Джамбазки не очаква промени в Северна Македония

Говори от Кюстендил
2 авг 2023 14:55, Росен Стойчев
9
Джамбазки не очаква промени в Северна Македония
Снимка: БГНЕС

Евродепутaтът Ангел Джамбазки изрази скептицизъм, че ще бъдат извършени промени в конституцията на Република Северна Македония:

"Голямата опозиционна антибългарска партия ДПМНЕ работи за това да не се случат тези промени, тъй като имат своите вътрешни съображения, а и изначално тази политическа сила беше превзета много време от просръбски и прокремълски влияния ,които са извор на антибългарското.

Още по темата
Така че лично аз се съмнявам, че ще се случи това нещо. По-скоро техният натиск е да бъдат отложени тези промени, докато започнат преговорите. Наблюдавайки този процес, можем да бъдем много скептични по отношение на възможността да бъдат направени промените преди да се промени по някакъв начин политическата ситуация в Скопие", коментира Ангел Джамбазки пред журналисти в Кюстендил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
От пицарията преди 9 месеца
Сервитьорче, връщай се отново на работа при нас, че като политик си пълен позорник.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бил съм в Разлог и стари хора са ми казвали,че по времето на бай Гошо насила са ги карали да се пишат македонци в паШпортите.Вярвам на това,което съм видял и чул.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пловдив македонски ли е,като гръгът Филип Македонски от гръцкия град Пела си го е харесал и когато е бил силен го е нарекъл Филипополис?!А любимата на сина му Александър -Хераклия Синтика защо е в България?Синтите от гръцки остров са се преселили по поречието на Струма.Четете,бе.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма такова чудо етнически македонци.Има хора,живеещи в областта Македония,която е в 3 държави.Гърци,българи и сърбоизлюпени под егидата на масква.
3
13
 
8
 
! Отговори
Благоевград преди 9 месеца
Признайте етническите македонци в България и регистрирайте македонските Сдружения.Човешки права за етническите македонци в България.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това този "патриот" ли е дето най-обича като пийне да подкара някоя кола и който откакто се намърда в европарламента никой не чува за него?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Промени от страна Скопие няма да има. Заповед на мАсква. Факт. Тука Джамбазки е прав