Радан Кънев обвини Радев, че блокира създаването на правителство

Руското влияние - основна причина за дестабилизацията у нас
74
Радан Кънев обвини Радев, че блокира създаването на правителство
Снимка: БГНЕС

Eвродепутатът от ЕНП Радан Кънев обвини президента Румен Радев и служебното правителство, че ръководят събитията в България, които се случват в момента. На дебат в пленарната зала на Европейския парламент в Брюксел за външната намеса той заяви, че у нас тя се вижда на следващия етап след изборите - при формирането на държавното управление.

Още по темата
“Днес сме свидетели на абсолютно безпрецедентен опит за блокиране на създаването на общо управление между първите две политически сили в държавата Опит, в който очевидно участват, от една страна, организираната престъпност, а, от друга страна - компрометираната прокуратура, която е призвана да се бори с нея; От една страна - службите за сигурност, от друга страна - “петата колона” в българската политика, срещу която тези служби би трябвало да ни защитават. И всичко това се случва под егидата на българския президент и ръководеното от него служебно правителство. Отправям това послание към вас и като призив за подкрепа, но и като много сериозно предупреждение накъде води разпадането на правовата държава”, каза той, цитиран от БНР.

"Българският президент не е обединител на нацията, а фактор за дестабилизация на България", каза колегата му от същата група Александър Йорданов.

“Основна причина за политическата криза и дестабилизация в България през последните 2 години е руското проникване в българския политически, стопански и културен елит. В този момент българският президент се явява не обединител на нацията, а фактор за дестабилизация на България. Хибридната война на Русия срещу България и Европа продължава”, посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още по темата: Радан КъневРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А какво стана с идеалите на тези хора.Не на борисовата държава, не на задкулисието , което движи Борисов- не на мафията.Същият Кънев не еднократно искаше да се спази обещанието към избирателите да няма управление с ГЕРБ.Нали в крайна сметка хората гласуваха за ПП ДБ , за да няма Борисов в управлението, а сега и имунитета му пазят.Това е най- голямото предателство към избирателите в България за тия 33 г демокрация.
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нали знаете, че този е друг Хомосексуалист
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Парите са единственото което движи ДСБ,ГЕРБ и ПП. Затова и коалицията между фалшивите опоненти ще се създаде и ще е трайна, а не заради някакви химерни заплахи, които се тикат в лицето на вечно сънливия българин.
31
6
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 11 месеца
Какво ревете, про'с'таци неграмотни? ВИЕ ги избирате, ВИЕ гласувате Брюксел да ВИ командва. Права е Тиквата, че само мачкане заслужавате! Мачкане, докато не изчезнете!
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Домъчня ми за вас, пускам сълза дето викат, поне се сбрахте, които сте.
29
3
 
16
 
! Отговори
Рамадан Мъдев преди 11 месеца
Съветът на ЕС прие и ратифицира "Истанбулската конференция"-РАМАДАН МЪДЕВ пръв се нареди на опашка за продухване на аспуха...честито на пИИИчелившия !
28
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма руско проникване, а здравият разум проработва срещу политическите мошеници като тези елементарни прислужници, които получават заплати за да лъжат.
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Викаш другаря Борисов вече не е човека на Путин опукал 3 млрд. за турския паток, той е вече изПран евроатлантик:) правилно ли те разбирам
26
5
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 11 месеца
Путине, по-скоро смачкай Брюксел, че такива безродни недоразумения да не дават акъл!
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Рисофииил.. Русофил ме гооони, кайман... Има разни лалугери, дето се нещо имало некво руско влияние, се некой бил русофил. Отдавна стана смешно и малко глупаво. А чуждото влияние от къде е чухме на запис. Освен ако не сте говорили за руското посолство?
24
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И всичко това от устата на агент на 3 (ТРИ) чужди тайни служби. 1. УДБА - Белград от 2000г., добре платен; 2. МОСАД - Тел Авив от 2005г., много добре платен; 3. ЦРУ - Вашингтон от 2006г., много добре платен.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Радке ти пък в качеството си на каква се отваряш?
22
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Един бокклукк от България в европарламента -- който не е никакъв парламент, а бутафорна конструкция за мамене на европейските народи, крадене на парите им, и управляването им в посока изгодна на един псевдо- и криптоелит.
21
4
 
16
 
! Отговори
Айде стига преди 11 месеца
с тази куха теза - "руското влияние, олеее, руското влияние!" - от толкова много руско влияние ТЕЦ Марица е даден на американците за 120 години, златото ни е за канадците, втория АЕЦ и Южен Поток НЕ СЕ построиха, а останалият ни АЕЦ затвори половината реактори, за да влезем в ЕС, а от скоро ще купуваме и американско гориво за него, което ние ще трябва да му берем дерта къде да съхраним, за разлика, от лошите руснаци, които си вземаха отработеното гориво обратно.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Най-после Й светна на Рада Дълбоката! Всички го знаем още след Муньовото юмруче, Рада едва сега прогледна - че как иначе ще си обясни трета година липса на редовно правителство, или дори и да има, това трябва да са непременно негови ялови недоносчета!
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ама Радане, лично ти нееднократно си посочвал Борисов като човек на Путин, който прокарва пропутинските интереси в България, та в тая връзка ми е адски странна тази твоя позиция за някакво евроатлантическо правителство именно с ГЕРБ и ББ, или може би ББ вече е изпран в твоите очи:))) незнам ама в нашите той си остава един мафиот бившо ченге на служба при правешкия селлянин
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За насилие и майдан (дефакто преврат) кой заговори? Ревяхте няколко дни за няколко петна по сградата на ЕП, но нито дума как симпатизанти на ПП и ДБ открито говорят за насилие, преврат и т.н. Алоооо, медиите, стига сте обслужвали "посолството" и една шайка психясали типове!!!
17
3
 
12
 
! Отговори
Ъ преди 11 месеца
Очаквам от г-н Кънев коментар за изтеклия запис на среднощното заседание на ПП. Относно това, кой дестабилизира България,вече на всички е ясно!
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Радане, нали бяхте:"Г.президент, ние сме с вас!"?!
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе не е само руското влияние проблемът, погледнете си и криворазбраната демокрация с двама премиера, двама главни прокурора, няколко фюрера, двама-трима капи ди тути капи и пет-шест колониални генерал-губернатора. Такава държава няма никъде по света, пълен абсурд.