САЩ предупредиха за опасност от атентати в Русия

Москва пита: Предадени ли са тези данни на руските служби?
21 фев 2022 10:14, Елка Василева
65
САЩ предупредиха за опасност от атентати в Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Посолството на Съединените щати в Москва съобщи за опасност от терористични атентати в Русия.

Дипломатическата мисия се позовава на медийни съобщения, според които е налице заплаха от нападения срещу търговските центрове, железопътните гари и станциите на метрото в големите градове, включително Москва и Санкт Петербург, предаде БНР.

Още по темата
Като потенциални цели се посочват също така районите в близост до границата с Украйна. От посолството не уточняват обаче кои медии са публикували цитираната информация.

На американските граждани се препоръчва да следят медиите, винаги да носят със себе си паспортите си с руска виза, да избягват местата на масово струпване на хора и да помислят за евакуация от Русия, която не изисква съдействието на американските власти.

 Говорителят на руското министерство на външните работи Мария Захарова попита дали американците са предали съответните данни на руските служби по партньорските канали. „Ако не е така, как да разбираме това?“, написа Захарова в социалната мрежа „Телеграм“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: атентатиСАЩРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
12
 
! Отговори
до мдаа преди 2 години
Ти пък ако вярваш,че сащ са ни приятели и съюзници,*** на 25.12. да си чакаш подарък от Дядо Коледа,защото няма как да вярваш за "приятелски" отношения със сащ,а да не вярваш в Дядо Коледа?!?
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ще е атентатора? Какво искат да кажат с това? Не разбирам? Украинци ли ще са уроците или някой друг? И как САЩ знаят това и от кого?
31
10
 
5
 
! Отговори
2000 преди 2 години
ЧЕЧЕНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ СИ ИМАХА БЕЗПЛАТНИ ТРЕНИРОВЪЧНИ БАЗИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ПОДАРЕНИ ИМ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ЛИТВА,ЛАТВИЯ,ЕСТОНИЯ В КОИТО ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ДО САМИЯ 11.09.2001 ТРЕНИРАХА ГЛОБАЛИСТИТЕ ОТ АЛ КАЙДА.....ПРЕЗ 1999 В.Путин имаше изказване цитирам:"ЕДИНСТВЕНИЯ ПЪТ НА РУСИЯ Е КЪМ СЪЮЗ СЪС ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ КОИТО Е БЕЗАЛТЕРНАТИВЕН"........ДРУГИ ВРЕМЕНА БЯХА
30
21
 
8
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Това ги чака, дори и да не почнат война. Нямат приятели, нямат съюзници. Печелят врагове. Ще продават все по-малко газ. Ще ги мразят още повече по света.
29
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 31 "Руската агресия в Украйна сложи кръст на панславизма. Без Украйна е невъзможно обединението на славяните с водещата роля на москва" Още по-добре, защото и без това панславизма беше съживен като идейно течение ТОЧНО за да утвърди господството на руснаците над други народи, а не за някаква обща идея или полза.
28
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руската агресия в Украйна сложи кръст на панславизма. Без Украйна е невъзможно обединението на славяните с водещата роля на москва
27
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
американските номера в русия ни минават
26
7
 
4
 
! Отговори
ЗАБРАНЯВА СЕ преди 2 години
ЗАБРАНЯВА СЕ ИЗНОСЪТ НА СГЪСТЕН ГАЗ ОТ САЩ...Експерти подават ,че наркомани на власт в САЩ раздухват ПСИХОЗА С ЦЕЛ БЛОКИРАНЕ ДОСТАВКИТЕ НА ГАЗ ОТ МОСКВА ЗА ЕВРОПА.. НАркотизираните подставени на власт в САЩ ВНУШАВАТ, ЧЕ МАЙ ЩЕЛИ ДА ИЗНАСЯТ СГЪСТЕН ГАЗ ЗА ЕВРОПАТА СЛЕД КАТО БЛОКИРАТ ИЗНОСА ОТ МОСКВА... Експерти да оценят риска ,,,
25
8
 
1
 
! Отговори
ДОПЪЛНЕНИЕ преди 2 години
РУСИЯ ИСКАШЕ ДА ДАДЕ ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ НА ПОЛ ПОТ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ МИНАЛАТА 2021 година и КИТАЙ пак наложи вето и към техния отбор прибавете ТУРЦИЯ на БЕРИЯ И АЛБАНИЯ НА ИСЛЯМОРУСОФОБА СТАЛИН да ВИ се разясни картинката
24
7
 
15
 
! Отговори
Гроб за империализма преди 2 години
Тия гнусни кравари, начело с деменционалния им старец е крайно време да си наложат сами граница на наглост и нахалство.
23
4
 
10
 
! Отговори
Warnings about преди 2 години
Целта на обсебени от КАФЯВА ЧУМА В САЩ ВКЛ JOE BIDEN е отвличане на вниманието от исключитЕлно нагла диверсия рекламирана като КОВИД 19 поразяваща милиарди жители на планетата НАГЛО ПРЕСТЪПНО КОРУПМИРАНО.. Ударът е Насочен срещу ЕВРОПА както обявиха официално подставени с ИЗМАМА НА ВЛАСТ В САЩ 2020/ ..ЦЕЛ Срив на ЕВропейските страни вкл ЕВропейския съюз.
22
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Чечения и Украйна руснаците избиват жени и деца и после мародерстват мръсното им бельо
21
4
 
5
 
! Отговори
ЕДНО ВРЕМЕ преди 2 години
РУСИЯ 2021 година за последен път опита да даде Червените кхмери на Пол Пот и Китай за пореден път наложи вето за отрочетата си.................Към унищожителите на СССР тръбва да прибавим основаната от Османската империя държава Албания чиито последен комунистически диктатор открито заяви:"русофоб съм защото съм верен до край на другаря ЙОСИФ СТАЛИН".........тва албанец го е казал да помните......ПЛЮС ЧЕРВЕНАТА натовската ТУРЦИЯ и нямаше никаква нужда от запада да рухне СССР
20
3
 
10
 
! Отговори
аз преди 2 години
До 1 - не знам къде гледаш но определено нищо не виждаш. Сега очакваме санкциите срещу Русия за дето ме нападна на 16-ти после на 20-ти и т.н.
19
10
 
20
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Чеченските терористи които воюваха с бременни жени бяха финансирани и подкрепяни от САЩ
18
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия спазва международните си договорености и е надежден партньор, но злия Запад не може да го разбере това.
17
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чеченците се вдигнаха като един срещу руснаците. Няма база за сравнение
16
11
 
29
 
! Отговори
Петров преди 2 години
САЩ първо плащат за атентати после уж предупреждават а всъщност ги окуражават. Както беше в Чечня когато финансираха терористи
15
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е кой организира тези атентати? Освен самите генерали от ГРУ?
14
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Войната между Русия и Украйна тече от 2014"____________________________________ На някои им тече ток между ушите - 42 V.