Кандидатът на ГЕРБ – познат на обществото

Управляващите доказали, че могат да "градят", смята Фидосова
Обновена: 29 авг 2011 18:53 | 29 авг 2011 09:46,
569
Кандидатът на ГЕРБ – познат на обществото
Искра Фидосова. Снимка: БТА

Кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ са хора, познати на обществото с властови позиции.

Това разкри пред bTV съпредседателят на парламентарната група на управляващите Искра Фидосова.

По думите й късното им обявяване не е проблем, тъй като ще има достатъчно време да бъдат показани през предизборната кампания.

Фидосова подчерта, че ГЕРБ е първата партия, която ще обяви цялата си кандидатпрезидентска двойка на 4 септември.

„Нека да ги оставим да си свършат работата там където са техните постове и позиции в момента”, призова тя.

Фидосова обаче отказа да обвърже името на регионалния министър Росен Плевнелиев със слогана на партията „Градим България”, който беше анонсиран вчера от шефа на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Според нея новото мото е продължение на предишното – „Да докажем, че България може”.

„Доказахме, че България може да строи, че България може да бъде финансово стабилна страна, че България може да реформира и да има модерно здравеопазване и образование. Думата „градим” е естествено продължение на това, което сме правили досега. Ние изграждаме, продължаваме да развиваме България”, обясни тя.

Още по темата
Искра Фидосова отбеляза още, че партията в момента не получава дарения от физически лица за финансиране на предизборната кампания. А досега те в цялата страна са не повече от няколко хиляди лева.

„Работим само със субсидията, която се определя според броя гласове. На всеки глас по 15 лева”, обясни Фидосова.

Относно изборния туризъм тя бе категорична, че с приетите промени в закона, свързани с уседналостта, вече са дали положителен резултат.

Регистрация на избиратели с тази цел е била извършвана само в периода от осем дни след ветото на президента и решението на Конституционния съд. А техният брой е до 500 души, което не би трябвало да повлияе значително на целия изборен процес, коментира Фидосова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
494
0
 
1
 
! Отговори
@ преди 12 години
Без значение кой им е кандидата,отива на втори тур с преднина пред втория и там ще вземе пак толкова проценти колкото и на 1-ви,с един глас няма да си вдигне резултата!
493
1
 
3
 
! Отговори
аз преди 12 години
Тази фина и изискана дама трябва да стане президент на България.Да ни представя по света,да е в хармония с културата и облика на премиера.Бих гласувала само за нея.
492
0
 
3
 
! Отговори
ТАЗИ преди 12 години
ТАЗИ С ОГРОМНОТО СЛОНСКО ТУЛОВИЩЕ ЩЕ БЪДЕ БЪДЕЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ.ТЯ ЩЕПОВИШАВА ОФИЦЕРИТЕ В ГЕНЕРАЛСКО ЗВАНИЕ И НА ГЕРГЬОВДЕН ЩЕ ПРИЕМАТЪРЖЕСТВЕНИЯ ПАРАД НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ.
491
0
 
3
 
! Отговори
ТАЗИ преди 12 години
ТАЗИ С ОГРОМНОТО СЛОНСКО ТУЛОВИЩЕ ЩЕ БЪДЕ БЪДЕЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ.ТЯ ЩЕПОВИШАВА ОФИЦЕРИТЕ В ГЕНЕРАЛСКО ЗВАНИЕ И НА ГЕРГЬОВДЕН ЩЕ ПРИЕМАТЪРЖЕСТВЕНИЯ ПАРАД НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ.
490
2
 
5
 
! Отговори
Какво преди 12 години
Какво строят,бе тяхната *** мутренска ограбиха България за 2-3 години?ТЕ НЕ СА СТРОИТЕЛИ,А ГРАБИТЕЛИ НА ОПОЗОРЕНАТА НИ МАЙЧИЦА бЪЛГАРИЯ.
489
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заради Фидосова реитингът на герб пада стремоглаво
488
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОЛУ ГЕРБ И БСП
487
0
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Управляващите доказали, че могат да "градят", смята ФидосоваКато я гледам, бая гради върху туловището си.
486
0
 
6
 
! Отговори
izbiratel преди 12 години
FEDOCOVA TAKAVA KRA6NA CNAGA E ILQLA,TAKAV GRADEJ c TRYD NE CTAVA,a CAC OZAKONEN GRABEJ.KOVE ZAKONI I PIRONI ZA CAMOYNI6TOJAVANETO NA BG,VAJNOTO E TQ I TEZI KOITO PREDCTAVLQVA DA PLUCKAT.KAKAV TI GRADEJ.TOVA E OBIRJALAK.YPRAVLQVA6TATA PARTIQ IZDIGNA PREORITET.*** BEZNAKAZANO DA KRADAT I RY6AT.TAKA,TE MICLQT,4E NQMA DA CA PARVI PO KRAJBA OT BG,NO GRE6AT.FEDOCOV E TLACTOTO OGLEDALO NA KRAJBITE.
485
0
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 12 години
ТО ГАЛЯМАТА РАБОТА КОЙ ЩЕ Е....БЪЛГАРИТЕ НИЩО НЕ НИ ТОПЛИ!
484
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дядо Бойковия двор иа-иа-о! Много важно кой ще е кандидатО иа-иа-о. От тук грух, грух от там прас, прас все един и същи ***..рас! Голяма зган се навади иа-иа-о! И бат Цветан я узакони иа-иа-о! От тук бум,бум от тук бам,бам червените са пак и тук и там! Опозицията слаба се сплоти иа-иа-о, около Костаки се окоти иа-иа-о. От тук звън, звън от там звън,звън номенклатурката е пак навън!
483
0
 
13
 
! Отговори
НЛО преди 12 години
Такова едро - нагло и дебелокожо животно няма начин как да не се забележи.
482
0
 
3
 
! Отговори
м преди 12 години
Царя?
481
4
 
12
 
! Отговори
Дърт перверзник преди 12 години
Стистам палци за Искрето-монтафонската принцеса. Хем ще си тежи на мястото, хем ще изпъква сред колежките, вече я сънувам как приема парада на Гергьовден....
480
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 23 октомври як шут в милиционерските ***. Ако тази на снимката е кандидатката за вице шутът ще е още по-приятен.
479
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новосформираната Комисия за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси започна работа "многообещаващо". В първото си решение тя не откри проблем при председателя на Софийския градски съд (СГС) и близка на вътрешния министър Цветан Цветанов Владимира Янева във връзка с делото "Софийски имоти".Решението, което не е изненада за никой здравомислещ, изумява с невероятните си правни доводи, някои от които си противоречат. Комисията очевидно е събирала аргументи от "девет кладенеца" и това й е попречило да види връзка между факта, че Янева е купила за фирмата на баща си имоти от общинското дружество "Софийски имоти", а след това е забавила процеса срещу шефовете му с месеци, преди да го прекрати."Твърдяното забавяне или непроизнасяне по отношение на наказателното дело в периода 22 юли 20 декември 2010 г. по никакъв начин не може да се свърже с придобиването на имота на 17 май 2002 г.", казва органът, който след тази констатация би трябвало да бъде върнат на поправителен в юридическия факултет, за да научи какво представлява причинно-следствената връзка. Черешката на решението обаче се съдържа в мотива, че законът за конфликт на интереси действа едва от септември 2009 г. и няма действие към по-ранни събития.Няколко часа след сдобиването на Янева с индулгенция комисията легитимира и кмета на Добрич Детелина Николова от ГЕРБ и заместничката й за участие в сдружение с нестопанска цел, ползващо безвъзмездно общински имот. При такава демонстрация на пъпна връв с властта остава само да се припомни, че правителството отпусна на "антикорупционния" орган 555 хил. лв. за издръжка само за половин година - 290 хил. лв. за ремонти, а останалите - за заплати и "други текущи разходи". Честито на данъкоплатците!
478
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Samo da ne e Simeoncho , zashtoto ako go predlogat nego, horata shte glasuvat pak za chervenite banditi
477
0
 
13
 
! Отговори
boy преди 12 години
kogoto i da predlozat MILICIONERITE njama da bade izbran horata ne iskat MILICIONERI RAZBOINICI
476
0
 
2
 
! Отговори
мяю преди 12 години
пуф паф,пуф паф ту тууууут
475
1
 
13
 
! Отговори
fori преди 12 години
арабите имат нефт и кинти,мноооо кинти,руснаците си прават каквото си искат и си купуват каквото поискат,американците се правят на полицай по света и ядът бой кой където ги хване,еврейте са банкерите на тази земя,дерат ни по 100 кожи, а ние-ние ли,ние го духаме на всички подред и боко тиквата помага за това,дано го застрелят или го пратят на марс или най накрая разбере че хората им *** майката и хване та се махне от политиката и си отиде при златев в лукоил да го пази,поне няма да го псуват

Спонсорирани публикации