САЩ: Путин не може да си позволи да загуби войната срещу Украйна

Руският президент "удвоява" атаките
318
САЩ: Путин не може да си позволи да загуби войната срещу Украйна
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин "удвоява" атаките на Русия във войната в Украйна, въпреки международните санкции, които са наложени на страната му. Това твърди директорът на Централното разузнавателно управление Уилям Бърнс. Той присъства на събитие на Financial Times във Вашингтон.

"Путин е в настроение, в което не вярва, че може да си позволи да загуби тази война. Мисля, че в момента той е убеден, че засилването на атаките все пак ще му позволи да постигне някакъв напредък".

Бърнс също изрази загриженост, че излезлите наяве разузнавателни данни, които САЩ са дали на Украйна, е „безотговорен“ и „много рисков“ акт, тъй като биха могли допълнително да разпалят напрежението с Русия.

ЦРУ не вижда признаци, че Русия се готви да използва тактическо ядрено оръжие в конфликта в Украйна, каза още Уилям Бърнс.

„Ние не виждаме на този етап, като разузнавателна служба, никакви конкретни доказателства, че Русия подготвя разполагането или дори потенциалната употреба на тактически ядрени оръжия“, каза той по време на конференция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците докога ще го търпите тоя дядка?
126
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
235 и 88 го няма завинаги
125
2
 
4
 
! Отговори
Директорът преди 2 години
на ЦРУ Уйлям Бърнс едва ли е такава селска клюкарка , да коментира по този начин един уважан и от Запада държавник , но мисирките със сигурност ,особено платените .
124
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин веднъж беше предупредил Запада , че е по добре да работят с него, защото друг руски управител може и да е още по голям ***! Но вече по голям няма!
123
1
 
3
 
! Отговори
Даа преди 2 години
Кой е казал, че искам да защитавам някоя. См от 235 нещо се притеснихме а. Не се притеснявай, умираш за около три дни. През тях може да си похарчиш хонорара за участието си тук
122
8
 
15
 
! Отговори
т-34 преди 2 години
Укрите водат партизанска война.Това е ясно.Нямат потенциала срещу въоражените до зъби руснаци.Тази война е гадна защото има много удари под кръста.Затова войната може да се проточи.Не е война а спец.операция.Ако е война това е тотал щета за украйнците с милиони жертви предимно цивилни,и бърза капитулация.
121
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой държа сметка за Хирошима, никой, даже сега да приятели. Ако искаш приятели, пускай 235, да светне Окрайна.
120
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Путин не може да си позволи '' ............................... Българските любители на Путин (деца на комунисти) са докарани до такава истерия от руската пропаганда, че утре и майка си ще убият в защита на русия ... вие очаквате от тeзи да защитават България ?
119
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено че водколочниге са мегадолна ***, но трябва да се имат предвид културните ни връзки, тъй като сме много изостанал народ!
118
3
 
5
 
! Отговори
интересно преди 2 години
Украйна е създавала 5 години защитен военен вал в Донбас срещу руско нападение. 8 години натовско обучение на ненатовската украинска армия в Германия, Полша. Интересно е че един украински войник заедно с американски войници на снимка във фейса от такова обучение е сложил под снимката цифрите 14 и 88. Казват че 14 за нацистите е било послание от амер. нацист. А 88 е хайл.Хит...Дали е така???????
117
17
 
8
 
! Отговори
До фоби преди 2 години
Девет живота ли имате, по-силни ли сте от 235. Удри Вова с 500 килотона по Киев. Удри до магмата, да им влезе дълбоко и ударната вълна три пъти да обиколи света. Тогава никой няма да се габарка с теб, никой. Те с едни КНДР се изплашиха, защото не е имало бум при тях. Удри.
116
1
 
3
 
! Отговори
135 от Ямб църв. преди 2 години
ИСтукан,ако мислиш че диамантите имат стойност,значи наистина затвърждаваш мнението ми за теб на фона на други твои писания....Изключително мозъчно ограничен!
115
5
 
3
 
! Отговори
Така разбрах преди 2 години
И дядо Байдън е поканен на Червения площад за 9ти МАЙ.
114
9
 
4
 
! Отговори
долу сащ преди 2 години
неее, сащ не могат да загубят, защото тогава всяка държава където имат база ще им бие шута на окупаторите!
113
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин е като героя на Джо Пеши във филмът Казино не цепи басма на никой.
112
12
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Изхода на войната е ясен. Борба между мечка и мишка. Войната се проточва, защото мишката се крие из разни дупки, бункери и мечката обикаля ококо дупките и чака мишката да огладнее и излезе навън от дупките. Ама те руснаците никога не са си падали по блицкрига. Блицкрига е патент на немците. Бързо превземат немците, но после ядат пердах. Руската мечка пристъпва бавно но там където стъпи плевела загива и не никне в близките 50 години напред.
111
5
 
8
 
! Отговори
щастлива кокошка преди 2 години
Демокрацията за нас българите е че има банани и може да си плюваме по който си искаме.Може би затова сме и толкова щастливи и богати.
110
9
 
16
 
! Отговори
нЕкой си преди 2 години
П_уткин е пътник. Вече го знае и се оглежда като мишка. Не смее да излезе от бункера. Съвсем скоро ще глътне от новичока
109
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не моя гледам алкашките мутри на бушмените дето ме питат на старобългарски , Где кафедральний храм, сабор?" Аз като отида в Разия ще ми говорят ли на български?
108
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заспалия дядка в Белия дом знае ли?