Гогич, сбогом приятелю! Ний пак ще пеем...

...Но песента ни ще плаче с нас, заявиха от "Фамилия Тоника"
Обновена: 10 фев 2014 09:14 | 11 яну 2014 08:15,
13
Гогич, сбогом приятелю! Ний пак ще пеем...

Ний пак ще пеем, но песента ни ще плаче с нас. Не вярвахме, че тези стихове са толкова страшни! Както и не вярвахме, че ще дойде ден да се разделим. Това пишат Милица, Ралица и Драго от "Фамилия Тоника" след кончината на своя колега Георги Найденов.

Още по темата

"Гогич, приятелю! Ти си си тук – сред нас! И винаги ще бъдеш с нас! Микрофонът ти е включен! Сцената, прожекторите, публиката - чакат те! И ние чакаме усмивката ти и гласът ти да прозвучи! А теб те чака поредната идея, поредният проект, чашата с уиски преди концерт, недопушената цигара... Чака те оня зверски хъс за работа! И онази кротка, уморена усмивка след концерт... Миговете на отпускане преди следващият напън. Защото при теб нямаше покой! И нямаше умора! "Няма умора"... Толкова искаше да запишем тази песен! Защото хора като теб не са родени за покой! Защото такива като теб се уморяват, когато нейде по-задълго спрат! Гога! Утре в 10 репетиция, приятелю!", завършват сценичните партньори на Найденов.

Музикантът почина на 10 януари на 64-годишна възраст. От няколко години той се бореше с тежко заболяване, като състоянието му се влоши преди година и половина заради погрешно поставена диагноза.

Първоначално му бе поставена диагноза летерална амиотрофична склероза. Впоследствие се оказа, че всъщност страда от лаймска болест. През цялото време неотлъчно до него бе съпругата му Ева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
7
 
! Отговори
. преди 10 години
Бог да го прости! И бързо да го върне за радост на жена му ***!
11
3
 
24
 
! Отговори
колко жалко!!! преди 10 години
Преди два дни се бях сетила за него, търсих информация и прочетох, че се възстановява. Зарадвах се и се надявах скоро да го видим на сцената. А той е берял душа в този момент, горкия... Много, много ми е жал! Тоника е любимата ми група, а ето, че си отиват един по един... Първо Иван, сега Гого...Отива си нашето поколение, и то много си отиват преждевременно, нелепо. Защо ли? Мисля си, че човек не си е отишъл съвсем, докато има кой да си спомня за него. За това да го помним и обичаме! Поклон!
10
2
 
21
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Никога повече няма да видим неговата очарователна усмивка и да чуем чудесният му плътен глас очаровал ни в много негови изпълнения. Мястото ти Гого ще бъде празно , защото трудно може да се замести един талант.
9
1
 
20
 
! Отговори
СБОГОМ преди 10 години
ПРИЯТЕЛЮ ПЕСНИТЕ ВЕЧНО ЩЕ КЪНТЯТ,ЩЕ СИ ЖИВ В СЪРЦАТА НА ХОРАТА,ВЕЧНА МУ ПАМЕТ В РАЯ,СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА ВСИЧКИ БЛИЗКИ!
8
1
 
35
 
! Отговори
..ех.. преди 10 години
Спомням си преди около 40-45 години... всички бяхме млади, хубави.. а Гого- магнетичен.. невероятен.. като се покажеше по телевизора, ни се струваше "извънземен"!... Не мога да повярвам..И съпругата му беше и е прекрасна...Така отминава живота... Мир и светлина на душата му+( поздрави' брат ми, Гого, там..!..)
7
1
 
32
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Почивай в мир! :(
6
2
 
37
 
! Отговори
ПЕТЪР преди 10 години
ДО 1 АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО !!!!!!!!!!!!! ГОГО ЩЕ ОСТАНЕ ВИНАГИ ЖИВ В СЪРЦАТА НИ ! МАКАР ДА КАЗВАМЕ ПОСЛЕДНО СБОГОМ ТИ СИ ЖИВ ПРИЯТЕЛЮ!ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМЕ И СЛУШАМЕ ПЕСНИТЕ ТИ!!!!!!!!!!
5
2
 
24
 
! Отговори
Iv o преди 10 години
otide si edin prekrasen 4ovek
4
1
 
43
 
! Отговори
marantz преди 10 години
До АзПознавам го лично и беше изклюително мил и позитивен човек с уникално чувство за хумор!И изобщо не го тресеше звездомания!А ако е теглил една на твоите колеги,които от опит знам,че търсят под вола теле за да изпросят 20 кинта е направил много добре!Това мога да ти кажа!
3
41
 
7
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Спрели го колеги за превишена скорост и от уважение са щели да го пуснат. Не мога да ви опиша колко нагло и високомерно се е държал.
2
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не напразно г-н Цветанов беше подхванал лекарите да ги вкара у ред. Ама разни меки китки се разцивриха тогава и жертвите на лекарската мафия се увеличават непрестанно.
1
2
 
95
 
! Отговори
Свети Петър преди 10 години
Не е умбрял бе хора!!ЖИВЕЕ ВЪВ ВСИЧКИ ВАС и едва ли скоро ще умре...Умират само политиците които мразят народа си...Умират само тези ,за които любов и честност са непознати думи...Умирате ВИЕ, които смятате че Вуте да е зле е целта на живота ви....Умират тези, които продължават да вярват че в рая и ада работят със същите валути... и лодкаря вози апртаменти коли и какво ли още не....