Плевнелиев: Радев е проект на дълбоката държава, около него има само агенти на ДС

Нямало коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ
Обновена: 11 юни 2023 14:01 | 11 юни 2023 13:55, Камелия Цветанова
313
Плевнелиев: Радев е проект на дълбоката държава, около него има само агенти на ДС
Снимка: БГНЕС

Радев е  проект на дълбоката държава. Около него има само агенти на „Държавна сигурност”. Стратегическият му съвет се управлява от агент на „Държавна сигурност” с прякор Майстора. Това коментира  пред Нова телевизия президентът от 2012 г. до 2017 година Росен Плевнелиев.

Още по темата

 
Според него решенията в новото правителство ще се вземат трудно и тежко.

Няма коалиция между ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната - Демократична България", има единодействие, решава се съдбата на България, заяви той. По думите му нещата са много по-сложи и важни от гледна точка на историческа значимост, отколкото си мислим, посочи Плевнелиев.

Според него институтът на служебен кабинет прекъсва нишката между две демократично избрани правителства. Почти никъде няма модел на служебно правителство, посочи той и коментира, че е разумно  правителството в оставка да остане на власт до следващия редовен кабинет.

Той смята, че ако ще се прави реформа на Конституцията, може да се реши въпросът с вицепрезидента, каквато позиция по думите му няма в много държави. Ако се случи нещо с президента, то председателят на Народното събрание може да поеме тези функции за два-три месеца, посочи Плевнелиев.

Много важна цел е да се удържи до еврозоната. Така ще се скъса с "дълбоката държава" и ще се скъсат всякакви връзки, коментира той. Ще бъде направен опит България да остане в периферията, смята Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още по темата: ПлевнелиевРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
2
 
10
 
! Отговори
красив преди 10 месеца
Имам два въпроса: Кой ще представлява държавата ни, ако нещо се случи с президента, а Народното събрание е разпуснато, и второ, как ще наричаме правителството, което е в оставка, но продължава да изпълнява функциите си до следващите избори за Парламент-дали няма да е пак служебно.Не си играйте с Конституцията!! Не се правете, че разбирате от Закони ! Това не е игра, а защитавайте народа и Родината ни.Помислихте ли какво предлага ДПС-президент с двойно гражданство, депутати -също, честито !!
156
3
 
9
 
! Отговори
KPЪ-ГА KAП.И.TAЛ преди 10 месеца
Плевнелиев: "Радев е проект на дълбоката държава, около него има само агенти на ДСНямало коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ". КАЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ, ПРОЕКТЪТ НА KPЪ-ГА KAП.И.TAЛ
155
5
 
21
 
! Отговори
Тихомир преди 10 месеца
Е нема по-сериозен плужък от този.
154
15
 
5
 
! Отговори
да ама не преди 10 месеца
Човекът има смелост и доблест . Не забравяйте че убиха детето му както направиха с дъщерите на Желев и Живков.айде говорете и вие така да види дали ви стиска
153
15
 
6
 
! Отговори
бг преди 10 месеца
Радев се е обградил не само с агенти на Дс но някои от тях са офицери от КГБ и е гордеят с това и не крият че са били на курс в Любянка.
152
6
 
19
 
! Отговори
158 преди 10 месеца
***, дълбоката държава е в САЩ. Нещо обърка понятията.
151
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Едва сега става ясно колко американски *** има в българската политика. А този на снимката е едно отвратително, гносно, противно влечуго, върху което ти иде само да се изплюеш
150
11
 
9
 
! Отговори
Пена преди 10 месеца
скоро идва Магнитски 3 и цялата говняна БГ *** ще се срути зрелищно. хиляди слуги на Путин ще бягат към Сибири.
149
4
 
23
 
! Отговори
Джо преди 10 месеца
ами той е Плевелски е от ченгетата. какво се прави на ощипан? Плевелски е слуга на Кремъл.
148
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ и конкретно Бойко, много нагло се държите, изключително нагло и арогантно, авторитарно, бандитски и пак изкупихте чужди депутати, явно няма да се промените и затова не знам какво да ви правим!
147
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Интересно, дали това нещо чете вашият сайт? Дано! за да се увери в това колко струва в очите на хората.Просто вонящ политически труп, изпълнен със завист, злоба и жално скимтене.
146
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А ти на коя държава беше проект бе плъх????
145
3
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 месеца
На полската мишка да си седи у дупката и препоръчвам ! Освен това няма ли кой да го почерпи с чай тоя, че ми писна да му гледам мутрата от явни платени медии
144
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тебе па кой та пита бре. Стои, стои, та вземе се изходи по въпросите.
143
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Типичен пример на ..,,крадеца вика дръжте крадеца"...Радев не е дълбоката държава.Напротив.Рядев е представител на плитката държава Която е заслон за дълбоката държава На такива ,,лица " като Плевнелиев и Бойко Методиев Радев идва от течението засилено малко след войната в Украйна.Когато двата лагера на вечното дерби ,Изток и Запад подновиха мачлвто.А дълбоката държава е друг проект, също на Москва Но с главно действащо лица БГ службите.Над които Радеф няма влияние.А Роско хвърля димки , по запо
142
7
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Бездарен Плевнелиев,който го изритаха след първия мандат има нахалството да говори срещу Радев,който спечели втори мандат с категорично превъзходство.
141
3
 
11
 
! Отговори
Вярват ли си лъжите преди 10 месеца
Плевнелиев,Доган......Радев,Бойко..... парламентът......Кой ги охранява?....... ЧЕНГЕТАТА
140
3
 
23
 
! Отговори
Тенко Чайката преди 10 месеца
Комсомолецът пак блесна!
139
2
 
6
 
! Отговори
До 140 преди 10 месеца
Завършил е Висш машинно-електротехнически институт (съкр. ВМЕИ). Известно време носи и името на Ленин като Висш машинно-електротехнически институт В. И. Ленин. С решение на XXXVII народно събрание на 21 юли 1995 г. се преобразува в университет и се преименува на Технически университет.
138
4
 
4
 
! Отговори
До Бай Иван преди 10 месеца
ВМЕИ В. И. Ленин