Мъж застреля деца в детска градина в Русия

Убита е и възпитателка, още една жена е ранена
26 апр 2022 14:28, Елка Василева
56
Мъж застреля деца в детска градина в Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Въоръжен мъж е влязъл в детска градина в Уляновска област в Русия и открил стрелба, има жертви сред децата, съобщи ТАСС, като се позова на източник от правоохранителните органи.

„Мъжът влязъл в детската градина, застрелял възпитателка, две дечица“, каза източникът. Той добави, че нападателят се е самоубил.

Убитите деца са родени през 2016 г. и 2017 г.

Причина за стрелбата вероятно е бил битов конфликт.

Нападението е извършено по време на следобедната почивка. „Той открил огън в стаята, в която са спели децата“, каза източникът.

Самоличността на стрелеца засега трудно може да бъде установена.

Друга служителка на детската градина е получила огнестрелна рана в ръката. На жената се оказва медицинска помощ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое му е трудното, да се разпознае? Нима са провели разпит, а той е мълчал ? Пишете врели-некипели, колкото да попълвате страницата .
19
3
 
13
 
! Отговори
Изместваме темата,но преди 2 години
наистина е добре, човек да има голямо семейство, голяма тайфа, както се казва на нашенски. Моята майка има 4 сестри и един брат, и се подкрепят много. За всичко си помагат. На вуйчо жената получи инсулт и е на легло, парализирана, и всички сестри се редуват, ходят да я гледат, защото вуйчо ходи и на работа и т. н. Взаимната помощ е златна, и няма по-хубаво нещо от личната помощ - от помощта на братчето, сестричката. Тъй че, не се гърмете, а обичайте <3
18
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРЕКАЛИЛ Е С ГЕЛЪТ ЗА ВАНА- ТАМ НЯМАТ ПАРИ ЗА АЛКОХОЛ- ПИЯТ ГЕЛ ЗА ВАНА.
17
4
 
4
 
! Отговори
Биологията е преди 2 години
следната: До 6-годишна възраст си дете, от 7 до 12-годишна възраст си предвъзрастен, от 12 до 19 г. си полувъзрастен и вече от 20 нататък си възрастен човек, организмът ти функционира като на възрастен, получават и се разни болежки, даже и болести. Тъй че...
16
5
 
14
 
! Отговори
великденски новини преди 2 години
Ами то и руснаците започнаха да откачат с такива управници. Дали няма да изкарат стрелеца, че е от Украйна, като в нашата поговорка "Кой ми с..а в гащите?
15
11
 
5
 
! Отговори
Спиндермен преди 2 години
Краварски фен предозирал с Холивудски сапунки и преял с БигМак , естествено. Те там така обичат да гърмят .... Викал Байдъън... Баъдъън....
14
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сестра ми сега чакат четвърто дете с мъжа й. Имат три момичета, големички са, но бащата искаше и момче, та измъчи сестра ми за четвърто. Иска и още едно момче, това значи пето. Сестра ми вече тежки хемороиди получи от тия напъни. И мисли вече с цезарово сечение да ражда...
13
8
 
16
 
! Отговори
Песков преди 2 години
Другари, първият етап по денацификацията на детската градина приключи успешно. Все пак ако се появят усложнения, Русия запазва правото си да използва тактическо ядрено оръжие срещу всяка детска градина, която застрашава сигурността на държавата!
12
6
 
22
 
! Отговори
СВОЛАЧ преди 2 години
СТРЕЛЕЦА МНОГО ПРИЛИЧАЛ НА ПУТИН?
11
8
 
23
 
! Отговори
И сега преди 2 години
твaритe на Копейкин ще започнат с коментарите. За тях няма нико свято. Бог да прости децата!
10
6
 
23
 
! Отговори
Влахо Сончо преди 2 години
Още едно доказателство за болния мозък на тоз народ
9
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това може да го направи само озверял украинец от азовската бригада.
8
10
 
13
 
! Отговори
Напред... преди 2 години
Децата са най-голямата радост в живота, и ние го разбираме с жена ми на тази възраст, в която не можем да създаваме деца, имаме само един син, на 30 години. Затова приканвам младите да имат колкото се може повече деца, 3,4,5....те са радостта на човек. Да, някои ще кажат в този статус е трудно да се отглежда повече от 1, 2 деца. Според мен може, стига да имат родителите желание, любов и смелост.
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да прости децата!
6
5
 
12
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
АНОНИМЕН 9 така е ДЕЦАТА са невини БОГ да ги прости
5
5
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
жестокост
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата с нищо не са виновни, а и това са 5,6 - годишни деца, които си имат собствен розов свят - на супергерои, радости и т. н. Оставете ги да си изживеят спокойно детството, защото като пораснат достатъчно проблеми ще имат. Животът е низ от препятствия и трудности.
3
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова кому...ни...сКите НЕ допускат свобода на словото! Докато ко..МУНЬОизмът е на власт, както е у нас след Черепо-мун...ьовския преврат от миналото лято, ВСИЧКО и у нас, и при пУ..тьо е прекрасно, също като по Тошово време! Да живеят ТИРАНо...заврите rumen-ex, erdo-ex и putyo-ex в името на УНИЩОЖЕНИЕТО на хората!
2
18
 
15
 
! Отговори
Антинатовец преди 2 години
И в Русия се срещат тук таме ненормални но това в щатите си е ежедневие щото демокрацията е на световни висоти и всеки си има оръжие на воля.Нищо чудно да е платен от краварите.
1
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като е видял какво ги чака дечицата под властта на джуджето е решил да ги спаси от мъките им.