Русия регистрира химичека атака срещу нейни войски

Извършва се анализ на съдържанието на ампулите
23 апр 2022 13:21, Петя Славова
158
Русия регистрира химичека атака срещу нейни войски
Снимка: БГНЕС

Руското министерство на отбраната регистрира атака с дронове срещу позициите на руските войски в Украйна с помощта на токсични вещества. Това заяви в събота началникът на войските за химическо и биозащита генерал Игор Кирилов.

Още по темата


"На 21 април 2022 г. контейнер с ампули беше пуснат върху позицията на руските войски от безпилотен апарат. Планирано беше при унищожаването им да настъпи химическа реакция, която да предизвика експлозия и пожар с отделяне на токсични вещества, които не са включени в конвенционалните списъци", каза той, цитиран от БГНЕС.

По думите специална военна лаборатория извършва анализ на съдържанието на ампулите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
48
 
13
 
! Отговори
Киро жокера преди 2 години
Лъжливи руски въшливи *** правят война объркват живота на цяла Европа а лъжат и се жалват постоянно за нещо най важното е да се знае че кръвожадните зверове руснаците започнаха тази война от злоба към демократичния свят защото те мразят всичко демократично от завист че цивилизования свят имат в пъти по добър живот от техния
101
56
 
14
 
! Отговори
Българопродажници ру преди 2 години
Ама руските чуркосмеци окупират и грабят на чужда територия и се жалват как се опитват да ги избият ахахха.Ама вие друго ли очаквате мама ви проста.Смърт за всички руски *** в българия .Дано изживее същите мъки който изживяват украинците.
100
67
 
24
 
! Отговори
Нагли преди 2 години
Много нагли руснаците!
99
35
 
23
 
! Отговори
F-off преди 2 години
Ха-ха-ха.....Рашистката пропаганда копае ново дъно ....
98
50
 
14
 
! Отговори
Преса преди 2 години
А бе тия ги раздуват като на Партийно събрание в колхоза. Следват бурни ръкопляскания на мужиците и скандирания да живее Партията и Ура за Вожда.Дъртофелните куки от Кремъл карат с методи от 1930. А бе джанъм, днес всичко се вижда и знае. Век на информацията. Нищо че забранихте Faceboок, ,Instagram, Youtube i.... др. нема как да лъжете, това не е вашият колхоз. Не е забутаният Сибир, нито Камчатка. Аре бегайте у лево смешници жалки.
97
42
 
16
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Пак ги нападат Марсианци( по стъпките на Гитлера)!
96
46
 
11
 
! Отговори
Зелендрака преди 2 години
Наконец получилi оружиi какой хотилi! Слава амерiканские брaтцi! Азов, Бандер к дело...опс Азов уже нет.
95
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дроновете американски ли са?
94
12
 
73
 
! Отговори
правилно джендърче преди 2 години
До SS: Значи Русия е в правото си да използва ядрено оръжие срещу САЩ защото е нападната!
93
29
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна от 2014 година напада независимите държави Луганска народна република и Донецка народна република.
92
58
 
23
 
! Отговори
SS преди 2 години
Според законите на войната когато си нападнат можеш да използваш всякакво оръжие за защита на нац.територия и суверинитет !
91
69
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Гьорин...г..... Путинофиле, по твоята, путинофилска логика на русия принадлежи целия свят. Украйна била на русия, Полша, Чехия, България, Румъния, Литва, Латвия, Естония, Финландия също. От векове политиката на русия, или ссср, е да нападнат и завладеят някоя съседна страна под предлог, че там живеят руснаци и трябва да се освободят - и веднага следващата съседна страна става враг, и трябва да се освободят уж живеещите там руснаци и т.н...Да, ама този път ватняците, начело с *** ще супата
90
62
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите не спряха да говорят за някакви имагинерни фашисти. Мале само ако разберат, че комунизъм и фашизъм е на практика едно и също. Полуграмотници, няма как да знаят.
89
74
 
37
 
! Отговори
от село преди 2 години
А бе ,да питам когато гръмна Чернобил ,защо си мълчахте руски спиртаджий ? Ампули ,ако има защо сега ги иследват ? Руснаците разрушиха хиляди домове ,десетки градове ,убиха стотици деца и мирни жители ,сега пък украинците ги тровели ....Те какво искат да ги посрещат с хляб и сол и водка на корем .Путин е луд и масов убиец на усойницата докато не и се размаже главате все ще хапе .
88
50
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко е измислица н Запада. Само приумиците на злобното джудже са свята истина.
87
16
 
40
 
! Отговори
Гьорин...г преди 2 години
Много ясно, кой ще използва химическо и атомно оръжие. Толкова време опити за облъчване. Кои си "поверваха"? И кои им повярваха. Само да попитам: Защо и е на Русия да използва тия оръжия на своя територия?
86
57
 
20
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
не стреляйте срещу руските войски с химически атаки.. те могат да бъдат донори за органи на хиляди европейци и американци
85
69
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е истина е добра новина .Който ми влезе в държавата с оръжие ,през месомелачка ще го прекарам .Браво на украинците .
84
52
 
22
 
! Отговори
от село преди 2 години
Не знам дали укаинците са използвали ампули ,но знам ,че руснаците са царе на новичоци ,казачоци и какви ли не отрови ,също като вещици .То и едни освободители ,бяха отровени някъде по морете ни от препиване на чист спирт ,а после им направиха паметник ,та като така нещо не вярвам .Путинците са голяма работа ,а после кой ми с ра в гащите като в Буча .
83
46
 
27
 
! Отговори
Руснаците лъжат! преди 2 години
ПОДГОТВЯТ СВЕТА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СВОЯ ХИМИЧНА АТАКА ....КАТО В СИРИЯ...!