Денков за трагедиите на пътя: Промяната ще отнеме време

Според него мерките срещу пияните шофьори дават резултат
3 сеп 2023 21:18, Нели Христова
78
Денков за трагедиите на пътя: Промяната ще отнеме време
Снимка: БГНЕС

Законовите промени за шофиране в нетрезво състояние вече дават ефект, но промяната ще отнеме време. Това заяви по-рано през деня премиерът Николай Денков в Приморско. По думите му скоро ще бъдат представени и актуални данни за заловените шофьори под въздействието на алкохол и наркотици.

Думите му са след като снощи шофьор с над 2 промила алкохол в кръвта прегази на пешеходна пътека в центъра на София 15-годишно момче.

„Ние всъщност сме излезли от времето, в което само се говори и трябва нещо да се направи. От една страна се приеха тези промени. След като бяха приети промените, намалява броят на пияни и дрогирани шофьори, които хващаме, но все още има. Продължаваме с проверките, това ще донесе резултат”, убеден е Николай Денков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Шопендар преди 8 месеца
Тия станаха банални с тая промяна.те самите измислят мерки които са безмислени,незаконни,неработещи..всеки ден някой рецидивист убива дете,влачат делата с години,дават им смешни присъди,корупцията убива всяко усилие за законност
67
1
 
2
 
! Отговори
Ха преди 8 месеца
Камери трябват! С мерки нищо не се получава ,както се вижда до момента !!! Два ,трипъти солена глоба и ще мисли после !
66
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Къкъв ефект БЕ,нямаш срам да се гавриш с паметта на убитото 15 годишно дете,***,изказванията,вместо съболезнования към близките са абсолютна гавра,ОСТАВКА на абсолютно неадекватен министър-председател
65
4
 
6
 
! Отговори
Мда преди 8 месеца
Денков е прав има все още доста останали бьлгариПромяната иска време
64
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"законовите промени за шофиране в нетрезво състояние вече дават ефект"- Хей,нагласен премиере,какви ги плещиш ? Всеки ден и все повече и повече убити от пияни и дрогирани, всеки ден кражби,все по-често убийства и побоища....ТА КАКВИ СА ПРОМЕНИТЕ??? То се вижда,че има промени,нооо...промени към по-зле и по-лошо се случват,недраги академик Денков!!!!!! Кой ти казва така да говориш?Е, ОТ ТВОЕТО ГОВОРЕНЕ НИ СТАВА ОЩЕ ПО-ЗЛЕ !!! Смешно и тъжно,жалко!
63
1
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 8 месеца
Както каза премиерът Николай Денков, законовите промени за шофиране в нетрезво състояние вече дават ефект.....снощи шофьор с над 2 промила алкохол в кръвта прегази на пешеходна пътека в центъра на София 15-годишно момче.
62
0
 
8
 
! Отговори
Пффф... преди 8 месеца
Оставка,ленивец!
61
0
 
6
 
! Отговори
Ъхъ ! преди 8 месеца
Тоя ра.пон от какви части са го "сглобили" ? Трябва да са много дефектни тези части , както виждаме.
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Помните ли оня мадридски мошеник, който така ни оправи, даже 800 дни не му трябваха, че след като в началото беше посрещнат с "осанна", после се наложи да избяга, за да не бъде разпнат. Няма такива оправдания с още време. МВР си знае мършата. Ако някой действително иска да оправя положението, мършата, демек наркомафията и наркоманите се ликвидират и положението е оправено. С наркото с добро не можеш се разбра. Единствения начин е в гробищата.
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От една страна Денков си изглежда като пионка, от друга от погледа му се вижда, че е изпечен бандит. Колко ли е откраднал от образование досега?
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Полу-закони в полу-държава! Вероятно на всички е ясно, че законите в Бг нямат за цел да накажат виновните, а да ги предпазят от възмездие! Примерите са хиляди... Основната философия е да бъде гарантирана безнаказаност на семействата на политици, бизнесмени и други от т. нар. "елит". За съжаление обикновените българи не правим нищо това да се промени. Сещаме се ако не дай боже ни се случи нещастие. Така ще е. Идват избори - пак ще лъжат, пак ще ни обещаят да бутнат паметника в центъра на София...
57
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В БГ трябва да се приемат закони, които са добре обмислени и премислени от хора с опит в законодателната дейност. А не както последно време закони писани на коляно от хора,които представа нямат от изготвяне на закони и ги приемат под обществен натиск. Съвсем скоро като започнах хората да осъждат държавата заради неправомерно отнемане на МПС кой ще плаща? Ако те спрат пиян отнемат МПС,но ако се блъснеш пиян не. То няма такава пародия. В много страни отдавна са го измислили и работи успешно!
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
България спешно и трябва закон който прави наказанията 1во задължителни, 2ро удвоява ги за престъпления срещу деца под 18г възраст!
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да каже има ли след приемането на новия закон пияни или дрогирани шофьори с отнети автомобили, другото е просто празни приказки.
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На тоя подривен агент, неизбран от народа, наистина някой вярва ли му?
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По гламав академик премиер бг икога нее имало
52
0
 
8
 
! Отговори
До 60 преди 8 месеца
Нещото на снимката е сглобен премиер министър!
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кво е тва нещо на снимката бе
50
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Подавай оставка, Продажник и българофоб! Не пипай 3 март, гадно чу.чело. Не пипай Конституцията, дърт фашист. Не пипай нищо българско с мръсните си ръце, ***!
49
4
 
20
 
! Отговори
Еххх преди 8 месеца
Посилството иска да се самоизбиваме и упадаме като хора .Този е поредния краварски клоун за плана на САШ.