Нестимир Ананиев: ГЕРБ трябва да прояви лидерство

Първата сила в НС трябвало да поеме отговорността
15
Нестимир Ананиев: ГЕРБ трябва да прояви лидерство
Снимка: БГНЕС

„Когато си първа сила, трябва да поемеш отговорността. Трябва лидерство. Вчера ние проявихме лидерство, след като казахме, че днес няма да направим номинация“ , каза Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната“ пред bTV.

Партията снощи обяви, че изтегля своя кандидат за председател на Народното събрание Никола Минчев и няма да издигне друга кандидатура.

Още по темата


„Видяхме, че остава едно чувство, че едва ли не „Продължаваме промяната“ пречи за избора на председател. Затова решихме днес да не издигаме номинация и да видим какво ще пречи на ГЕРБ“, каза Настимир Ананиев.  По думите му има добра новина във вчерашния ден.

„ДПС подкрепиха ГЕРБ, което за мен е крачка за сформиране на редовен кабинет. Трябва още една формация да се присъедини“, каза Ананиев.

Според него ГЕРБ трябва да прояви лидерство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не бива да е в нито една партия, още повече в парламента. Не става, ограничен и елементарен. Ама те в ПП са се събрали доста като него, че и все свързани с Харвард. ГолЕма реклама му правят! Ако искат да ги има ПП, не им трябват подобни, да си подбират кадрите. Не знам на кого хрумна да го свързва с Нора Ананиева, на светлинни години е от нея и добре, че нямат нищо общо.
5
0
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Нестимир..... Хахахаааа, тоя мазнюга е отвратителен.
4
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече 2 седмици гроб управляват, а цените на горивата не са паднали наполовина, инфлацията не е 5%. Какво чака тиквата или за пореден път излъга тиквичките които гласуваха за него? Тикви вместо да риташ топка и да късаш минискуси почвай да сваляш цените както обеща, че на следващите избори ще си мечтаеш за 8% подкрепа.
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е видяхме ГЕРБ и неговото ,,лидерство" до къде ни докараха.Че никой не ще да понесе отговорността за кражбите и пачките.Къде е ,,лидерът""им.Защо не излезе и понесе отговорността сега.Кога ще я понесе отговорността.? Когато го изберем отново на власт ли Това ли му е терзанията
2
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи като беше да създават хаос: ***, гроб и дъпъсъ сформираха коалиция, а когато трябва да се поеме отговорност и да се прави нещо градивно се правят на ощипани булки. Който е свалил предишното правителство да си гласува ново. Или плана беше само до хвърляне на държавата в хаос по време на война и безпрецедентна енергийна криза? Нали се пънехте да управлявате, нали развивахте теории как ще се справите по добре, е какво чакате? Гласувайте и почвайте да сваляте цените.
1
3
 
8
 
! Отговори
?!? преди 1 година
ГЕРБ проявяват лидерство, ама няма кой да прияви смелост . Като ви гледам партията Ти Петков, Василев все едни смелчаци мъка сте ми.