Борисов за Радев и казуса Навални: Да си каже мнението, няма да му се карат

Позицията ни е, че незабавно трябва да се освободят задържаните
Обновена: 24 яну 2021 10:38 | 24 яну 2021 10:00,
915

Още по темата

С нищо не съм го засегнал, че да отговаря така остро. Освен да каже позицията си. Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже "да", "не". Няма да му се карат толкова, не е страшно. Ние не сме като тях да обиждаме. Просто само попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я. Така коментира премиерът вчерашното изявление на държавния глава.

"Вчера президентът Радев беше много изчерпателен по един елементарен въпрос, позиция за задържането на Навални и опозиционните лидери. Изчерпа какво ли не друго, освен позиция. Не чух позиция и по изгонените руски дипломати, когато говори за Гебрев", допълни премиерът.

Още по темата

"Позицията на правителството е незабавно да освободят хората, които са задържани заради политическа дейност. И това не значи, че разваляме отношенията си с Руската федерация", коментира казуса със задържането на руския опозиционер Алексей Навални и съпругата му.

Премиерът Бойко Борисов се запозна със системите за наблюдение на нивото на язовирите, качеството на въздуха и какво се гори в заводите в реално време. Екоминистърът Емил Димитров му обясни детайли по процеса.

Борисов поиска справка за нерегламентираните сметища в страната. Той заяви, че могат да се заделят пари, за да се изчистят всички и след това контролът да се засили.

"На мониторите да ги наблюдаваме и да се реши този проблем. Тежи им да си удължат километрите до най-близкото депо, затова - санкции", каза премиерът.

"Знаем във всеки един завод в реално време точно какво се гори", категоричен бе министър Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


915
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
642
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаме арестувани,осъдени и в затвор вносителите на отпадъци и смет в България!
641
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня ден, във видео казаха, че вече Пеевски притежава държавата ни, нека и той малко да се разпореди да спрат вноса на смет,той да не би да живее на луната? И той живее в България.
640
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко що си мисли, че вътрешните работи на Русия са негова работа?Не стига, че лично се излага като кифладжия, като че ли мнението му важи за каквото и да е, ами очаква и другите да се излагат...
639
4
 
1
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
До АлтернативаМхммдаа, значи влево. Откъдето дойдоха Лукановата зима, Виденовите фалити, групировките, фалита на КТБ и т.н. Искаш те да ни оправят?!? Боже, опази. Нищо, нищо, бъди здрав, приятелю, има бяла лястовица и ще оздравееш - все по теля надолу, по теля... И ти ще я видиш, чедо...
638
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Екоминистърът Емил Димитров му обясни детайли по процеса." .....,но трябва и да се действа,включително и превантивно и да не се допускат внос на отпадъци в страната ни,твърде е малка държавта ни,за да си позволим да внасяме смет или да замърсяваме,защото само за 2-3 години ще я озсерете нацяло!Отровният кръг (2015) - https://youtube/watch?v=kMd-cI893O4
637
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Алтернатива има"Нека .. БСП .. "Достатъчно.
636
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
к.708, хем наричате подигравателно ген.Радев "Фигуранта, хем по 2-3 пъти на седмица скачате от неговите лютиви отговори. И да не съм ви чул да наричате ББ "генерала", защото МВР от 12 години се девоенизира и оттогава генерали там няма. Защо гл.секретар на МВР, който е цивилен, гл.комисар, се пъчи с военен костюм и пагони на генерал-лейтенант?Откъде накъде ще носят военна униформа? И Баце какъв е да кара РР да изкаже мнението си за Навални! Путин го каза: проблемът е вътрешен, не на Боце и мин.З.
635
1
 
7
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До Пян Гъ: Аз да ти кажа за кого да гласуваш? Решавай сам. Но ако искаш нещо да се промени, не гласувай за тези, които не са казали ясно "С ГЕРБ няма да се коалираме". Оттам нататък отговорността е на тези, които изберем. От "Да България" искат съдебна реформа. От БСП искат социална политика. Едното не противоречи на другото. Нека се разберат и да направят програмно правителство. Друг избор нямаме. Поотделно няма да свалят Бойко от власт.
634
3
 
6
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Тези избори ще бъдат тест за проверка на опозицията. Почти е сигурно, че Бойко няма да може да състави правителство - няма да има достатъчно гласове от "патерици". Ще трябва да се направи експертно или програмно правителство с мандата на някоя от останалите партии. И ако тогава от опозицията се изпокарат кой да води бащината дружина и не могат това да го направят, значи и те не стават - не издържат тестаБез преходно правителство няма да се оттървем от ГЕРБ. Твърде много се срастнаха с държавата
633
5
 
2
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
До алтернатива имаДобре, бе, човек. Приемам всичко. Само кажи кой. Но не казваш. Говориш ми за КОЛЕКТИВНА БЕЗОТГОВОРНОСТ. Ясно - откъде си - червения сектор, където са и ***. ОК, кажи си, ще те разберем, кво толко те е срам? Червенушки, мамини златни...
632
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
@к.698: някой да ви е виновен, че в ГЕРБ нямате един човек свестен на висок пост в ГЕРБ! Кого да сложите: КПП, Захариева, ГЬОРги Георгиев, Хаджиев и Ципов от МВР, милиционера от МиРково - няма бе, нямаа! В тази ситуация бих гласувал за Хр.Иванов или ген.Inch High. Няма да гласувам за племенника на Главореза от Ястребино или за Асан Агов! Или за вбабичосалата се бивша учителка по руски!
631
6
 
4
 
! Отговори
Историк преди 3 години
Такива елементарни, прости държавни чиновници като Фигуранта , в миналото са им събували гащите и са ги прекарвали през площадите като са ги ши.ба.ли с пръчки по голите *** !!! Чети, Фигуранте ,чети българската история, защото това те очаква скоро !!!
630
2
 
3
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До Пян Гъ: Кой да управлява? Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС.Може да се наложи да се състави експертно или програмно правителство, а когато се стабилизира политическата обстановка, след нови избори ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.
629
2
 
3
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
НАВАЛНИ Е ПРИСВОИЛ ЧЕТИРИ МИЛИОНА РУБЛИ ОТ ЧАСТНА РУСКА ФИРМА И Е ОСЪДЕН ДА СЕ ПОДПИСВА ВСЕКИ ДЕН В ПОЛИЦИЯТА -ПРОЦЕДУРА КОЯТО СЕ ИЗПОЛЗВА В ЦЯЛ СВЯТНАВАЛНИ Е НАРУШИЛ ПОДПИСВАНЕТОСЛУЧАЯТ НАВАЛНИ Е КРИМИНАЛЕН А НЕ ПОЛИТИЧЕСКИ СЛУЧАЙПРЕЗИДЕНТА МОЖЕШЕ ТОВА ДА КАЖЕ---НЯМАЛИ УМНИ СЪВЕТНИЦИ
628
5
 
4
 
! Отговори
Трезвен Гъ преди 3 години
Какво мнение може да има една кремълска пионка като Фигуранта ? Тоя миндебурин трябваше да бъде изхвърлен на бунището отдавна , за да не мърси държавата с присъствието си !!!
627
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка и затвор за крадеца от Банкя и втори мандат за Радев
626
2
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До EHAAAA: Е такива като теб правят от проституция от всичко. Жалък гербаджийски ***. Каквато партията, такива и троловете и. П'ростотия до шия.
625
4
 
3
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Досега нито 1н мрънкалник не е казал кой да смени ББ. Добре, казвам, ууу на ББ. Кажи сега кой има електорален потенциал и по-добра визия за БГ? Кажи и гласувам за него! "Ъъъ, хъммм... ъъ" Чувам само това. Как 1н не каза "Ето този, евроориентация, център-дясно, 35-40% от желаещите да гласуват". Извод: мрънкалниците обвиняват ББ за проблемите си и са готови да счупят държавата. Само дето пак ще си останат такива.
624
3
 
1
 
! Отговори
EHAAAA преди 3 години
ОБИЧАМ ДА ВАКСИНИРАМВАКСИНИРАХ СТАНИШЕВ, ВИНЕГИН, ДОГАН И ПЕЕВСКИСЕГА ПОЧВАМ ДА ВАКСИНИРАМ ДЕПОТАТИТЕ ОТ ДПС И БСПМАЛКО СЕ ОПЪВАТ АМА СЛЕД ПЪРВАТА ВАКСИНАЦИЯ МНОГО ИМ ХАРЕСВА И ИСКАТ ВСЕКИ ДЕН ДА ГИ ВАКСИНИРАМДНЕС Е НИНОВА НАРЕД ОХ КОТЬОСАМО ДПС И БСП МАШАЛАААААААА
623
4
 
1
 
! Отговори
ПАНДЕМИЯ преди 3 години
СТАНИШЕВ, ВИНЕГИН, ДОГАН И ПЕЕВСКИ