САЩ: Путин не може да си позволи да загуби войната срещу Украйна

Руският президент "удвоява" атаките
318
САЩ: Путин не може да си позволи да загуби войната срещу Украйна
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин "удвоява" атаките на Русия във войната в Украйна, въпреки международните санкции, които са наложени на страната му. Това твърди директорът на Централното разузнавателно управление Уилям Бърнс. Той присъства на събитие на Financial Times във Вашингтон.

"Путин е в настроение, в което не вярва, че може да си позволи да загуби тази война. Мисля, че в момента той е убеден, че засилването на атаките все пак ще му позволи да постигне някакъв напредък".

Бърнс също изрази загриженост, че излезлите наяве разузнавателни данни, които САЩ са дали на Украйна, е „безотговорен“ и „много рисков“ акт, тъй като биха могли допълнително да разпалят напрежението с Русия.

ЦРУ не вижда признаци, че Русия се готви да използва тактическо ядрено оръжие в конфликта в Украйна, каза още Уилям Бърнс.

„Ние не виждаме на този етап, като разузнавателна служба, никакви конкретни доказателства, че Русия подготвя разполагането или дори потенциалната употреба на тактически ядрени оръжия“, каза той по време на конференция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
6
 
4
 
! Отговори
АМИ , ПРОСТО Е... преди 1 година
..убийте Путин ---И ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ...ХА,ХА,ХАААА.....така беше и с Хитлер!
206
5
 
7
 
! Отговори
Чичовци преди 1 година
ЕС и НАТО на пук на Путин няма да му позволят да спечели войната.Само мъртва РУС печели от тази война!
205
13
 
9
 
! Отговори
Честит ден преди 1 година
На Победата!!! Нацисти, пукайте!! Зеленски и компания на кол
204
1
 
6
 
! Отговори
wseki преди 1 година
Измикярска фраза като "настроение, в което не вярва, че може да си позволи да загуби" може да бъде измислена само от болен заомбиран индивид - изглежда в екипа на "днес" има такива. Аман от пропагандните ви охкания.
203
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече е изгубил воината обаче още не го е осъзнал.Не може се бори против технологиите на САЩ!
202
12
 
17
 
! Отговори
Fukrssa преди 1 година
Всички диктатор са губили войните си. С изключение на Сталин, защото беше подкрепен от САЩ. А сегашното руско недоносче няма никакъв шанс.
201
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се безпокойте.Няма да я изгуби.
200
6
 
14
 
! Отговори
Мичмана преди 1 година
Само едно нещо не ми е ясно ,дали Путин ще вземе цяла Украйна или ще се задоволи с югоизточна, както казват американските аналитици, въпрос на време и на цена която е готов да плати.
199
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН И СЪЗДАДЕ МАКЕДОНСКАТА ШЛЬОКАВИЦА,НАРЕЧЕНА ЕЗИК! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!
198
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
путин трябва да загуби войната
197
22
 
34
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Путин го очаква болезнена среща с реалносттта. До края на лятото жив руснак в Украйна няма да има. Неживи ще има доста. Единствената неяснота е относно Крим - дали ще го вземат насила сега или руснаците ще им го върнат.
196
9
 
2
 
! Отговори
до 242 преди 1 година
Да разчиташ на природата е загубена кауза . Може би искаш да кажеш - не знаем какво ще ни поднесе Господ Бог Всемогъщи , но пак няма да е вярно . Защото Той е показал какво следва , ако някой се разбунтува против него и Неговите заповеди . Помнете Лотовите дни . Содом и Гомор и защо ?
195
2
 
2
 
! Отговори
Зозо 225 преди 1 година
Много развълнувано въображение , да не кажа болно . Що нне посетиш някой специализиран в психопатия лекар . Може и да ти помогне . А може и на изповед да отидеш в църквата за освобождение от така измъчилата те омраза . Съжалявам те . Желая ти само мир и добро.
194
24
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кремъл мрази Украйна, защото е по-цивилизована държава и е (беше) по-просприраща от Русия във всяка (без военно) отношение.
193
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев - импийчмънт!
192
19
 
40
 
! Отговори
ама преди 1 година
Русия не иска обикновения човек да живее добре тя иска да те владее
191
35
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Засега Украйна губи войната.
190
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОПАГАНДАТА НЕ Е ПОБЕДА.
189
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Не Путин няма да постигне каквото иска, а ще постигне завладяване на черноморското крайбрежие на Украйна... повече няма да постигне, иначе може да си иска не е забранено.
188
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия откриха Америка за втори път! Путин ще постигне това, което иска. И САЩ го знае. В момента САЩ подпомага колкото се може ВПК. Знаят, че това оръжие или ще бъде унищожено или ще отиде за превъоръжаване на армията на ДНР и ЛНР. Но това за тях няма никакво значение. Важното е че украинците ща ***, а тяхното оръжие ще се харчи! Далаверата е супер!