ГЕРБ: Демерджиев носи политическата отговорност за смъртта на полицая

От партията поискаха оставката му и тази на главния секретар на МВР
76
ГЕРБ: Демерджиев носи политическата отговорност за смъртта на полицая
Снимка: БГНЕС

Политическата отговорност за смъртта на граничния полицай от Елхово Петър Бъчваров е на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, коментира Даниел Митов от ГЕРБ и отсече, че партията иска оставката му.

Настоява и за оставката на главния секретар на МВР, който носи оперативната отговорност.

Още по темата

Според Митов липсва координация между българското правителство и властите в Турция и Гърция по отношение на спирането на нелегалните мигранти.

"Това до преди години не можеше да се види. Откакто дойдоха ПП и служебните правителства на Румен Радев, започнаха проблемите с мигрантски натиск и проблемите с охраната на границата", коментира Митов.

Той обвини бившия министър на вътрешните работи Бойко Рашков, че не е обръщал внимание на проблема с охраната на границите.

"Бойко Рашков, докато беше вътрешен министър, се занимаваше с всичко друго, но не и с този проблем", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Та се сещам за един Варели Симеонов от едно коалиционно правителство......
60
0
 
2
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Някой може ли ми обЯсни що е то политическа отговорност при служебно правителство ?
59
4
 
1
 
! Отговори
Политик преди 1 година
Най-мерзката постъпка на фа.т.мака Радев - да назначи за вътрешен министър едно жалко пловдивско адвокатче !!! Ясно личи стремежът на Фигуранта да руши държавата , държавността, институциите и да всява хаос навсякъде. Последствията ще ги сърбаме всики ние, които позволихме на юмручето на Фигуранта да разруши България !
58
2
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Най- виновните за пълната разруха на всички системи в държавата ОПГ - ГЕРБ и компания имат "очи" да правят коментари и да искат оставки ,вместо да се "скрият" и изчезнат ЗАВИНАГИ!Бойко Рашков и Иван Демерджиев ,доколкото им позволява напълно овладяната от ГЕРБ структура на МВР си вършат работата ,за разлика от тези ГЕРБ ,които използваха през годините на тяхното управление и сега ,защото те имат почти цялата власт не само в МВР и ги използват за всичко друго с престъпен характер като ОПГ.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дерменджиев си върши много добре работата, вие сигурно за това виете за оставката му!
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
герп кога ще понесат отговорност за тоя срамен путински газопровод, построен от нашите пари за 3 милиарда, който не носи газ на България, а на сърбия?... кога ще понесат отговорност за недовършения стобор на границата?... излиза, че те са виновни за смъртта на граничаря
55
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Ех да можеше ГЕРБ да понесат отговорност за всички лъжи и манипулации които сътворяват..
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Динко в играта Въобще знаеш ли ,че Динко претърпя операции ,заради професионална травма при извличане на катастрофирал камион и продължава лечението си ? Ако знаеше ,нямаше да драскаш глупости !
53
1
 
9
 
! Отговори
Кога ще има мирлик преди 1 година
Просто е-трябва само една голяма крадлива тиква да бъде ликвидирана и всичките и отвратителни кълнове да бъдат изкоренени.
52
0
 
5
 
! Отговори
Дерменджиев не така преди 1 година
ЗАщо се издъни и им каза ,че има разследване и следите водят на горе и че всяка обществена поръчка едва ли не е ,, мафиотска афера ,,, ??? Не виждаш ли кАк веднага свалиха предното правителство ? Трай си до последно да им дойде изневиделица макар ,че сигурно са знаели че възела се затяга , те и за това искат на всяка цена правителство надяват се всички разследвания някак си да бъдат спрени !Сега вече ти ще си цел номер едно ! Много ги е страх от Радев защото ако свалят Дерменджиев той има
51
0
 
13
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Митлов, стига с тези глупости... бил носел политическа отговорност..., а ти ? носиш си долуподписаният на рамо и ти плащат за депутатското ти безделие по 11 бона на месец...
50
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А КОЛКО НАРОД ИЗМРЯ И НАПУСНА БГ ПОРАДИ НАСИЛИЕ,ГЛАДБЕЗЗАКОНИЕ И ГРУБО НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИ ПРАВА ПОД ВАШЕТО МНОГОГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ?И В ТОЗИ МОМЕНТ СИ ПАТИМ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВИ,"НАЗНАЧЕНИ" НА РАБОТА ДА ВАНДАЛСТВАТ НАД МАЛКОТО ОСТАНАЛИ КАЧЕСТВЕНИ ХОРА В БГ,ПОРАДИ СЪЩОТО!И МАЛЦИНСТВА,РЪКОВОДЕНИ ОТ ЕРДОГАН И ДПС,НА КОИТО ДАДОХА"ПРАВА И СВОБОДИ" ЗА ТОВА"РАБОТЯТ"-НИЩО,ЧЕ ИМ"КУЦА"ИНТЕГРИРАНЕ КЪМ ЕВРОПА И СВЕТА!ТЕ И ДОБЛИЖИХА БРОЯ НА ТИТУЛЯРНИЯ БГ-НАРОД,ОРЕДЯЛ В ПЪТИ ОТ ПРИКРИТ ГЕНОЦИД!БЕЗБОЖНИЦИ!!!
49
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези стават супер нахални. По тяхно време се направи тази смешна ограда за едни огромни пари и нищо друго, а сега им виновен всеки друг. Самозабравили се наглеци.
48
1
 
9
 
! Отговори
Динко в играта преди 1 година
Нещо се покри селския бек Джинко.. Боко му диктува с SMS_и. Бургаските спортисти и те влязоха в играта, а пЕрата го пере още съчмата. Герб на суджук в следващият ПарлаМаент. Добиване на ПП И Куринелия. Народен Съд и край на терора в БГ.
47
0
 
16
 
! Отговори
Баба меца преди 1 година
Дръжте крадеца се изкряска Бореца.. След като се смениха доста неща в МВР нещата се поразбутаха и организацията на ОПГтата се влоши. Нещата не вървят добре и започна изнервяне. Колко време ще е нужно, да се чуе пак нейде покутевица и пак здрасти.. Трагедия след трагедия, а народа спи балкански сън.
46
1
 
22
 
! Отговори
ЛОЙКО КЮЛЧАН преди 1 година
Гещев да не ходи по села и паланки,ами да повдигне обвинение спрямо лицата Бойко Борисов и Валери Симеонов за злоупотреба с държавни пари,също така да се провери фирмата ,която е построила оградата.
45
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ви ли е срам,бе.Я си вижте оградата,през която всеки може да мине!Защо потрошихте стотици милиони за едно нищо?
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички тия стари корумпирани муцуни от парламента трябва да се махат и на съд и после в панделата особено кръглия суджук от Банкя и шайката му
43
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дерменджиев сам трябва да си подаде оставката. След трима убити български полицаи, по време на тяхната длъжност, лошото оборудване на граничари, свободнодвижещите се из страната нелегални бежанци и разкритията за далавери сред полицаи, оставка трябва да има. Не е работа на служебен министър да се занимава с политически преследвания на високопоставени лица. Това е длъжност на редовен министър. Той трябва да стегне състава, охрана, вкл границата.
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демерджиев носи отговорност само за едно и то е че не е арестувал Тиквата и цялата герВррастка паЗмина!!!