Борис Бонев иска реформи и обединен фронт срещу ГЕРБ

Разговорите с други партии засега били за приоритети
125
Борис Бонев иска реформи и обединен фронт срещу ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След 17 години управление на ГЕРБ в София трябва да има нов обединен фронт, смята председателят на „Спаси София” Борис Бонев.  

„След дълго време изоставяне на тежки реформи трябва да получим необходимото обществено доверие, за да ги извършим. Някои от тях ще бъдат непопулярни”, уточни Бонев.

По думите му партия „Спаси София“, която беше учредена вчера, е готова както за обединено, така и за самостоятелно явяване на избори.

Той  допълни, че на този етап разговорите им с другите партии са за приоритети.

По думите му първите избори, в които ще участват, ще бъдат местните.

„Това личи и от името ни - „Спаси София”. Сами сме решили да се ограничим до местна политика. Всеки човек трябва да се развива там, където се чувства подготвен", смята председателят на „Спаси София”.

На въпрос вижда ли конкуренция в лицето на председателя на Общинския съвет на София Георги Георгиев, Бонев каза следното: „Няма как да ме е страх от човек, който от вчера е започнал да се занимава със софийските теми. Като гледам, за него мотив е да бяга от проблема, да не поема отговорност и винаги друг да е виновен. Това много напомня на управлението на Йорданка Фандъкова. София има нужда от много по-амбициозно и решително управление. Градът ни изостава от много градове на Балканите. Продължаваме да си говорим за ремонт на ремонтите. Едни павета пред НС да не могат да бъдат наредени както трябва, ясно показва какво е нивото на управление в момента”.

Той коментира и промените в градския транспорт в столицата. По думите му в момента има разпореждане да не се глобяват пътниците с месечни или годишни карти, които не са ги валидирали при качване.

„Никой не обясни защо е важно човек да си валидира документа. Тези данни могат да помогнат на градския транспорт да бъде по-оптимизиран, разписанията да бъдат синхронизирани”, каза още Бонев.
По думите му има причина да се премахне картата за 1 линия.  

„Идеята е, че когато човек разполага с карта за всички линии, предпочита градския транспорт. Когато имате карта за
една линия, тя обикновено е от вкъщи до работа. Тоест, когато отивате до парка или другаде, градският транспорт не ви е опция и се качвате на колата”, обясни Бонев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Спаси СофияБорис Бонев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
23
 
! Отговори
Лорд Евгени Минчев преди 1 година
Аз заставам твърдо зад Борис Бонев!!!
57
3
 
31
 
! Отговори
Джендър преди 1 година
Кое нещо е ударило повече топки от ракетата на Григор Димитров??? Брадичката на Борис Бонев... :))))))
56
2
 
25
 
! Отговори
от фронта преди 1 година
борислава бонева вече е почнала и постове да раздава :)
55
2
 
22
 
! Отговори
Хахах преди 1 година
4 годишен протестирал в децката градина срещу рязането на някакво дърво.. Не се шегувам прочетох го в сайта на бтв
54
2
 
21
 
! Отговори
Борис Бонев преди 1 година
Скъпи джeндъpи, заедно можем повече! Нека направим София център на световната пeдepaщина!!! Със знамето в цветовете на дъгата НАПРЕД КЪМ МОСКОВСКА 33!!!
53
0
 
20
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Какво иска Бонев от "Смучи София"?Та ние да не би да се намираме в състояние на война че да се обрдиняват едни срещу други! И преди това да види кои кметове направиха нещо за София , а не само фа са фигуранти и да изпращат децата си в чужбина или да купуват смолети на съпругите си! Еиж докъде стигна метрото и околовръстното и ред други неща и тогава говори!
52
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искаме кандидат, който има история с успешен бизнес или някакви постижения в живота. Какъв тоя анонимник, който единственото което прави е да ходи по телевизиите и да критикуват, какво не е направено правилно от сегашното ръководство. Същите са като Киро и ПП, само плюене и после като вземат властта става много по-зле.
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Тоест, когато отивате до парка или другаде, градският транспорт не ви е опция и се качвате на колата Не, "умнокрасавецо", не схвана. Хората си ползват колите като отиват до парка като разхождат малки деца и трябва да натоварят колички и една камара играчки, което не става с градския транспорт или ако си разхождат домашния любимец. Тогава е много по-удобно с кола и няма с какво да ги убедиш да ползват градския транспорт. Затова паркингите около Южния парк се задръстват. А не защото нямат карта.
50
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аз искам референдум за излизане от нато и президенска република както е в сащ
49
1
 
16
 
! Отговори
България над Всичко преди 1 година
Кой не разбра, че всички партии са еднакви и работят в комбина? Стига само ГЕРБ не ги защитавам, но ДПС, БСП, и ПП, Възраждане всичките са от едно котило. Да не говорим за Христо Иванов каква политическа Шантонерка е. Всички вън това е! Искаме нови морални хора които да изправят държавата на Крака.. Дали не са замесени всичките в канала за мигранти А? Колко бързо заловиха каналджиите като Холандия и Австрия им скръцнаха със зъби. Смешници всички вън!
48
3
 
28
 
! Отговори
пп преди 1 година
Знаете ли, като видях "Промяната" какво сътвори за няколко месеца, почвам сериозно да се плаша от такива уанабита. Да не стане от мафия на сисипия. Тоя го гледах, той вечно не е виновен, все герб са виновни. Пак едни пари ще се раздадат, но този път на други хора. Без финансиране, този е нищо. Въпроса е ***, кой стои зад него. Кой ще се облажи ако този стане някакъв??? Разровете и ни кажете
47
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От лошо към по-лошо. Поредния спасител - ще гледаме г.ей паради всяка седмица.
46
2
 
29
 
! Отговори
Прекалявате преди 1 година
Е заради такива, ГЕРБ ще спечели с разлика следващите избори. То бива бива прайдщина, но на народа започва яко да му писва. И тези все още смятат, че София е България и ще дадат наклон на цялата страна с глупотевините и поклонничеството си. Във Виена как било, в прага как било. Нищоправец и празнословец е този, нищо повече. С очертаната брадичка.
45
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оо, и какви точно "непопулярни" реформи планира да прави? Още като тая с картите за градски транспорт ли? Що не си каже преди наивниците да са го избрали? Не смее ли?
44
2
 
19
 
! Отговори
Към Бонев преди 1 година
Борко, кажи защо трябва да плащам за нещо което не съм ползвал ? Става дума за премахването на картите за една линия и задължително купуване на карта за цялата градска мрежа. Ако ти си купуваш 1 кило домати ( защото не ти трябват повече) а аз ти кажа че трябва да купиш всички домати в магазина....Как ще се почувстваш ? Нали ти си инициатора сам си каза на това безумие!
43
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербераските *** са най-добре платените ***.
42
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом герберaстките трoлове са се развихрили значи идват избори и мутрите са им отпуснали малко жълти стотинки от чекмеджетата.
41
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бонев израстна, за разлика от много други плиткоумници. Фандъка и гроп са аут
40
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ и СДС няма да дадат без бой милиардите, които крадат чрез властта в София.
39
3
 
13
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
БОНЕВ А АЗ ИСКАМ ФРОНТ СРЕЩУ ИЗМИСЛЕНИТЕ МЕСИИ СОФИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ