Терзийски от ПП: Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната

"Предложението на Трифонов за референдум е отчаян опит да се завърне в политиката"
29 авг 2022 16:30, Красимир Ангелов
185

Малко повече от месец остава до поредните предсрочни парламентарни избори у нас. Как оценяват управлението си от "Продължаваме промяната"?

"За управлението на кабинета "Петков" за тези 7 месеца бяха направени много категорични крачки в посока решаването на енергийната криза в България. Успяхме да построим интерконектор, който ГЕРБ не успяха да построят за 12 години. Успяхме да не оставим българския бит и бизнес без газ за нито един ден. Договорихме и два танкера, за които намерихме слотове. По тази обвързваща оферта намерихме още 7 и можеше да се осигури изключително спокойна зима за българите. За съжаление, въпреки този щаб, който организираха от служебното правителство, очевидно нямаше достатъчно воля и капацитет те да осигурят съответните слотове", каза Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната" в студиото на "България сутрин".

Още по темата
По думите му танкерите са били договорени 2 дни преди падането на правителството.

"Те са осигурени. Единственото, което трябва да се направи, е да се намерят слотове. България има доста добра свързаност и с Турция, и с Гърция. Енергийните експерти потвърждават, че един такъв трансфер е абсолютно реалистичен", допълни Терзийски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той е категоричен, че на българина му е писнало да го замерят с лъжи и неверни факти.

"Хората трябва да получават адекватна информация и адекватно управление - нещо, което ние не видяхме от г-н Борисов за 12 години. Връщането на модела ГЕРБ ще бъде пагубен за страната ни. Ние започнахме много битки и ги започнахме в името на България. Започнахме битката за "Капитан Андреево", за чистата храна на нашите деца, повишихме пенсиите и минималната работна заплата, ще я повишим отново", заяви още Йордан Терзийски.

Самият той ще е водач на листата във Велико Търново, където ще се изправи срещу Костадин Ангелов от ГЕРБ и Явор Божанков от БСП: "По никакъв начин това не ме притеснява. Ние ги победихме на предишните избори. Мисля да водим една напълно открита кампания, тя трябва да бъде изключително позитивна и трябва да бъде насочена към това, че да убедим българския гражданин да гласува."

Според него предложението на лидера на "Има такъв народ" - Слави Трифонов, да се проведе референдум за президентска република, е отчаян опит да се завърне в политиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
10
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Голям страх ги тресе тези, които бяха изритани и наръгани с леви и десни крошета ОТ СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКАТА ЮНАЧНА ДРУЖИНА. Защото техните лъжливи и крадливи опорки вече са до болка опознати от всички българи. Няма как отново и отново да се мъчат да заблуждават, да напират, да шмекеруват, за да се наредят на държавната софра. Както се пее в песента: - Всичко тий байно убаво, ама тий време минало...
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Дейвид Ти на кой си кръстен бе мишоооок? :))))))))))))))))))))))))))))))))
74
3
 
17
 
! Отговори
чии проект е ПП!? преди 1 година
До Анонимен 61Ми на Козяк!Нали за това се купиха машините,за да се гарантира победа за червените синчета!Иначе Герб щеше да ги отнесе като куцо пиле домат!Сега видяха,че техните се издъниха,и нещо млъкнаха!
73
4
 
19
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 1 година
Ще ви го кажа просто: или избираме ГЕРБ и получаваме не перфектно (то не е и възможно!), но що-годе прилично управление, или не избираме ГЕРБ и получаваме още хаос/бабикяни/хаджимравуни/пици с кристали/кражби/инфлация/всякакви кризи/загубено време в поредица от още избори и още кризи. Сами видяхте. Просто е. Всеки сам да избере какво иска!
72
5
 
1
 
! Отговори
Претаковахме Промяна преди 1 година
Ние ще ви управляваме, ссккааапаняци!
71
20
 
4
 
! Отговори
Дейвид преди 1 година
ПП е единствената адекватна партия, затова и обраха гласовете на ДБ и ИТН, общо взето всички партии с млад електорат. Вие бивши комунистчета оставете по-младите и образовани от вас да си вършат работата.
70
3
 
23
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
Стига с тоя модел ГЕРБ бе, каППути. Видяхме ви ви и вашият модел какво ни донесе. Не знам при модела ГЕРБ дали и колко се "крадеше", защото така и нищо не се доказа, но пък нещо се строеше, правеше и общо взето имаше пари за всичко. Сега при новите като не се краде, нищо не се направи и само се харчат пари.
69
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Бойко спечели, цената на компаньонките ще тръгне нагоре. Младежи ГЕРБ са въодушевени и възрадвани за откриващите се професионални възможности.
68
5
 
10
 
! Отговори
иначе го бива преди 1 година
Бойко направи една единствена грешка при управлението си!Това,че тръгна да играе с американците!А те,както е известно,мачкат и своите,и чуждите!Но просто нямаше друг начин!
67
2
 
18
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
П.П.ПЪЛЕН ПРОВАЛ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ,и нито една нова идея,досега никой с нищо не можа да докаже НИЩО,а ГЕРБ БЕШЕ НАЙ ПРОДУКТИВНОТО И СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА,БОРИСОВ е най успешния премиер който сме имали.РЕДНО Е ПРОКОРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА РАЗКОСТИ УПРАВНИЦИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 6 МЕСЕЦА,И ГОДИНА НАЗАД
66
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за Възраждане!
65
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко и да отбележи "победа" на изборите, няма да празнува. Няма с кой да прави правителство. Всичките ги е прецаквал по един или друг начин.
64
1
 
23
 
! Отговори
УУУ НЕЩАСТНИЦИ! преди 1 година
КОЛКО ПАРТИИ - 10 - 15, УБИТИ ОТ СИСТЕМАТА, БСП, ЗЕЛЕНИ, ДБ, ИТН,ОТРОВНО ТРИО, ПОПА, МАЯ, ТАНЯ С 21, КАПОН, ДАЖЕ И ЛУПИ СЕ МЯРКАШЕ, БОЕЦ, ВЪЗРАЖДАНЕ ... И ПРЕЗИДЕНТА С ЮМРУКА - ЧЕГЪРТАХТЕ ГЕРБ... И НИЩО? ГЕРБ ПАК ПЪРВИ И БОЙКО ПАК ПРЕМИЕР!
63
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 1 година
Терзийски, ПП (ПИ - Продължаваме Измяната) какво постигна за 7 месеца? Подари малко военна техника на Украйна когато всички други продаваха и успя да унищожи връзките на България с Русия. Арестувахте разБойко и го пуиснахте, а от вчера вече всички обвинения са снети. Говорите за кражбите на предишните, и няма нито един обвиняем. Кое от тези неща се подкрепя от мнозонството граждани на РБ?
62
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези от ПП лъжат дори и като спат. Всички са за кауша.
61
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който гласува за ПП е комунист тоталитарист!
60
3
 
10
 
! Отговори
голям си сладур преди 1 година
До Анонимен 57 А бе,хахо,за това ли винаги печели изборите!?Друго ми е чудно,от къде ви изтърват такива,от Карлуково ли,от 4-ти км,или от Курило!?
59
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Псевдо политици, на псевдо партия правят псевдо коментари!
58
22
 
4
 
! Отговори
Програмиста преди 1 година
Аз ще гласувам за ПП.
57
2
 
7
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
Бате Боци идва с пълна сила, крив, строг, но справедлив... ти представяш ли си, че мафията държеше държавата да е по-добре отколкото сега...