Путин понасял добре ваксината, нямал странични ефекти

Близките на президента на Русия се ваксинирали по-рано
26 мар 2021 16:37, Елка Василева
101
Путин понасял добре ваксината, нямал странични ефекти
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин понася добре поставената му ваксина и не е имал никакви странични ефекти, съобщи прессекретарят му Дмитрий Песков.

Още по темата
Запитан дали са се ваксинирали близките на Путин, говорителят на Кремъл каза, че  те са го направили преди президента.

Путин се ваксинира срещу коронавируса на 23 март, като беше съобщено,че му е поставена руска ваксина, припомня БНР.

Ваксинирането на 68-годишния президент не се извърши публично.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, и?
71
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
пожелавам ви дълъг живот г-н путин,аз бедният следващите три години няма да имам тази възможност...все едно,да ви попитам защото знаете...кой по дяволите създаде вируса и защо му позволихте да убива невинни човешки същества...за власт и его ли...за пари ли...от глупост ли...защо позволихте подобен геноцид г-н путин???защо превръщате Народите на Русия в китайска провинция г-н путин???
70
4
 
3
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
Ми то и аз нямам негативна реакция към ваксината. Както другаря Путин излъгах нашите, че съм си я бил бухахахахаха
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя ваксина?
68
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
... тая физиономия на снимката по-горе изразява същото задоволство като на джен-дър , 10 секунди след ор-га-зъм
67
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И путинчо го чака същия страничен ефект като Сталинчо накрая. Както и всички диктаторчета на тоя свят.
66
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямото научно откритие на путинизма от последните 20 години ваксината Спутник V се оказа един надут пропаганден балон без никаква практическа стойност.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До LosHoЕ,с тази неграмотност как ще станеш космонаФт?
64
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 77Веднъж да минат изборите и гламавите социалисти да се прибират в мишите си дупки че станахте нетърпими.
63
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безсмислено е да се ваксинираш със Спутник V, защото създадения имунитет е краткотраен 4-7 месеца и освен това се оказа че това е ваксина за еднократна употреба т.е. ако се ваксинираш веднъж с нея повторното ваксиниране отново с нея след 8 месеца или година не изгражда антитела. Това означава че всяка година Гамалея трябва да вади нова ваксина. Докато с РНК ваксините тоя проблем не съществува защото тя принуждава твоя организъм сам да изгражда белтъка необходим за създаването на антитела.
62
1
 
11
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Тя ваксината на Пфайзър добре се понася .
61
18
 
12
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
Жив и здрав господин Путин! Хора като теб държат една велика страна на крака! И ще тровят нервите на западният империализъм! Днес Америка остана сама на " световната политическа сцена" след падането на СССР и СИВ! И Вършавският договор! Но Майката на СССР Русия е Жива!-:)
60
15
 
18
 
! Отговори
по стара традиция преди 3 години
комунистическата номенклатура (какъвто е Путин) си пада по западното. Семействата им се лекуваха на запад, децата им се изучаваха на запад, там си купуваха огромни имения за да не се дразнят пролетарските маси в Русия, и сега като стане въпрос за нещо много важно заздравето, като ваксинацията серещу КОВИД то разбира се всички номенклатурни самейства, били те комунистически или КГБейски ще предпочетат най-доброто, т.е. ваксината на Пфайзер. А за нродните маси партията е помислила: Спутник V. Ураа
59
12
 
9
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
НЕ ОТГОВАРЯЙТЕ на постингите ПРОТИВ Путин.Повечето от тях са ПРЕПИСАНИ и ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗДАДЕНИ НА ПЛАТЕНИ TPOЛOBE.Погледнете за пример коментар 56:---------------Шоуто в Русия свърши: Финита ла комедия! Путин и обкръжението му вече са физически неспособни да представляват Русия ...---------------ПУСНЕТЕ ДУМИТЕ НА КОМЕНТАР 56 в търсачката на Гугъл и ще видите, че този "коментар" е бил пускан поне 5 пъти в други медии.НЕ ХРАНЕТЕ тpoлoвeте!
58
1
 
5
 
! Отговори
Влак GT преди 3 години
Много важно!!
57
7
 
13
 
! Отговори
не обвинявайте Путин преди 3 години
че се бил ваксинирал с жаксината на Пфайзър. Като прочетете статистиката за смъртните случаи водещите в Европа са тези които решиха да използуват руската ваксина, като Сърбия и Македония, но те крият даннитеи не присъстват в статистиката.Унгария обаче, която използва без разрешение от Европейската комисия по лекарствата , реши да използува руската ваксина Спутник V и сега е с една от най-големите смъртности по процент от населението в Европа.Не можете да упреквате Путин, че е избрал Пфайзър
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радва ни, че президентът на РФ Владимир Путин понася добре поставената му ваксина.Тревожи ни обаче, струпването на укропски войски на разделителната линия с Донбас и скорошната яростна реакция от страна на турските власти на по-ранната масирана атака от въздyхa на ВКС РФ срещу позиции на туркомански джихадисти в Идлиб, Сирия.
55
7
 
14
 
! Отговори
Путин:рекламен агент преди 3 години
След като се ваксинирал с ваксината на Пфайзър от фирмата му предложили висока плата като рекламен агент, но Путин засега отказал защото вадил повече от продажбите на руски нефт. Казал че след като КГБ му изтече мандата като 'премиер' щял да зи помисли, но искал по-високо заплащане от Горбачов, който стана рекламен агент на верига за пици. Такива са новитр пътища на руските бащици - единият пицаджия, другия фармацефтичен агент, само Боря Елци не успя да прокопса чрез реклама на алкохол. Ах Боря!
54
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 63Говорим за руската агресия в Грузия, Южна Осетия, Абхазия, Украйна, Крим, Донбас, Луганск, Сирия, Либия, ЦАР и т.н.
53
8
 
11
 
! Отговори
LosHo преди 3 години
Путин е ваксиниран с руската ваксина колкото аз съм космонафт