да го замерят с лъжи и неверни факти.

"Хората трябва да получават адекватна информация и адекватно управление - нещо, което ние не видяхме от г-н Борисов за 12 години. Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната ни. Ние започнахме много битки и ги започнахме в името на България. Започнахме битката за "Капитан Андреево", за чистата храна на нашите деца, повишихме пенсиите и минималната работна заплата, ще я повишим отново", заяви още Йордан Терзийски.

Самият той ще е водач на листата във Велико Търново, където ще се изправи срещу Костадин Ангелов от ГЕРБ и Явор Божанков от БСП: "По никакъв начин това не ме притеснява. Ние ги победихме на предишните избори. Мисля да водим една напълно открита кампания, тя трябва да бъде изключително позитивна и трябва да бъде насочена към това, че да убедим българския гражданин да гласува."

Според него предложението на лидера на "Има такъв народ" - Слави Трифонов, да се проведе референдум за президентска република, е отчаян опит да се завърне в политиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ поне има модел, а при киролените е чиста бъркотия...
55
3
 
19
 
! Отговори
Абе БОКЛУК преди 1 година
Вие сте пагубни за БГ ,всички в затвора начело с КИРЧО и КОКОРЧО
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чий проект беше пепето? И кой е дал някакъв документ за грамотност на тоя изтрещелник?
53
2
 
16
 
! Отговори
охо бохо преди 1 година
До но доста Ми щом тези "доста хорица" смятат,че Бойко ще овладее инфлацията,няма лошо!Лошото ще е ако пак гласуват за крадливите некадърници от БСП и ПП!Тогава нещата ще загрубеят!
52
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен54 Ей шшашовиа, нема да плювъш ннаште утт ПППППто оти ша одиш заглава!
51
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Върнете Чалгата! Кукубенд парламент! Модел на циганскиОркестър и референдум за диригент на Кукубенд! Месечина, месечина, йойой! Маестро, маане!
50
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реално погледнато, Борисов вече е политическо трупче. Никой не може да преодолее погнусата на огромното мнозинство на избирателите от корумпето!
49
2
 
18
 
! Отговори
перко преди 1 година
Моделът ПП съсипа държавата само за 7 месеца. В Хърватия има вече арестувани вече поитици за измамис посредниците за газа. Дано това последва Кирчо и Кокорчо!
48
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние българете си сакаме Бойко,он е *** и ние сме прости,ама он май не толко *** ,крадна милиарди..
47
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
ПП не сгига, че са некадърни, но и много нагли. Страх ги е, че ще идаг в затвора
46
2
 
5
 
! Отговори
АСАН преди 1 година
Ниа бъгърете сакаме Киро и Асан да на управлевът! Оти са учени. *** сакаме да дават повеке паре за изборе бе! Кво а тава 50 левъ?
45
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП за 6 месеца откраднаха милиарди и много ги е страх от ГЕРБ да не бъдат разкрити и осъдени. Затова само ГЕРБ им е в устата на простите хомосексуалисти от ПП начело на Простото Киро и ококореният Асан- крадеца
44
1
 
7
 
! Отговори
ПеПето преди 1 година
Кой не галсува за назе е шашаф! Сал ниа ша ва упраиме оти сме училе у Харлец. У Харвада де.
43
1
 
8
 
! Отговори
гербер преди 1 година
До Минаващ Няма за какво да му се разминава на Бойко!И бай ти Ставри ако чака на такива като теб направо ще умре от притеснение!
42
2
 
12
 
! Отговори
МОДЕЛЪТ РАДЕВ преди 1 година
КОЙТО МОНТИРА ЛЪЖЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ ДОКАТО СЛУГИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА ПРЕДИЗВИКВАХА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ КРАХ НА ДЪРЖАВАТА- 17.4% И 40% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ- ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ НИ СА ЕВРОПЕЙСКИ- ВИЖ KAUFLAND.de И ЗАБРАВЕТЕ ДА СЕ КАТЕРИТЕ ПО ГЪРБА НА БОРИСОВ НЕ ХВАЩА ДЕКИШ
41
3
 
13
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Къде ви е евтиният газ ПП? С удоволствие ще ви ликвидирам без никакви угризения!
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен36 Poserko, вземи се скрий някъде, че ако ти дадат един автомат и малко от кинкалерията за фронта, така ще се омацаш (о д р и с к а щ), че ще смърди и на правнуците ти.
39
6
 
3
 
! Отговори
ТО СЪЩОТО!?! преди 1 година
За съжаление, ако анализираме заявените политики от ГЕРБ, то вече няма съществена разлика между модела ПП и модела ГЕРБ. Разликата е, че вторите ще се засържат няколко месеца на власт.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези са супер нагли. Хареса им да си разделят с Нинова и БКП министерствата.
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чао на Левашкия червен сайт СДС идват на власт дръжте се трийте ние пък ще изтрием вас от България