ПП-ДБ: Приживе Навални беше символ, вече е легенда

В Русия цари диктатура и Путин война срещу собствения си народ
81
ПП-ДБ: Приживе Навални беше символ, вече е легенда
Снимка: БГНЕС

Убийството на руския опозиционер Алексей Навални е черен ден на демокрацията и за руснаците, но примерът на неговата решителност остава по-силен от всякога, приживе той беше символ, вече е легенда. Това заяви Никола Минчев в декларация от името на ПГ на ПП-ДБ.

Той припомни, че Навални беше убит и умря след години мъчителни условия като политически затворник.

"Откакто е зад решетките, той е прекарал в изолатор повече от 300 дни и многократно природозащитници предупреждаваха, че той може да умре, защото здравето му се влошава. Навални беше осъден по обвинение за присвояване на средства, тогава хората излязоха на протест в Москва, след това беше задържан на летището при връщане от Германия където беше лекуван след отравяне. Той беше лекуван в чужда държава, защото властите в Русия отказваха да го лекуват", каза Минчев.

"Навални беше убит от страх. В страна, в която политическият елит отглежда политическа безалтернативност, Навални беше алтернатива и създаваше страх, че може да бъде конкуренция за властта, страх който не оставяше Путин на мира, но Навални завеща на сънародниците си да не се страхуват", добави той.

По думите му Русия е страна на диктатура, а режимът на Путин се боли на два фронта – на външния срещу Украйна и на вътрешния срещу собствения му народ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 месеца
Минчо сливата и той е легенда. Нито ден без Дневални.
71
0
 
4
 
! Отговори
Сатир преди 2 месеца
Възстановяваме "заслужилите борци" срещу незнам какво. Всички които не ги почитат, в Белене.
70
1
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
A френската фирма Ив Роше от която открадна 26 милиона рубли дали мисли,че е легенда? Или ако Цветан Василев ,който окраде КТБ започне да говори като върл противник на Путин ,дали ще стане символ и легенда?
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
A Гал Гадот какво каза за Навални, изказа ли се Гал Гадот за Навални?
68
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Легенда е Асандж!Пошлото време ражда пошли герой - като навални...
67
2
 
3
 
! Отговори
До 60 преди 2 месеца
Това не е наратив, а блуден диаратив. Да не обиждаме постмодернизма. Макар че и те са пълна ди-ария. Извратиха великите идеи на Хусерл, Хайдегер и Сартр.
66
2
 
14
 
! Отговори
Слава на братска Рус преди 2 месеца
Просто агент на ЦРУ, а тъй като именно ЦРУ започна войната преди 10 години, редно е сега да бъдат ликвидирани вражеските агенти
65
0
 
11
 
! Отговори
младо момче преди 2 месеца
а в главата го в на
64
2
 
23
 
! Отговори
мисля преди 2 месеца
....че Путин може да е всякакъв, но е Патриот. Той войюва в момента и действа като на войнал А Вие сте шайка
63
1
 
21
 
! Отговори
Този е преди 2 месеца
Умен по цялата глава. Дори по всички глави. Цялата пп кохорта ми напомня за славните комсомолски години.
62
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Легендарен предател.
61
1
 
15
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
- Да. То и ПП-ДБ преди просто аккаха на политическата сцена - но сега вече се нассират до ушите там. Голямо мазнене пред "Козяк"...
60
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия от ПП-то да гледат внимателно историята на тая "легенда" и да си направят изводите - като се продадеш на "западните ни приятели", те в крайна сметка те употребяват както намерят за добре и накрая ако им е нужно за съспенс на представлението, те убиват. Хубаво ще е от ПП да си отбележат това и да го запомнят, защото и те са се продали по същия начин, и те са станали само една играчка в ръцете на западните "приятели", и тяхната съдба ще бъде същата.
59
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Политическата гнусота в България е толкова много, че всеки един удобен момент се използва за да демонстрират нашите - колко лоялни слуги са. Те нито знаят, нито ги интересува кой е Навални. Наративът е, че Русия е зло, запада - добро. Никаква обективност, просто отвратително.
58
2
 
22
 
! Отговори
До Анонимен 40 преди 2 месеца
"Това са обикновени нацисти. Нямат нищо общо с демокрацията. Защо така бъркате понятията нацизъм и демокрация? Това са коренно противоположни идеи. В демокрацията няма ротационни правителство без избори и марионетни правителства. Само в нацизма и колониализма има такива неща." - - - Точно така е. В демокрациятасе провеждат и референдуми. Особено когато е събрано законово предвиденото мнозинство, което ги е поискало. Нашето си е жив пореден тоталитаризъм, съчетан с неизменната евтина пропаганда.
57
2
 
25
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
Преживе Навални се продаде. От привърженик на Путин до върл противник. Наляха му едни пари и го лъгаха до последно, а той вярваше както вярват и нашите С.о.р.о.с.о.и.д.и. Е аз не вярвам, а Вие?
56
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама разбира се, че за ППДБ този Навални е герой. Нали и те, като него продават Родината си за грантове от САЩ и англосаксите. Краставите кучета се надушват.
55
0
 
18
 
! Отговори
До Анонимен 52, преди 2 месеца
"Хахаха, ТИЯ от ППДБ имат ли и една гънка в мозъците си. Прочетете внимателно биографията на това нищо Навални, и тогава пишете щуротиите си." - - - Всички те заедно може да направят цяла гънка! Но за целта трябва дапомогнат и от ГРОБ, иначе гънката няма да е цяла. Точно като в управлението.
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баш като за вас легента - националенпредател, заработващ за центове, продавайки националния интерес. Нормално е да бъде оценен подобаващо именно от същите -ГРОБ, ПП, ДБ.
53
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руснаците настъпват по всички фронтове срещу укронацистите, тука ни занимават с някой си Навални. След Авдеевка, и Кринки е под пълен руски контрол!!!