Пеевски: Държавният глава да реши дали е "цирково куче" на Нинова

Председателят на ПГ на ДПС поиска оставката на Радев
23 яну 2024 16:35, Нели Христова
324
Пеевски: Държавният глава да реши дали е "цирково куче" на Нинова
Снимка: БГНЕС

Румен Радев просто си анонсира проектчето "3 март" и затова този проруски президент се опитва да влезе във война с атлантическото мнозинство. Съветвам го да не се занимава с това, да подаде оставка днес, да си основе проекта, да се занимава с избори, а не да се крие зад имунитета си. Това коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски след решението на държавния глава да сезира Конституционния съд срещу избора на нови съдии.

"Моето мнение е, че президентът се страхува обаче да излезе като лидер на тази партия. Пак ще сложи някое "бау-бау" отпред, както го е правил досега и ще се скрие", каза още Пеевски.

Още по темата
Той настоя държавният глава да реши дали е "цирково куче" на Корнелия Нинова, или ще става лидер на партия. "Според мен той се страхува да основе партия, защото се страхува за имунитета си", добави председателят на ПГ на ДПС.

Пеевски поиска информация за това какво се случва с разследванията, свързани с президента.

"Да сте чули нещо за тях? Може би трябва да видим в какви отношения е той с главния прокурор. Да не би да има дела "на трупчета"? Какво се случи със записания разговор, където той спасяваше дамата на сърцето си? Има ли край това дело? Къде е скрито? От Гешев, от сегашния главен прокурор или някой друг?", попита той.

"Президентът, ако е достоен, да излезе, да подаде оставка, да си направи партията, а да не отклонява вниманието с теми, които са приключили. Темата с Конституционния съд приключи. Бяха избрани двама достойни кандидати, които ще положат клетва в петък. Тема – няма", категоричен е Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
15
 
1
 
! Отговори
ПП ЗАЩО МЪЛЧАТ..?? преди 3 месеца
ПОДКРЕПЯТ ЛИ ВАРВАРИНА ОТ КРЕМЪЛ И НЕГОВОТО ЦИРКОВО КУЧЕ..??.... САМО ДБ ВЗЕХА ОТНОШЕНИЕ ДНЕС.....
209
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И кой точно си ти бре? Избран от Турците в България? Президента ни е избран от Цяла България! А не като в преобладаващо население от " българи" с Турско самосъзнание! Браво на Радев! -:) А вие се само забравихте! Ще има избори скоро!!!
208
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен, к.228 Пеевски не е тарикат,а човек с ниско културно ниво и оттам с високо самочувствие и поведение на квартален хулиган. Очевидно Ахмед Доган затова го е избрал за председател на ПГ на ДПС - да се съюзи с Б.Борисов и двамата допълвайки се взаимно да смачкат депутатската маса от Възраждане, БСП и ИТН. И същевременно да упражнят 'буря и натиск' върху ПП и чрез копиране на тактика от 1932-33г. да вземат безапелационно властта в ръцете си. Само че отсреща са Козяк16 и законът Магнитски.
207
10
 
4
 
! Отговори
ШОФЬОРА.. преди 3 месеца
МУТРА НА ВАРВАРИНА ОТ КРЕМЪЛ...
206
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА.... Ердоан как е, как е..?
205
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
грухонийййй,грух грух
204
4
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 3 месеца
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА.....Бравооо, Делян Османооглуу.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.....Кой е Касиер???......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
203
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като е толкова тарикат, защо Пеевски не си направи партия, ами прислужва в ДПС?
202
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само Пеевски е пич!
201
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На мен този повече ми прилича на такава мечка дето преди ромите водеха със синджир на носа и като му извадят гъдулка почва да танцува
200
3
 
18
 
! Отговори
Емигрант преди 3 месеца
Напълнихте си НС само с шмекери, измамници и крадци без нито един свестен и честен депутат и сега тук се надпреварвате да се оправдавате и обвинявате един друг без дори да се притесните, че всички до един сте виновни за техният избор въпреки, че всички знаехте какви нагли крадци, манипулатори, МАФИОТИ и престъпници са през целият си живот ! Такъв малко+умен народ вече не може да се намери и в джунглите по река Конго !
199
3
 
19
 
! Отговори
Кой е Пеевски-шишкот преди 3 месеца
Пеевски -кутрето на Доган ,мутра отвсякъде ,във списъка на Магнитски, когато такива са в управлениео на д-вата ,нищо добро не ни очаква ! От него зависи сглобкатра ,коли ,беси и е във "сянка" на управлението. Мафията пасти да яде !
198
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цирковото прасе на Доган,се самозабрави.Доган го вижда , че за нищо не става това прасе.Не се радвай на прасето , че незнаеш каквасвиняще стане
197
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цирковото прасе на Доган,се самозабрави.Доган го вижда , че за нищо не става това прасе.Не се радвай на прасето , че незнаеш каква *** ще стане.
196
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Такааа......Май вече е ясно кой командва парада на циркаджийте от т.нар сглобка. И вече иска оставката на президента. Шиши, няма как да се случи това. Ако ти стиска организирай импичмънт и пусни духа от бутилката. На народа му писна от вас. Подавайте си оставките и се омитайте.
195
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Президента го остави, ти кажи на кой си циркаджийска мечка?
194
9
 
4
 
! Отговори
... преди 3 месеца
А така шиши, ти си човека.
193
0
 
17
 
! Отговори
Емигрант преди 3 месеца
Абе вие иDи+оти ли сте или невиждано и нечувано неграмотни,каква е темата бе стадо овче,какво общо има тук някакъв издялан камък на някакъв руснак който рано или късно ще го изринат?За какво говори този *** Пеевски,защо защитава измамник като Атанасова и изобщо изборът на за конституционни съдии,защо той имТиквата се крият зад имунитета си,а обвиняват за същото друг?Как не разбирате,че сте под контрола на двамата най-големи измамници в България-Борисов и Пеевски които трябваше да изчагъртат
192
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Говори като Магнито
191
0
 
22
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
Няма ли кой да каже на тая тлъста свинска мuтра ,че става противен и на тия 6% които му поддържат рейтинга. Шопарр гнусенн.