Александра: Да, спах с мъжа на Теди Кацарова!

Изпълнителката от X Factor призна за връзката си с финландеца
Обновена: 18 яну 2012 15:12 | 17 яну 2012 12:00,
217
Александра: Да, спах с мъжа на Теди Кацарова!
Александра твърди, че не тя е разбила семейството на Макс и Теди Кацарова. Снимка: X Factor

Заелата трето място на първото българско издание на X Factor Сани Алекса за първи път разкри, че е имала авантюра с финландеца Макс. Но твърди, че не тя е причината да се разпадне семейството му с друга българска певица - Теди Кацарова.

"Познаваме се с Макс от времето, в което беше с Теди. И в един момент, когато при тях нещата се обърнаха, той потърси утеха при мен – започна да ми споделя, да се оплаква, да пита какво се пише в нашата преса за връзката им. Около половин година комуникирахме онлайн. В един момент се обади, плачейки, и ме помоли да му намеря адвокат, не издържал повече и щял да се развежда", откровена е Алекс в интервю пред списание Story.

Тя не крие, че двамата са имали интимни отношения, докато той е бил в България. Но Александра възприемала връзката повече сексуално и нямала никакво намерение да се омъжва за него. За разлика от Макс, който искал връзката им да се задълбочи.

С любовните завоевания Александра е на път да засенчи менторката в X Factor Поли Генова, която беше последната ни представителка на Евровизия.

Още по темата

В Дюселдорф тя не успя да се класира на финала, но за сметка на това изкара бурна нощ с фронтмена на британската група Blue Саймън.

"Заварката" между двамата станала по време и след афтър партито на конкурса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
5
 
! Отговори
Калин преди 12 години
Е КАКВО СЕГА .. КОЙ ПЛАЩА .. ОТ БЮДЖЕТА ЗА ЕВРОВИЗИЯ ЛИ Е ? ТОВА ЛИ Е КАНДИДАТА ... ХАХА НЯМА ЛОШО.. НО ПО ЛЕКО.. САЙМЪН .. ОТ ОНАЗИ ГРУПА Е ГЕЙ :)ОСВЕН АКО АЛЕКС НЕ Е ВСЪЩНОСТ МЪЖ.. ДДЗ МОЕ И ДА СА СПАЛИ :)
23
3
 
20
 
! Отговори
Попов преди 12 години
Парцали... с какво друго да се похвалят..
22
3
 
9
 
! Отговори
симатизант преди 12 години
аз най ми е кеф да го правя с омъжени.не защото ми е гот да развалям семейства,а заради това да открия какъв пожар се крие зад привидното благоприличие на нежната половинка.като усети друг член между бедрата се превръща в изтърван от клетката тигър.за това пледирам да се забрани моногамията със закон.
21
5
 
10
 
! Отговори
АА преди 12 години
Чудя се дали тези,които пишат тук,са толкова празни като хора.Само цинизъм и елементарен език-нищо друго ли не ви вълнува.!!!!!
20
1
 
12
 
! Отговори
много важно преди 12 години
време е да го...
19
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имам чувството, че хората започнаха масово да се опитват да печелят популярност чрез скандално поведение. Изявленията на тази певица са от същата категория, като заканите на една друга певица да поведе гола хорото за Гинес /и нейният любим се хвали с това !!!/; такива са и изцепките на разни момченца, и намеците на зрели мъже от шоубизнеса, че са обратни.Простотии прости - така само мога да ги окачествя!
18
1
 
9
 
! Отговори
Смут преди 12 години
Вие на 20 какво? Играли сте на фунийки?Ай съвземете се.Понякога сте много зле .Нареждате кой с кой си лягал.Отидете в банята пред огледалото и си отговорете.Ай стига курвентий шаврантой кво ли не .Вие пък днес.бг жълтури ли сте ?
17
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната статия за паредния курваляк !
16
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми нормално... Иска да стане певачка момето... То в БГ как се става певица?
15
25
 
23
 
! Отговори
за 9 преди 12 години
Нормалният мъж има нужда от секс поне 3-5 пъти седмично и то с различни жени.......моногамията е насилие над природата. Естесвено,че е по-добре да чукаш нещо различно всяка седмица, отколкото една да ти виси на главата....
14
3
 
14
 
! Отговори
до номер 9 преди 12 години
ааааааааааа не е вярно.аз ги търся и намирам(*** де) и в кината,в театрите,край семейните им огнища и на ред други публични и не толкова публични места.аааааа да не забравя и парламента.там пък ако знайш що оргии стават.ум ще ти зайде.
13
0
 
33
 
! Отговори
:) преди 12 години
Ако само е спала няма нищо скандално :)
12
2
 
20
 
! Отговори
Шибил юнак преди 12 години
Разклащам само и то лекичко боздугана.....
11
0
 
7
 
! Отговори
e, shtom e chujdenec преди 12 години
Moje. Nali ste edni takiva slojni sazdania vie bulgarskite jeni. Nai-krasivi, nai-umni i nikak ne obichate da marsuvate. Kak da ne vi obicha chovek. Samo ne hodete iz skandinavskuite strani, che shte se depresirate!
10
1
 
13
 
! Отговори
До 3 преди 12 години
Не си пич, а най-обикновен комплексар. Реагираш ли по същия начин, когато някой празноглав футболист коментира публично авантюрите си с тази или онази силиконка?Коментарите на тази Александра са на същото ниво.
9
8
 
29
 
! Отговори
симпатизант преди 12 години
само така момичета.слагайте си го,за да не се запечата хралупата.Според теорията на Дарвин едно нещо като не се ползва закърнява.така че смело напред.Да превземем европата чрез нашите курвентии.урааааааааааааааааааааааааааа
8
1
 
7
 
! Отговори
и .... преди 12 години
И какво от това....? Ако искаш бъди и содоМИСКА. Това си е твоя работа, защо занимаваш хората с себе си?
7
8
 
62
 
! Отговори
до номер 3 преди 12 години
Което идва да покаже, че всъщност мъжете "умират" за такива "***", а после реват из форумите, че нямало свестни жени. Ами така е, как ще намерите нещо нормално, като целта ви е да си го мушнете за една нощ без усложнения и усилия и търсите в чалготеките. Каквото повикало, такова се обадило:).
6
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПИТАМ ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ ДОЛНИ КУРВОЛЕТИНИ И ***! КОЙ С КОГО СИ ГО Е СЛАГАЛ И ЗА КОЛКО, КАКВО ТОЧНО ОТНОШЕНИЕ ИМА КЪМ ИСТИНСКИТЕ СЪБИТИЯ У НАС И В СВЕТОВЕН МАЩАБ. ВСЕ ПАК ТЕ СА СИ *** И ТОВА Е ЧАСТ ОТ ТЕХНОТО БИТИЕ. НЕЩАСТНА РАБОТА!
5
2
 
60
 
! Отговори
Ined преди 12 години
Брей, големи заварки - голямо нещо, направо не е за новинарски сайт, а за учебник по заваряване.