Униформени от "Съдебна охрана" отишли в дома на Корнелия Нинова

Лидерът на БСП: Аз съм публична, да дойдат и да ме отведат
Обновена: 2 ное 2022 13:32 | 2 ное 2022 13:08, Камелия Цветанова
103
Униформени от "Съдебна охрана" отишли в дома на Корнелия Нинова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова съобщи, че тази сутрин в 7,30 ч. дома й са отишли двама униформени от "Съсебна охрана".

"Не са ме намерили, защото бях тръгнала към Народното събрание. Но аз съм публична, всеки ден съм тук, да дойдат тук и да ме отведат", отсече тя.

Още по темата

Посещението на униформените е във връзка с подадена жалба от страна на Кирил Добрев, който беше изключен от БСП и се оплака на прокуратурата.

„Съдебна охрана“  по закон изпълнява принудително довеждане. Прокуратурата се опита да се намеси във вътрешно- партийните дела на БСП, отказахме да предадем документи и да се явим на разпит, на който да даваме обяснения как и защо сме гласували на Национален съвет“, коментира Нинова.

„Прокуратурата разшири обхвата на лицата, към който проява интерес вече и вика на разпит вече преброителите на Националния съвет на БСП. Принуждават ме аз да връчвам призовки на членове на БСП, има текст според който работодателите могат да връчват призовки, но председател на партия не е работодател и аз няма да връчвам призовки“, уточни тя.  

БСП вече са сезирали посланиците на страните от ЕС, както и Инспектората на ВСС за действията на главния прокурор.

„Преживели сме опити за вътрешнопартийни преврати, но и този няма да се получи. Няма да позволим да поставят БСП на колене, ние сме свободни хора“, зарече се червената шефка.

„Всички жалби подадени от Кирил Добрев попадат в ръцете на един прокурор“, завърши тя, но отказа да го назове. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: БСПНинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
Враг преди 1 година
Тази женица е продажна, а политическата и ориентация е пъстра палитра от цветове като канарче. Крие се зад определена група палячовци в партията си като мишка г-н. Нинова. Тя е най слабия ръководител на БСП от както съществува като партийна група, тя е човека с най много гафове и най голямата издънка. Но никога не си призна че тя е виновна за нещо и не пое отговорност, винаги друг някой и е виновен. А тези шайка около нея само пречат и са същите като нея смешници. Поемете отговорност Нинова.
76
1
 
0
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 година
Бойко няма спиране.Иска да превземе БСП чрез Гряев.Гобрев е техният човек.Казват че по времето на ГЕРБ е получил поръчки за 150 млн.Баща му се върти в гроба като гледа сина си.
75
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно признание от политик- ПУБЛИЧНА била!Ние само предполагахме ама щом тя си го казва :)
74
3
 
8
 
! Отговори
Йордан преди 1 година
Нинова явно е над закона. Също както Петков и Радев.
73
3
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
До Анонимен 76 А защо не попита същото когато нахлуха в къщите на Борисов, Севдалина или Горанов или тази е богопомазана.
72
2
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Човек държи на името си ,Корнелия също.Достойно защити името си Г-жа ЛЪЖА Тръгнали били да я арестуват ,Ха ХА ХА Ама като арестуваха Борисов се кефеше ,докато в нейния случай се стигна се до там че дори нейното отроче Крумчо Зарков я опроверга.
71
5
 
10
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Добре де, какво пък толкова ще й коства да отиде в прокуратурата и да каже няколко думи? Нито ще я бият, нито ще я затворят. За богоизбрана ли се мисли? Което го говори пред журналистите, да го каже там и ще се приключи. Да покаже малко уважение към съдебната власт!
70
1
 
6
 
! Отговори
1984 преди 1 година
Ако БСП партия със 130 годишна история е загиваща, десните ЛЪЖЛИВИ, ИЗМАМНИ, ПОДЛИ, ЧУЖДОСЪТВОРИНИ КАКВИ СА - АМИ УМРЕЛИ ОЩЕ ПРИ ЗАЧАТИЕТО СИ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, НАЛИ ИЦКО ИВАНОВ, НАЛИ КИРКО, КОКОРКО, НАЛИ В УИКИЛИЙКС ИЗЛЕЗЕ ЧЕ МАРТИН ДИМЕТРОВ Е АМЕРИКАНСКИ ЕНЕРГИЕН ШПИОНИН...И НЕ САМО НЕ ГО ИЗКЛЮЧВАТ ЗА ПРЕД ХОРАТА А И ВИЕИЛАЕ ПО ТАЯ ТЕМА В ПАРЛАМЕНТА...
69
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво правят тези по нощите по къщята на хората?
68
4
 
3
 
! Отговори
Коректор преди 1 година
Корнелия Нинова съобщи, че тази сутрин в 7,30 ч. дома й са отишли двама униформени от "Съсебна охрана" . . . . . Не са отишли, а дошли! А какво е "Съсебна охрана" не знам! Учете български иначе в редакцията на днес.бг!
67
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затвор за тези комунисти
66
9
 
12
 
! Отговори
Vejdi преди 1 година
Това е поредната ПР-акция на, Корни ,кой се интересува от една загниваща партия,тя е като,Цола Драгойчева пожизнен председател на,"бсп"търси дивиденти!!!!!
65
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази трябва направо в затвора да я водят даже и без дело. Всички знаем колко инкакво е крала
64
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Престанете да преследвате Нинова и хората на БСП и други партии или хора, дискриминация, втори Зеленски и нацизъм не искаме!
63
16
 
17
 
! Отговори
Доктор преди 1 година
Пъшкала ли е г-жа Нинова докато са и "връчвали" призовката ? Един комунист трябва да пъшка много силно. А дали е получила мравучкания в срамните си части ?
62
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стабилна е!
61
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакаме оставката която беше обещала за 100000 път
60
19
 
34
 
! Отговори
1313 преди 1 година
Тази себична лелка защо занимава обществото с нейните битовизми. Пресконференции дава. Лельо, правилата и нормите важат за ВСИЧКИ. Коя си ти? Нодосегаемата! Нещо пак се изложи яко. Подбирай провисналия си зад-ник и да те няма.
59
11
 
38
 
! Отговори
уточнение преди 1 година
Търсели са я да и връчват призовка за дело,което господжата е завела срещу Явор Дачков.Но защо да не се възползва от ситуацията. и да се представи за великомъченица
58
8
 
11
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Ле, ле мале кой туй нещо, дет Катър бара Комун за уний нещо?