Призив към Терзиев и Лилков да се явят на предварителен вот

Това обяви Петър Славов
17 юли 2023 16:10, Росен Стойчев
46
Призив към Терзиев и Лилков да се явят на предварителен вот
Снимка: БГНЕС

"Големият въпрос е заявилите се кандидати - Васил Терзиев и Вили Лилков - биха ли се явили на предварителни избори и биха ли припознали резултата от тях, като застанат единни зад този, който ги спечели".

Това каза пред БНР адвокат Петър Славов, организатор на Петицията за провеждане на отворени предварителни избори за общ кандидат за кмет на демократичната общност в София, зад която застават и негови съмишленици.

Още по темата

Според Петър Славов все по-видимо става разделението в дясното политическо пространство:

"Около привърженици на двамата кандидати се създават лагери и започват престрелки, които са, меко казано, некоректни. Чуват се обиди и некоректен език. Все нещо, каквито съмишлениците от една общност не би трябвало да проявяват помежду си. А би трябвало да мислят за общия опонент и това е лошото управление на София през последните 15 години".

По думите му с номинирането от ПП-ДБ на Васил Терзиев и с издигането на кандидатурата на проф. Вили Лилков за кмет на София от Инициативен комитет ще се стигне до това да се гласува най-малко за двама кандидати на демократичната общност за столичен кмет. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен,к.39 ГЕРБ да издигне жена за кмет на София? Тогава изберете бившия генерал-лейтенант от МВР, банкянския Пожарникар Бойко Борисов! Той е болен на тема високи постове ! Направо се задушава като депутат в НС, жадува за власт и да заповяда на колкото се може повече хора! Дайте му почти двумилионна София и той ще бъде очарован.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма нужда от предварителни избори. Привържениците на ДБ са така зле настроени към внука на генерал-лейтенантите от КДС, че за него ще гласуват само един файтон хора начело с генералчето Атанасов.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пocoлcтвoтo Пpизoвaвa...
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябва Герб да следва традицията и да издигне жена за кмет на София. Има достатъчно възможности!
36
2
 
2
 
! Отговори
Влади преди 10 месеца
ГЕРБ направо да подкрепи Лилков, а не да издига неизбираеми Цецки; Анастасовци или Жорковци и ще се приключи с розово-червената кандидатура!
35
2
 
5
 
! Отговори
В случая с *Телерик* преди 10 месеца
Терзиев и компания действат по комунистически. От всекиго според способностите (от труда на Ай-Ти топ-специалисти се взе максимумът, за да бъде създадена "Телерик"), всекиму според потребностите (на чедата на старите активни борци - милионите, изработени от можещи и знаещи специалисти, а на въпросните специалисти - cpeдeн npъcт, защото истинският топ-специалист-висшист е онзи слой от интелигенцията, който винаги трябва да бъде гладен, зависим и унизен. В противен случай ще ти вземе властта).
34
3
 
3
 
! Отговори
До Добре №3 преди 10 месеца
Защо пък "Младост"-ите да са за Терзиев? Специалистчето по бизнес-администрация за какво е учило? Който ще какъвто ще бизнес да прави, то да му е административно шефче! И вече даде страхотен пример за себе си. Ай-Ти специалисти създадоха "Телерик", а Терзиев и групичката около него продадоха компанията за много милиони, които сложиха в джоба си и изхвърлиха на улицата без обезщетения ай-ти специалистите, създали тази прескъпа компания.
33
1
 
5
 
! Отговори
Чорапчик зелёный преди 10 месеца
Когато градската десница сама реши да си издърпа чергата под краката, нищо не мож я спре! Сектанти сър! По точно костовисти!
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Както Ж. Желев и П. Стоянов преди време ли?
31
4
 
6
 
! Отговори
Додо преди 10 месеца
По добре Вили Лилков.Поне за него няма инфо за влъзка с ДС или БКП в миналото.
30
5
 
4
 
! Отговори
Додо преди 10 месеца
По- добре Вили Лилков.Поне нищо не се знае за връзки с ДС или БКП в миналото.
29
4
 
4
 
! Отговори
Евала преди 10 месеца
Абе, я да си изберат Д.Иванчева. Тя ще им ходи на имиджа, тъкмо е боркиня с корупцията, макар и с пооцапани пръсти и не само те. Майка-героиня, светъл образ на всичко честно и прогресивно в партията на революционерите-променкаджии! За зам. да сложат Б.Рашков още една свята и одухотворена личност!
28
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Печели Бонев.
27
0
 
8
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Предлагам да видим кой ще нареди по-добре жълтите павета!
26
2
 
11
 
! Отговори
Давайте преди 10 месеца
баща му Александър Терзиев е бил офицер от Първо главно управление на ДС, че дядо му Васил Терзиев, на когото е кръстен, е бил партизанин, а после - генерал от Държавна сигурност и дългогодишен началник на нейното Трето управление (военно контраразузнаване), че чичо му Павел Терзиев е офицер от VI управление на ДС, че братът на дядо му - Тодор Терзиев, е началник на IV управление на ДС (научно-техническо направление).
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Престъпник!
24
2
 
15
 
! Отговори
Герб /дб преди 10 месеца
Сега се чудя кой е по голям демократ - баце с партиина книжка от - бкп или атанасов сьщо член на бкпМоля някой да отговори
23
1
 
12
 
! Отговори
Хаха ха преди 10 месеца
А коя е демократичната общност Питам за да се ориентирам
22
5
 
14
 
! Отговори
Ха ха ха. преди 10 месеца
Какво дясно бе,това пичлименце е наследник на комунист от Държавна сигурност!!! Това е гавра с десните хора,Държавна сигурност пак управлява!!!!
21
1
 
12
 
! Отговори
Демокр общност преди 10 месеца
Колко забавно звучи - демократичната общност сьздадена от червените олигарси за разпределяне на дьржавните блага с изявени членове като - петър берон - бкп , жельо желев бкп , атанас атанасов - бкп , евгени бакьрджиев - бкп , иван костов - бкпАбе вие за какви ни имате