Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката

Повече в сглобки не участваме, закани се лидерът на ГЕРБ
Обновена: 29 апр 2024 20:09 | 29 апр 2024 20:09, Красимир Ангелов
284
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Снимка: БГНЕС

"ПП-ДБ имат идеална коалиция с БСП и ИТН, като се добави и Възраждане си става една сериозна коалиция. Длъжни сме, за да има стабилна България, да дадем стабилен резултат, за да не може те отново тази коалиция да безчинстват", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

"Например във Варна ПП и Възраждане си избраха кмет. Да се надяваме, че с тази коалиция и ДПС няма да отиде, защото ще останем съвсем сами. Като всеки ден говорят за Пеевски, всъщност цялата мъка е да си привлекат и ДПС, както си беше, бяха си заедно.

Повече в сглобки, в такива неща не участваме", категоричен е Борисов.

"С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор с Кирил Петков. Бащата на сглобката беше покойният Алексей Петров", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Асен Василев излезе и каза, че Габриел е лицето на мафията. После Денков казва, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме правителство, бяхме само аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но сега опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ", каза Борисов.

Той съобщи, че днес е определен предизборен слоган. "Слоганът за европейската ни народна партия е: "Сигурна Европа. Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата", пошегува се Борисов.

Той коментира инфраструктурата, като каза, че всички знаят, че ГЕРБ могат да строят, „всички знаят какво сме направили за инфраструктурата“.

"Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за "Овча купел". След ремонтираното веднага влизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен около София и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат“, каза Борисов.

"Вярно - нечестно, вярно - с флашки, но имаха повече гласове. Половин година мина - няма промяна", според Борисов. Успяха да излъжат огромна част от хората, но резултатите са видими, добави той.

"Тръгнаха да си приписват само доброто. Това, което се случва е лошо за всички партии, няма победител, няма спечелил. Това омаскаряване, това ежедневно отблъсква хората от политическата класа. Кампанията ни трябва да е позитивна, трябва да е ние какво ще направим, ние. Другите да си носят отговорност за себе си", подчерта Борисов.

"Колкото например ние сме направили за образованието, никой не е направил. Денков издига в култ боя с пръчки в клас, да се дисциплинират хората. Това го казва академик, в желанието си да уязви мене, уязвява себе си", каза още Борисов. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от Избори 2024
Екзакта: При избори днес ГЕРБ води на ПП-ДБ с близо 10%, 6 партии в парламентарни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пълната управленска импотентност на това служебно правителство и без ДНК анализ доказва бащинството на Бойко Борисов.
256
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Докато беше жив Трактора, този хлъзгав плазмодий и шубелия, кръстен от Маргините, при които беше шофьор, със презрителното име Боко Тиквата, се на$ираше само като чуеше името на Алексей, сега взе много да се отваря. Мисли си че цялата държава са мисирките му и наколенкаджиите от крадливата му шайка и че всички са късопамвтни.
255
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Банкянският страхливец и подлец винаги се оправдава с умрелите, които няма как да се защитят.
254
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Делян Пеевски какъв е на сглобката ? Бащата го пратиха в гроба
253
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бойко лъжец номер 1
252
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Промяната уби баща си.
251
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
тиквата беше майката на сглобката, затова толкова лъжлива излезе.
250
0
 
5
 
! Отговори
ля ля преди 2 седмици
За невежите - Борисов отново показва що за.човрк е с думите си! Също подсказва и за всичките си афери през годините! Радвам се че не ни управляват те или поне го правят задкулисно! Българите ще се събудят много скоро! За съжаление ще видим тези избори че ДПС си покачва процента на избиратели, докато все по малко гласуват хората!
249
0
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 2 седмици
До коя детска болница да се стига!?!:) Пак не си е пил хапчетата. Тази мазна, самозабравила се мутра.
248
10
 
1
 
! Отговори
Поли преди 2 седмици
Борисов е единствения държавник в България! Гордея се,че нормалните и почтени хора го ,,изпраха" от помията с която го заливат всички негодници и некадърници драпащи за кокала.
247
0
 
10
 
! Отговори
Факт преди 2 седмици
Кампанията трябва да е позитивна, казва Борисов, докато усилено оплюва другите партии.
246
1
 
11
 
! Отговори
Професионалист преди 2 седмици
А ти се коалирай с Магнитски и тогава ще продухаш горещата супа на народа.
245
1
 
4
 
! Отговори
Imeto si ne slagam преди 2 седмици
Въпросът е, чия кожа спасиха? На Бойко или на Алексей? Или и на двамата? Само да не пипат моята, че якето ми от естествена кожа е "Guns and roses" :) Original! Boom, boom, boom, the base line! И на двамата! :)
244
1
 
8
 
! Отговори
новата сглобка преди 2 седмици
Гласуваш за Лойко ,получаваш Шиши !!
243
0
 
3
 
! Отговори
АБЕ,БУРГИЯ преди 2 седмици
ИСКАТЕ ДА СИ ПРАВИТЕ САМИ ВСИЧКО,МАЙ ПАНАИРА СВЪРШИ
242
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А къде отидоха кюлчетата от шкафчето на Борисов? В мазето в Банкя ли ги зарови? В банка ли ги сложи? Няма да е български банков офис, защото щеше да се разчуе, значи ги е изпратил в чужда банка.
241
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А коя е майата ? Да не е Мата Хари ?
240
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бойко кажи нещо за Киро ,слаби ли са му капачките ,доколко ракии стига )
239
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ал. Петров бил бащата на сглопката каза Борисов.Ти пък си бащата на дълбоката корупция у нас.Милиарди засмука от парите на бедните работещи и пенсионерите.Простите българи виждат,чуват,но когато се зададат избори,не тръгват към урните с гл. си мозъци,а с гръмначните си мозъци.
238
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ade be