Нинова: Трябва да гарантираме най-евтиния газ

Настоява, че икономиката ще реализира средства
9 сеп 2022 19:38, Росен Стойчев
54
Нинова: Трябва да гарантираме най-евтиния газ
Снимка: БГНЕС

"Най-важната ни задача е стабилизиране на икономиката и намаляване на инфлацията.

Още по темата
Трябва да осигурим доставки на газ на най-ниски цени, подкрепа за фирмите и борба със спекулата и сивия сектор". Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в Търговище, където заедно с водача Светослав Стефанов, беше представена листата на "БСП за България" за областта.

Тя е категорична, че работещата икономика ще осигури средства и за повишаване на доходите. Нинова е на мнение, че натрупаните свръхпечалби на енергийните дружества трябва да се преразпределят справедливо на фирмите и домакинствата, от които са събрани.

"Ние разбираме, че ценообразуването е свободно, но държавата трябва да влезе активно в борба със злоупотреби на пазара и спекулата. За 6 месеца в Министерството на икономиката и индустрията направихме над 15 000 проверки за злоупотреби на пазара, особено с хранителни стоки. И имаше резултати. Изрядните фирми трябва да бъдат защитени от нелоялна конкуренция", настоя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля,че няма да се наложи вие да гарантирате природния газ. Вашата свърши.
43
0
 
0
 
! Отговори
КИРО преди 1 година
ШВЕЙЦАРИЯ ПРОДАДЕ БОЙНИ БРОНИРАНИ МАШИНИ НА ДАНИЯ,В ДОГОВОРА Е ЗАПИСАНО ,ЧЕ ДАНИЯ НИТО МОЖЕ ДА ПРОДАВА НИТО МОЖЕ ДА ПОДАРЯВА ТЕЗИ МАШИНИ,НИНОВА ПРОДАДЕ ПАТРОНИ НА ПОЛША А ТЕ НА УКРАЙНА И ЛЪЖЕ ,ЧЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВЛИЯЕМ НА КОЙ ЩЕ ГИ ПРОДАВА ПОЛША,С ТЕЗИ ПАТРОНИ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ УБИВАТ РУСКИ ВОЙНИЦИ-----НО ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО СА ГАДНИ РУСНАЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ДАВАТ ГАЗ НА БЪЛГАРИЯ--НЕ СЪМ РУСОФИЛ НО ИМАМ ЧУВСТВО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ-----КЪДЕ СА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ
42
0
 
2
 
! Отговори
Ще има посредници преди 1 година
Какво друго очакваме от преговорите с Газпром след като отказваме да плащаме по тяхната схема - в рубли. Газпром е казал ясно - така продава. И са прави за себе си - имат блокирани 300 милиарда евро в западни банки. Който не иска така да плаща, купува от посредници, които плащат в рубли. Просто и ясно. А тия приказки, че преговаряме (за да не плащаме в рубли) са имитация на преговори.
41
1
 
4
 
! Отговори
ЗА ТОПЛОТО БЪДЕЩЕ преди 1 година
ТАЯ ТЕТКА И ПРОСТО КИРО В ЕДНА ЦЕНТРАЛА ОБУЧАВАНИ- НА КРЕМЪЛ...ОБЕЩАВАТ И ДУДНАТ, ОБЕЩАВАТ И ДУДНАТ И НАКРАЯ 17.4% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ 40% НА ГОРИВА- 3/4 ПЪТИ НО ИНАЧЕ ОБЕЩАВАТ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственното , което Български "политик" може да гарантира Корнело , е че може да КРАДЕ , да ЛЪЖЕ и ПРОДАВА Бълагрия на праче , за да си плати ИНДУЛГЕНЦИЯ от "НАЧАЛНИЦИТЕ " на деня , и за да осигури на децата си които са залижници един охолен живот за сметка на Българите - Това e !
39
1
 
3
 
! Отговори
Най добрия газ преди 1 година
Най добрия газ, е самата Нинова. Както се газира от години, ще хвръкне като балон с газ всеки момент
38
1
 
4
 
! Отговори
ДО ДАНС преди 1 година
Разпитайте Нинова - къде има Евтин Газ ?Тази изпръца БСП - Партията на Народа .
37
2
 
8
 
! Отговори
Ала бала преди 1 година
Тая *** какви ги говориш нали лично тя спря доставките от Газпром,а сега се прави на разсеяна . Всичките са за Белене до живот да чукат големи камъни на малки камъни
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам за връщането на посланиците,но заради ЕК цените ще са други при нов договор.Евентуално можело само в рамките на стария на старите цени и после край.После пак ще купува цяла ЕС пак руски,но с надценка.Някой ден ще се осъзнаят от ЕС и ще ги погнат.Това не е Укроландия да я лъжат.
35
0
 
4
 
! Отговори
Замириса на преди 1 година
предизборни дивиденти и. на малко напълнени *** от напъна
34
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма евтина газ от Русия! Сега ни подготвят за това, че се водят преговори с Газпром и едно от условията за доставка от руска страна било, да се върнат част от изгонените дипломати, т.е шпионската дейност и намесата в политиката на България да продължат. Ето колко е "евтина" газта на руснаците!
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А къде работи мъжът на Нинова..ха.ха.ха
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ни крадат с газа както са крали Украйна.Ще ни продават пак руски,но с надценка.
31
0
 
9
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Имало резултати, но какви са тези резултати един бог знае ..Не може и не трябва да се вярва на БСП! Те не само лъжат, ами ще те изкарат теб лъжец без да им мигне окото..Гледат те в очите и те лъжат..абе..трагедия .Да ги махаме по-бързо!..И това за газта е пълен популизъм - винаги някоя цена ще е най-ниска в сравнение с другите възможни .БСП ВЪН!
30
0
 
13
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Нагла!
29
0
 
8
 
! Отговори
А, сети сЪ! преди 1 година
Що слугува на Гриндера и Мравояда? За власт, нали, како?!? Айде у лево... или в твоя случай айде по-надясно :)
28
0
 
12
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Другарко,айде да спреш да ни занимаваш с тъпотиите и наглата си физиономия.Никой не те пита и не се интересува от умрялата ви комунистическа партия.Главите ви са сбъркани и само *** могат да ви вярват.СБОГОМ и на Бузлуджа?
27
0
 
13
 
! Отговори
9-и септември преди 1 година
още не можем да се отървем от червената мафия..
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тоя евтин газ! Не разбрахте ли, че вече "евтин" газ няма! Азерският газ? Ами той е 20% на Лукойл, 28% на ВР, 15% турски,и т.н, а азерците (с които уж преговаряме) имат само 14%.
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова играе опасна и глупава игра ... от една страна се опитва да се хареса на поддръжниците на руския фашизъм в България, от друга се надява на демократична коалиция след изборите ... от два стола накрая ще седне на земята.