Каракачанов отсече: България стана тотално олигархична държава

БТР-ите, които даваме на Украйна, не ставали за война
84
Каракачанов отсече: България стана тотално олигархична държава
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

България стана тотално олигархична държава. Какво означава това - една малка група хора държат политиката, а чрез нея стават още по-богати, за сметка на останалото общество, коментира пред БНТ Красимир Каракачанов от ВМРО.

По отношение на БТР-те за Украйна, той обясни, че след като украинците са ги поискали и нашено правителство "на бегом" ги дава, безусловно, значи те стават.

"2019 г. МО поиска тези БТР-и от МВР да бъдат предоставени за целите на отбраната. В началото те като че ли бяха съгласни, впоследствие министърът отказа с аргумента, че те са необходими и те ще ги ремонтират. Т.е. 2019 г. те стават, а 2023 г. - не стават“, каза Каракачанов.

По думите  му войната в Украйна няма как да бъде спечелена и много анализатори и в САЩ, и в Европа си дават сметка, че това е така, а Европа търпи големи икономически загуби.

"А в България, зад тази евроатлантическа мъгла, ние даваме тези БТР-и. Те стават, но не за война. Допускам, че те ще бъдат продадени. Ние можехме да ги използваме, като продадем част от тях и с получените пари да ремонтираме останалите", посочи той.

Правителството трябва да се грижи не за Зеленски, а за интересите на българския народ, заяви Каракачанов.

"Ти даваш една военна техника - ракети, снаряди, БТР-и и много други неща, които са засекретени, а за сметка на това какво получаваш? тези, които би трябвало да оценят твоите жестове, вместо да ти продадат една техника, която да е на съвременно ниво и да направят някаква отстъпка в цената, те ти продават старата си техника, извадена от въоръжение, и ти я продават на тройни цени", допълни той.

Според Каракачанов, военният министър Тодор Тагарев е пристрастен и не се интересува от геополитическите интереси на България, а само да си запише поредната "червена точка" пред тези, които навремето са го изпратили на работа в Киев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: каракачанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хубав, лош, при Каракачанов ВМРО беше фактор. Сега е едно нищо.
64
0
 
1
 
! Отговори
джон преди 4 месеца
и кагота се разровиш за тази малка група която държи овцете замирисва страшно на червени кхмлери които си крият сърповете и чуковете и червените им билети за убийци
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Имаме агент на ЦРУ за министър на отбраната. Той върши своя дълг към държавата на ЦРУ.
62
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Агент Иван и той се бори като президента ни срещу санкциите за Русия. За тези хора няма значение нищо човешко, щом Русия избива хора значи е добре, но ако това го прави Украйна или Израел това е много лошо. Такава им е цялата политика слугуване на Русия.
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И навремето България стегна едни танкове които подари на Македония... пък после се оказа че че те ги препродали . Описания случй е от преди 23 г , сега нещата се повтарят. Ми на такъв народ - такъв цяр .. Акъла не течен *** да се налива със Фуния .
60
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стига сте ни занимавали с това рекламно лице на билла.
59
17
 
4
 
! Отговори
А РУСИЯ-МНОГО ХУБАВА преди 4 месеца
КАЖИ ЗА РУСИЯ," ПАТРЕОТЕ" ?...... ОЛИГАРХИЧНА ЛИ Е?ПУТИН ИМА 450 МЛРД.... КАЖИ НЕЩО СРЕЩУ РУСИЯ," ПАТРЕОТЕ "
58
8
 
6
 
! Отговори
Хари преди 4 месеца
Днес открихме топлата вода за бивши, настоящи и бъдещи политически ологоффреении на България!Само с крадене,паспорти и стрелба,няма да стане,трябва и цели за стрелба.По Козяк е добре!От север идва хлад!
57
5
 
10
 
! Отговори
до 61 преди 4 месеца
Важни са за БЪлгария,особено полезни при обилни снеговалежи и други бедствия.Минават и през вода.но ти си виждал такава машина само на картинка,а автомат от филмите на Сталоун.Със сигурност още и не работиш и не знаеш цената на парите ,които е плащал народа ни за тези машини.Никой не дава неизправна техника.Съвсем ни взеха за мезе.
56
6
 
13
 
! Отговори
истина преди 4 месеца
е човека си го каза, платихме ф16-ките на 3на цена, сега и някакви неподвижни бтр ще ги платим на 3на цена, ние плащаме винаги на 3на цена за сметка на населението ни. Трябва да спрем да купуваме военна техника от америка и е време Европа да има собствена войска.
55
5
 
13
 
! Отговори
Шопендар преди 4 месеца
Извадка от немската преса.всички държави си имат мафия,Само в България и Русия мафията си има държава
54
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не ставали за война, но тоя и останалите руски наколенки твърдят, че ако ги дадем националната ни сигурност е застрашена. Другаре, трябва да решите, важни ли ни са, или не.
53
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Билла торбичката къде ти е ва?
52
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ох, миличкият! :)))
51
2
 
9
 
! Отговори
Така ли Шишо преди 4 месеца
До сега не беше ли?
50
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не е станала , ами винаги си е била. При комунизма само ДС и УБО живееха като царе останалата част бяха смъртни и бяха колени и бесени. Те цяха олигарсите тогава. Все едно и също е
49
8
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 4 месеца
и тоя иска иска да се сетим за него , обикаля студията като млада булка площад :)
48
4
 
15
 
! Отговори
Дедо преди 4 месеца
Ама беше ЦЯЛ МАНДАТ с тия олигарси, нали бре...???Сега, като не си в вече в схемата, се говори много лесно от далеко...
47
7
 
12
 
! Отговори
сглобка преди 4 месеца
Рекламния агент на Била пак се появи.Кофти Воеводо,не си вече във власта.Там е келипира.Мене ме нема в целата схема-Криско.Сигурен съм че не си го закъсал,комисионните от Ф16 които с Винету взехте са за милиони Евро,въпреки че янките още не са построили завода в който ще ги сглобяват и скоро няма да ни огрее да ги видиме поне.
46
4
 
11
 
! Отговори
уникален преди 4 месеца
Брао Cвuнчo q така се праи рейтинг пред кухи кратуни , съпричастните към проблема критикуват проблема , ни лук яли , ни мирисали .