Пеевски: Държавният глава да реши дали е "цирково куче" на Нинова

Председателят на ПГ на ДПС поиска оставката на Радев
23 яну 2024 16:35, Нели Христова
324
Пеевски: Държавният глава да реши дали е "цирково куче" на Нинова
Снимка: БГНЕС

Румен Радев просто си анонсира проектчето "3 март" и затова този проруски президент се опитва да влезе във война с атлантическото мнозинство. Съветвам го да не се занимава с това, да подаде оставка днес, да си основе проекта, да се занимава с избори, а не да се крие зад имунитета си. Това коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски след решението на държавния глава да сезира Конституционния съд срещу избора на нови съдии.

"Моето мнение е, че президентът се страхува обаче да излезе като лидер на тази партия. Пак ще сложи някое "бау-бау" отпред, както го е правил досега и ще се скрие", каза още Пеевски.

Още по темата
Той настоя държавният глава да реши дали е "цирково куче" на Корнелия Нинова, или ще става лидер на партия. "Според мен той се страхува да основе партия, защото се страхува за имунитета си", добави председателят на ПГ на ДПС.

Пеевски поиска информация за това какво се случва с разследванията, свързани с президента.

"Да сте чули нещо за тях? Може би трябва да видим в какви отношения е той с главния прокурор. Да не би да има дела "на трупчета"? Какво се случи със записания разговор, където той спасяваше дамата на сърцето си? Има ли край това дело? Къде е скрито? От Гешев, от сегашния главен прокурор или някой друг?", попита той.

"Президентът, ако е достоен, да излезе, да подаде оставка, да си направи партията, а да не отклонява вниманието с теми, които са приключили. Темата с Конституционния съд приключи. Бяха избрани двама достойни кандидати, които ще положат клетва в петък. Тема – няма", категоричен е Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
2
 
13
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
"ТЕМАТА" я определяме ние българските граждани ,а не ти.ТИ нямаш правомощията да определяш действията на Президента ,но ние сме в правото си да определим: дали искаме да сме "васална държава" със зависимости външни и вътрешни ,да има в НС депутати ,като теб ,Винету и компания с меко казано спорно репутация,да имаме зависими институции ,които обслужват лични интереси и убиват невинни граждани по нареждане на ОПГ от различен характери и те самите да действат ,като такива. ОТ НАС ЗАВИСИ ,НЕ ОТ ВАС
229
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом прасето *** значи Президентът е на прав път!
228
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нема как да си Президент или Министър- председател без дългата ръка на Ахмед Доган. А отгоре на всичко и втори мандат. А ако случайно станеш такъв 5, 6 месеца и те изритват.
227
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След такива изявления, невъздържаност и хиперактивност, на магнитния депутат Пеевски- пръв евроатлантик, следва да се направи тест за наркотици.това не е нормално и адекватно поведение. Доган е изпуснал юздите. Плюят му и на него по суратя.
226
1
 
17
 
! Отговори
прасешко поведение преди 3 месеца
Свинчо има стил на изразаване на " коментатор " в селска кръчма след масова почерпка .
225
1
 
15
 
! Отговори
Малкия от Промяната преди 3 месеца
Господин Пеевски се прави на евроатлантик, ние се правим че го подкрепяме. Така ще я караме явно - в името на евроатлантическата ориентация на България.
224
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До СВИНЧУГАТова "куче" от снимката фигурира в документите по Делото КТБ като "ДП". Успя да разкъса цяла една банка, без да мисли, без да се съобразява, алчно, безмилостно, на големи, тлъсти хапки. Ето само един от кредитите му - "ДП1": 575 211 658.00 лв.
223
12
 
3
 
! Отговори
Господин Пеевски преди 3 месеца
Кажете кога ще закриете "партия" Възраждане?
222
14
 
3
 
! Отговори
ВЕЛИК МЪЖ! преди 3 месеца
Някой ден ще се строят паметници на този човек! Толкова дарения направи, толкова помогна, и през цялото време работи за България! Нямате ли почивка господин Пеевски? От къде е тази енергия която имате? Вие сте пример за нас българите! Поклон!
221
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски, дето беше като кученце на Илия Павлов и после стана послушко и на Доган - точно той ли ще говори за цирк?!
220
13
 
3
 
! Отговори
Достоен Пеевски преди 3 месеца
Просто един достоен евроатлант! ПОКЛОН! ПОКЛОН ДО НЕБЕСАТА!
219
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски вдига рейтинга на Радев. И съзнателно го прави Не си мислете че не знае какво прави.Отдавна са в един отбор.
218
2
 
8
 
! Отговори
MNENIE преди 3 месеца
Пеевски пречи на България . Скоро Русия и САЩ ще заявят Международно Издирване за Арест и СЪД за корупция и Военни Престъпления в Хага .Доган е прав .
217
1
 
16
 
! Отговори
info. преди 3 месеца
Този е слуга на дявола.
216
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доскоро ДПС се изявяваше с изключително премерени и дипломатични кадри. Пеевски е гадня.яяр. в отвсякъде и ще омаца имиджа им сериозно. Или пък е в съзвучие с новите депесари с по-първичен настрой?
215
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Очевидно ще се наложи г-н президентът по съдебен път да застави Д.Пеевски да си мери думите, когато говори с хора заемащи равен или по-висок пост от него, а каруцарският си език да остави за разговори в квартала, а още по-добре - в дома си, в който живее. Няколко покани за разрешаване на този проблем в съда биха повлияли отрезвяващо на фаворита на г-н Доган за лидер на ПГ на ДПС.
214
1
 
20
 
! Отговори
обективен преди 3 месеца
Деляне уплаши го с Магнитски . При теб нали така стана и се превърна в отявлен евроатлантик.
213
1
 
21
 
! Отговори
анонимен64264 преди 3 месеца
а какво става с твойте разследвания бе бадън дебел,кой си ти ,че да определяш кой да си подава оставката и кой да остава,не си ли разпаса колана твърде много гнусна подлого,как преди няколко месеца когато беше в оня списък се криеше под дърво и камък проклетнико,ти и твойте метреси станахте по големи ястреби от янките и британците бе,ей *** *** видовден ,спри да се гаргариш с народа ти не можеш да ни определяш съдбата,кротни се малко бе ***,нямаш срам пред история,народ и въобще,наглец
212
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хвани единия удари другия. И двамата вън от България кучета мръсни!
211
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До СВИНЧУГА...233... Че си ги търсиш от мустака в Белград....