Борисов за Радев и казуса Навални: Да си каже мнението, няма да му се карат

Позицията ни е, че незабавно трябва да се освободят задържаните
Обновена: 24 яну 2021 10:38 | 24 яну 2021 10:00,
915

Още по темата

С нищо не съм го засегнал, че да отговаря така остро. Освен да каже позицията си. Това е държавният ни глава, най-висшата ни инстанция. Да каже "да", "не". Няма да му се карат толкова, не е страшно. Ние не сме като тях да обиждаме. Просто само попитахме каква е позицията на най-висшата инстанция, нямаме я. Така коментира премиерът вчерашното изявление на държавния глава.

"Вчера президентът Радев беше много изчерпателен по един елементарен въпрос, позиция за задържането на Навални и опозиционните лидери. Изчерпа какво ли не друго, освен позиция. Не чух позиция и по изгонените руски дипломати, когато говори за Гебрев", допълни премиерът.

Още по темата

"Позицията на правителството е незабавно да освободят хората, които са задържани заради политическа дейност. И това не значи, че разваляме отношенията си с Руската федерация", коментира казуса със задържането на руския опозиционер Алексей Навални и съпругата му.

Премиерът Бойко Борисов се запозна със системите за наблюдение на нивото на язовирите, качеството на въздуха и какво се гори в заводите в реално време. Екоминистърът Емил Димитров му обясни детайли по процеса.

Борисов поиска справка за нерегламентираните сметища в страната. Той заяви, че могат да се заделят пари, за да се изчистят всички и след това контролът да се засили.

"На мониторите да ги наблюдаваме и да се реши този проблем. Тежи им да си удължат километрите до най-близкото депо, затова - санкции", каза премиерът.

"Знаем във всеки един завод в реално време точно какво се гори", категоричен бе министър Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


915
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
622
1
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До БКП: Това "КУРАНА" оная ти работа ли е? И как го събра тоя тюрлюгювеч. Г'лупости на търкалета от копи/пейста. Поне си оправи граматиката като ще го постваш серийно.
621
4
 
1
 
! Отговори
БКП преди 3 години
ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛАААААААКЪДЕ Е ВАКСИНАЦИЯТАСАМО СТАНИШЕВ, ВИНЕГИН, ДОГАН И ПЕЕВСКИ ВАКСИНИРАХАКАКВО СТАНА С ДЕПОТАТИТЕ ОТ ДПС И БСПВАКСИНАЦИЯ ИЛИ ОТСТАВКАДПС И БСП МАШАЛААААААААА
620
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казахте ли си мнението за изгорените живи хора в Одеса, че нещо съм го пропуснал?
619
5
 
6
 
! Отговори
Помним преди 3 години
До ПОМНЕТЕ: Какво да помним? Кога са "горяли като факли протести? Щест месеца протести срещу корумпираното и некадърно правителство на Бойко, а той се криеше и коментираше от джипа.Докато не се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка няма да се отлепим от дъното на ЕС.
618
3
 
2
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Аре да изчакаме до 4 април и да видим дали е имало истински (а не платени) протести. Аз твърдя, че не е имало. Числата ясно ще разделят отговорната партия от всякакви файтонджийски формации.
617
5
 
7
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
А за вчерашните протести в София да каже ли нещо президентът Радев?Май това не му изнася на Бойко. Като че ли е по-удобно да подкрепяме протести в Русия, а нашите протестиращи да ги считаме за платени л'умпени.
616
2
 
2
 
! Отговори
КОАЛИЦИЯ преди 3 години
ВЪЗРОДЕНИ ВЪЗРОДИТЕЛИ КОАЛИЦИОНИ ПАРТНЬОРИРЕЗИЛИ ПЕРВЕРЗИЯ ПОВРЪЩАНЕ ОТВРАТДПС И БСП МАШАЛАААААААААААААААААААВАКСИНИРАХА СТАНИШЕВ И ВИНЕГИНОБАЧЕ ДАЛИ ВАКСИНИРАХА ДОГАН И ПЕЕВСКИХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААА
615
4
 
8
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Радев не си държи на думата и е мекотело така, че каквото и да каже няма значение.
614
1
 
5
 
! Отговори
@ преди 3 години
До КОНСТАНТИНОВПротести ! Какви протести ви гонят, боже.................
613
7
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
ТОЙ НЕ Е *** КАТО БОРИСОВ ТА ДА СЕ ПОДВЕДЕ ОТ НЕГО И ДА НАРУШИ ЧЛ. 24 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА И ПОСЛЕ ГЕШЕВ ЩЕ СЕ ЗАХВАНЕ ДА СЪДИ ПРЕЗИДЕНТА.
612
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кого и защо се страхува Бойко Борисов?
611
4
 
5
 
! Отговори
АМАН от Борисов преди 3 години
Целта на широко рекламираното връщане на НАвални бе ПОДПАЛВАНЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ..Милиони граждани там са консуматори на нарочно внасяни нагло вредни пси активни продукти. Вижте как с подобни оръжия психизираха нарочно искарани на протести в Вашингтон.Преди пет дни включиха обемно обсебване през телевизионни канали и ХОП ПРОТЕСТИ.."Брюксел "както обикновено Подкрепя Диверсиите както срещу Сирия,Украйна,Турция,Либия
610
5
 
12
 
! Отговори
ТЪПА къджалийска п преди 3 години
Ади стига с тоя борисов,писна ми от простащината му.Бил прочел само една книга и е горд с това?Нарече ни прости,ама и той бил ***,та затуй се разбираме???Нарича журналистите *** и ***.Същият тоя *** ББ наскоро наскоро инспекираше учителите..Срам голям..
609
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин ще си го премести фара от другата страна на борда от мнението на един балкански субект, от който никъде нищо не зависи и който владее само поза навеждане.
608
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно е, защо за Сноудън не си кажат мнението. Или разликата е малка.
607
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позицията е казана отдавна - Винаги с Германия и никога против Русия .
606
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
24 ваксинирани за 24 часа- това е за робите от българияа мъжа с топки орбан си купи 2 милиона руска и 1 милион китайска въксинаа нашето банкянско комунистче ближе краварски *** и се зарежда с кюлчетагоспод да раздаде справедливост
605
11
 
10
 
! Отговори
беден безработен преди 3 години
Защо Борисов не се появява на протестите?Май се страхува от народната любоФ.Цял народ го мрази.Най-бедни сме в ЕС,а тоя има евра с пачки от 500 и кюлчета злато
604
4
 
5
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 3 години
другаре, нещо за аеца нема ли от опорките, та преживяме вчерашна плява?
603
3
 
2
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Вземете един без връзки слаб ,трайно безработен млад човек, клошар , пенсионер и го назначете за премиер и такива министи и магистрати и всякакви кметове,депутати,общински съветници,чиновници,секретарки и тнт 1 милион държавни служители са комунисти с връзки, когато почнат да се назначават хора без връзки ще има промяна, щом за 32 години все сме в блатото явно няма да излезем от това блато който може да емигрира докато бая политици не влязат в затвора и не върнат откданатото промяна няма да има