Борисов за Радев и казуса Навални: Да си каже мнението, няма да му се карат

Позицията ни е, че незабавно трябва да се освободят задържаните
Обновена: 24 яну 2021 10:38 | 24 яну 2021 10:00,
915

Още по темата

С нищо не съм го засегнал, че да отговаря така остро. Освен да каже позицията си. Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже "да", "не". Няма да му се карат толкова, не е страшно. Ние не сме като тях да обиждаме. Просто само попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я. Така коментира премиерът вчерашното изявление на държавния глава.

"Вчера президентът Радев беше много изчерпателен по един елементарен въпрос, позиция за задържането на Навални и опозиционните лидери. Изчерпа какво ли не друго, освен позиция. Не чух позиция и по изгонените руски дипломати, когато говори за Гебрев", допълни премиерът.

Още по темата

"Позицията на правителството е незабавно да освободят хората, които са задържани заради политическа дейност. И това не значи, че разваляме отношенията си с Руската федерация", коментира казуса със задържането на руския опозиционер Алексей Навални и съпругата му.

Премиерът Бойко Борисов се запозна със системите за наблюдение на нивото на язовирите, качеството на въздуха и какво се гори в заводите в реално време. Екоминистърът Емил Димитров му обясни детайли по процеса.

Борисов поиска справка за нерегламентираните сметища в страната. Той заяви, че могат да се заделят пари, за да се изчистят всички и след това контролът да се засили.

"На мониторите да ги наблюдаваме и да се реши този проблем. Тежи им да си удължат километрите до най-близкото депо, затова - санкции", каза премиерът.

"Знаем във всеки един завод в реално време точно какво се гори", категоричен бе министър Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


915
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
662
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БГ ПОЛИТИЦИТЕИ аз го забелязах,толкова много нерешени проблеми има в България,те седнали да се занимават с чуждите държави или с непрекъснато повтаряната теза за "комунизма" преди 30 г., която ми е втръснала до повръщане,но я използват,за да отклонят темите по реалните проблеми в България!
661
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
целта на Борисов е не да защити Навални,а да се възползва от ситуцията и да надцака президента,но за пореден път не му се получи и си вкара поредния автогол...президента е много висока топка за него и мутренското самочувствие на Б.Б. в случая не му помага,а го злепоставя...ТИКВА,какво да го правиш...
660
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая простата тиква .... на всяка манджа мерудия. Да ходи се заравя някъде и да спира да ни занимава с психичните си проблеми - аман, от сутрин до вечер само тоя бок...лук!!!
659
3
 
9
 
! Отговори
ха сега де преди 3 години
Президентът спазва закона, който Борисов очевидно не е чел. Според чл.24 от Конституцията, външната политика на Република България се осъществява в съответствие с принципите и нормите на международното право. Президентът НЕ РЪКОВОДИ И НЕ ОСЪЩЕСТВЯВА външната политика. Конституцията възлага това задължение на Министерски съвет чл.105 .Борисов мотивира президента да наруши Конституцията и превиши правомощията си т.е. подбужда го да извърши престъпление по служба, което му действие само по себе си е престъпление.
658
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АдминистратораЗащо допускате един-единствен мутро-*** да окупира коментарите на статията?Нещо повече, въпросното черепче има множество регистрации при вас, влиза в шизофреничен дебат сам със себе си и съсипва самата идея за форум. Крахът на dir.bg и vesti.bg беше предшестван тъкмо от аналогична некадърност, ненамеса или по-вероятно - предплатена и преднамерена целенасоченост на Администратора за съсипване на единствения що-годе нормален ФОРУМ - това ли трябва да очакваме и от dnes.bg?
657
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименРадев е вече кукла на Цветанов,затова не му вярвам,а Цветанов отдавна е искал да убие Бойко, но Пеевски го е спрял, а Цветанов не е и българин.
656
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не е лесно на герберастките *** в днешно време...господарят им всеки ден се излага и ръси тъпизми кой от кой по-нелепи,а те горките трябва да се бъхтат по цял ден да му прикриват голия *** маймунски ***...ама парите не миришат...
655
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Алтернатива имаБойко,ЦЦ и Пеевски са съборили КТБ,така хем са прибрали парите,хем и активитеСамо БСП,АБВ и всеки,който се обедини с тях в опозиция,но без ЦЦ и без социалдемократите,които се прегърнаха с ЦЦ!
654
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 722до 698-Виж какво означава ГЕРБ на медицински език-и дано те фанеВидно е, че теб вече те е хванало.
653
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадев не може да си каже мнението, защото ако реши да се направи на европеец големите шефове в МаЦква ще му набият канчето, а малките шефове в БСП ще му се карат.Ако си каже съвеЦкото мнение пък цяла Европа ще се увери за пореден път, че е руска ***.
652
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко тиквата да не се сравнява и да не се прави на Навални ,защото е пълен *** като политик ,а като човек още по-малко и от Европа едва ли някой ще го защити този бандит, като влезе скоро в затвора...Радев си играе с него като котка с мишка...
651
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пян ГъДокато ГЕРБ плюят по БСП и се прегръщат с турците, Пеевски и ДПС вече владеят държавата ни,включително командват и герберите.
650
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални-престъпник и айдук като Тиквун там да си пукне в кауша
649
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гастро езофагиална рефлуксна болест-ГЕРБ- гадна работадоста са го мислили за да се изгаврят с българите началниците на банкянския комунист
648
4
 
2
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До Пян Гъ: Аха, дойдохме си на думата. Добре, да поговорим за товаЛикановата зима, Виденовите фалити и бандитската приватизация на Иван Костов са отдавна в историята. Сега сме 2021 година. А към фалита на частната банка КТБ правителството на Орешарски няма никакво отношение. Ако доста държавни предприятия си загубиха парите, то трябва да кажем кой ги задължаваше да си държат парите точно в тази банка. Наля и милиони правителството на Бойко.А е време да мислим какво ще правим оттук нататък
647
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пеевски и Бойкооооу,спрете вноса на смет и от Турция и други държави,те имат огромна държава и имат достатъчно място къде да си изхвърлят отпадъците, ние в малка България нямаме място за излишна смет, защото ще се задъним след 2-3 години и красивата ни страна, ще стане замърсена и неизползваема,вкл. и водата!
646
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 698-Виж какво означава ГЕРБ на медицински език-и дано те фане
645
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тъй тъй в европа имало и независими държави и то точно в центара евала на орбан мъжко момче
644
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе унгарския външен министър го казаприказките за навални от страна на ес са си гн.усно лицемериеама ние като сме се оставили на алчната марионтка от банкя да управлявакаво очакваме - колония
643
2
 
9
 
! Отговори
мнение без политика преди 3 години
Преди под прицел беше Станишев,от сутрин до вечер .Сега е Радев.На крива ракета,космоса и пречи.Навални си е вътрешен проблем.Стига се бутахме където не ни е мястото.Плюем Русия ,а после висим за газ.Европа разреши всяка страна да реши каква ваксина да закупи.Искаме руска ваксина-по надежна,20пъти по евтина,2години срок на действие.Този път Борисов трябваше да се опъне -ние сме бедна страна .Защо трябваше да купуваме най-скъпата?Вече Германия и Франция договориха руска ваксина.