Спечели двоен билет за Bon Jovi!

Направи снимка и я сподели в мРепортер
Спонсорирано съдържание | Обновена: 16 апр 2013 09:48 | 15 апр 2013 14:40, Петя Славова
Спечели двоен билет за Bon Jovi!
Снимка: Dnes.bg

Снимай, сподели и спечели двоен билет за концерта на Bon Jovi, който ще е на 14 май на стадион Васил Левски в София.

Участвайте в нашата игра от 15 до 30 април, като ни изпратите снимка в мРепортер. Ограничения в тематиката няма никакви - използвайте въображението си.

Колкото по-интересни, забавни и интригуващи са фотосите, толкова по-голям шанс имате

През следващите дни до 6 май включително ще имате възможност да гласувате и коментирате под любимите си снимки, което автоматично ще ги постави напред в класацията.

Ще наградим трима участници, които ще получат двоен билет за концерта. Специален алгоритъм ще изчислява и класира три от снимките, които са събрали най-много гласове, коментари и харесвания.

На 7 май ще зарадваме трима от вас, които ще получат двоен билет за концерта на Bon Jovi. Важно условие за участниците е да попълнят формата със своите данни (име и e-mail). Информацията ни е необходима, за да може да се свържем с победителите.

Необходимо е да маркирате двата чек бокса: "Съгласен съм с условията за ползване" и "Участвам в играта Bon Jovi в мРепортер.

Потребителите могат да се запознаят с условията на играта, кликайки на "Условия за участие". 

За гласуване и разглеждане снимките на всички участници в играта потребителите трябва да кликнат на бутон "Bon Jovi фен? Участвай!"

Концертът на Bon Jovi у нас е първата спирка от турнето на бандата, озаглавено "Because We Can".


Още от
Спонсорирано съдържание