Радан Кънев обвини Радев, че блокира създаването на правителство

Руското влияние - основна причина за дестабилизацията у нас
74
Радан Кънев обвини Радев, че блокира създаването на правителство
Снимка: БГНЕС

Eвродепутатът от ЕНП Радан Кънев обвини президента Румен Радев и служебното правителство, че ръководят събитията в България, които се случват в момента. На дебат в пленарната зала на Европейския парламент в Брюксел за външната намеса той заяви, че у нас тя се вижда на следващия етап след изборите - при формирането на държавното управление.

Още по темата
“Днес сме свидетели на абсолютно безпрецедентен опит за блокиране на създаването на общо управление между първите две политически сили в държавата Опит, в който очевидно участват, от една страна, организираната престъпност, а, от друга страна - компрометираната прокуратура, която е призвана да се бори с нея; От една страна - службите за сигурност, от друга страна - “петата колона” в българската политика, срещу която тези служби би трябвало да ни защитават. И всичко това се случва под егидата на българския президент и ръководеното от него служебно правителство. Отправям това послание към вас и като призив за подкрепа, но и като много сериозно предупреждение накъде води разпадането на правовата държава”, каза той, цитиран от БНР.

"Българският президент не е обединител на нацията, а фактор за дестабилизация на България", каза колегата му от същата група Александър Йорданов.

“Основна причина за политическата криза и дестабилизация в България през последните 2 години е руското проникване в българския политически, стопански и културен елит. В този момент българският президент се явява не обединител на нацията, а фактор за дестабилизация на България. Хибридната война на Русия срещу България и Европа продължава”, посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Радан КъневРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Как така е блокирал създаването на правителство. Та той връчи мандата преди три дни.
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Записът преля чашата...ПП,ДБ "поработиха" доста за срива на своя имидж. Те отдавна, не са морален коректив и не са в позиция да задават дневния ред. Ако им даде цялата власт, при този изборен резултат и негативните, които носят, ГЕРБ ще хвърли държавата в хаос и протести. В такава ситуация нито едно правителство неможе да работи, нито един парламент, също.
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не ни трябва такова правителство.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
от къде извадихте Рада Дълбоката, бе хахахахахахахах :D :D :D
10
4
 
9
 
! Отговори
Хахахахах преди 11 месеца
Кака Рада който и да обвинява услуга му прави.......
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това вече е психопатия. Навсякъде да ви се привижда руско вмешателство... Все едно Путин е вързал и накарал Кирил и Асен да говорят това което говореха! Все едно е опрял пистолет в челото на Борисов да се коалира з хората, които го арестуваха. Айде престанете вече с тоталните простотии! Всичко което излезе беше автогол на ПП, а силно зависимите медии и т.н. анализатори се опитват да го оправдават с всевъзможни идиотщини!!
8
3
 
9
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 11 месеца
Петата колона на САЩ си показа рогцата...
7
2
 
6
 
! Отговори
гого преди 11 месеца
Русия и Президента са виновни,че още не сме в тотален хаус и анархия. Някой много иска да е не е така.
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Президента ли е тръгнал да пере ББ, аре малко по-сериозно Радане
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
То руското влияние, като евроатлантическите ценности. Никой не може да го дефинира.На вас некадърниците предатели все някой ви е крив. Преди бяха комунистите, сега е риското вличние.
4
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
къде го виждате това руско влияние??????????????? непрекъснато говорите за посещения в американското посолство............. да не би ито да се е предало на руснаците............смятам, че имамного хора с психични отклонения
3
2
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 11 месеца
Сашко Йорданов гласува срещу лустрацията на БКП секретарите и ДС. Факт.
2
1
 
9
 
! Отговори
мдааа... преди 11 месеца
Агентурата за влияние и грантаджиите на "Козяк' се активизираха...
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И как бе Рамадане?