САЩ: Путин не може да си позволи да загуби войната срещу Украйна

Руският президент "удвоява" атаките
318
САЩ: Путин не може да си позволи да загуби войната срещу Украйна
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин "удвоява" атаките на Русия във войната в Украйна, въпреки международните санкции, които са наложени на страната му. Това твърди директорът на Централното разузнавателно управление Уилям Бърнс. Той присъства на събитие на Financial Times във Вашингтон.

"Путин е в настроение, в което не вярва, че може да си позволи да загуби тази война. Мисля, че в момента той е убеден, че засилването на атаките все пак ще му позволи да постигне някакъв напредък".

Бърнс също изрази загриженост, че излезлите наяве разузнавателни данни, които САЩ са дали на Украйна, е „безотговорен“ и „много рисков“ акт, тъй като биха могли допълнително да разпалят напрежението с Русия.

ЦРУ не вижда признаци, че Русия се готви да използва тактическо ядрено оръжие в конфликта в Украйна, каза още Уилям Бърнс.

„Ние не виждаме на този етап, като разузнавателна служба, никакви конкретни доказателства, че Русия подготвя разполагането или дори потенциалната употреба на тактически ядрени оръжия“, каза той по време на конференция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Москва задържаха неонацисти, готвещи терористични актове за Деня на Победата 9-ти Май.
166
3
 
9
 
! Отговори
п.п. преди 2 години
важното е че се спасиха жените и децата - бандитите вече не ги мисля...
165
11
 
17
 
! Отговори
А ако бяха тия преди 2 години
Ами представяте ли си ако в специалната операция вместо руснаци бяха американци, а руснаците имат средства, но не искат, тогава Окрайна щеше да е само лунен пейзаж и то само с хуманитарни оръжия...както до сега тея миротворци употребяваха... ядpени бомби в Япония, БОВ ***(Naпалм) във Виетнам, обеднен ypан в Сърбия, Ирак, Либия и колко ли други хуманитарни ОМП и способи по целият свят, където са плъзнали!!!! На тоя фон руснаците пасти да ядат и са божи кравички ... и за това една от целите на руснаците е да пазят населението, иначе щеха да правят като янките лунен пеизаж!!!!
164
13
 
15
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
"САЩ: Путин не може да си позволи да загуби войната срещу Украйна"....или..."Путин: САЩ не иска да си позволи да загуби Украйна"...... говоря за САЩ на байдъновите Памперсоносци откраднали изборите от Тъмп. Щото при САЩ на Тръмп тая война нямаше да я има чрез морков и тояга за двете джуджета. Памперсоносците не обичат това.
163
15
 
15
 
! Отговори
Стратегията на Путин преди 2 години
'' метаморфозата на Путин '' .............................. в момента в Украйна срещу украинцитe се бият други украинци от Донбас и Крим, които путин облича в руски военни униформи и под оръжие застава да се бият на фронта. Ако например путин успее да завземе източна България, българи от източна България ще се бият срещу българи от западна България под заплаха от разстрел ... това е стратегията на путин - поробване и за пушечно месо ... като оставим настрана грабежите и изнасилванията на деца
162
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, да! Нищо не е спечелил. Плячкосал е, убивал и грабил невинни и скоро ще бъде изправен на съд.
161
10
 
27
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Времето на Путин изтече.В момента се обмисля как точно да го ликвидират.
160
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Към настоящият момент е спечелил украинския излаз към две морета. Тебе кой те пита?
159
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой го пита какво не може да си позволи, ще я загуби и още как!
158
2
 
16
 
! Отговори
До Минаващ преди 2 години
Каква война, бе неразумни юроде! Това е специална операция! Ако беше в територията на бункерния злодей, щеше вече да си в затвора. Но уви
157
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кучетата си лаят а военната операция на Путин си върви по план!!!А вие си драскайте като си нямате други почтени доходи...
156
14
 
14
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 2 години
Израел също започва да помага на Украйна след, като бабуина Лавров и алкохолизираната Захарова сами се разкриха, че Руский им Мир е чисто нацистки. Бункерният плъх вова закъсня твърде много с извинението си. Ще им доставят и Iron Dome. С русNAZZIте е свършено.
155
13
 
14
 
! Отговори
Минаващ преди 2 години
Русия участва в тази война със 600 танка от общо 22 000 хил с който разполага.До момента е загубила 150 танка .Като през последните 2 седмици не е загубила нито един
154
21
 
10
 
! Отговори
Нарко плъх преди 2 години
Само най-големите наркота са останли в Азовстал-а. Крият се по подземията и се бодат като изоглавени с каквото намерят после лягат и сънуват как Украйна печели войната, а нарко-клоунът в Киев и шепата нацисти около него оглавяват прогресивния Запад и раздават хапове на кило на всички от сърце.
153
7
 
19
 
! Отговори
Димитър Кетипов преди 2 години
Владко гордо твърдеше, че още на 27 февруари ще е на Полската граница и ще щипе полякините под поличките, па то кво стана...
152
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не виждам какъв е проблема ,като се има предвид какво излиза от руските медии , да кажат че са спечелили и да се прибират откъдето са дошли. Явно там хората вярват на всичко
151
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
- Г-н Путин, какво ще предприемем срещу санкциите?- Нищо, ще чакаме.- Но как?! Какво ще чакаме?!- Да дойде зимата...
150
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ започват психотерапия на Путин по телевизия СНН. Ще убеждават света и Путин, че той не е загубил войната, въпреки поражението. Издържал е 72 дни на нападението на САЩ и е спасил Русия от нападение на САЩ.
149
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да казваме на Путин, че печели войната. Ще го изгоним от Украйна, но ще му кажем, че е изгонил нацистите чрез специална военна операция и се е върнал в Русия и оставя Украйна без нацисти.
148
3
 
8
 
! Отговори
Аве преди 2 години
Може-неможе, това вече е факт !