Руски войници убиха началника си и се предадоха на ВСУ

Командирът не им позволил да хвърлят оръжие
13 окт 2022 21:14, Йоана Цонева
399
Руски войници убиха началника си и се предадоха на ВСУ
Снимка: БГНЕС

В Херсонска област голяма група мобилизирани руснаци са се предали в плен. Те са били изпратени в един от най-горещите участъци на фронта без предварителна подготовка и нужното оборудване, но със заповед да стоят докрай, съобщи украинскатателевизия "24 канал", позовавайки се на украинските специални сили.

Според източниците на канала поради неадекватното отношение от страна на командването и липсата на елементарно оборудване, мобилизираните решили да се предадат. Те се свързали с украински военни и тайно договорили капитулацията си без участието на командира си. Той също бил наскоро мобилизиран, но се страхувал от наказание от висшето командване след евентуално предаване в плен. Затова отказал да участва, опитал се да се съпротивлява и да вдигне шум, поради което подчинените му се принудили да се отърват от него и го убили.

Преди да се свържат с украинската страна, руснаците напразно са се опитвали да преговарят с ръководството си да бъдат изтеглени от предната фронтова линия и да преминат поне кратък курс на обучение. Молбите им са били игнорирани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


399
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
0
 
0
 
! Отговори
СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА преди 1 година
До АнонименВИДЕЛИ са някоя хубава рунтавелка болгар пиздок или украинско пизде и провеждат тайна операция по залавянето на хубавата еленка......
267
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АМИ ДАЙТЕ ИМ СНИМКИТЕ ДЕ, ЧЕ ДА ИМ НАПРАВИМ ПАМЕТНИК !!!
266
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отново ли Йоана Цонева? Хаха! Ясно!
265
1
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Щом засилиха пропагандата, значи губят позиции.
264
9
 
5
 
! Отговори
Въъъъ, преди 1 година
Ся всички евроатлантически началници, по цял свят ще знаят кво ги чака, м.ама им ненаситна! Много Марии Антоанети се навъдиха, ама мосьо Гильотен ги чака. Даже и да са на "правилната" ков.идната, демокр.та, г.ейс.ката, атлантидската страна.Мууууу
263
1
 
6
 
! Отговори
Гулю, преди 1 година
Гулю, гулю! Бойко ви го каза!
262
0
 
5
 
! Отговори
Пловдив преди 1 година
Думата е жyрнaля.
261
4
 
4
 
! Отговори
Пловдив преди 1 година
Уникална прoстотия,тези *** удариха дъното,даже и под него започнаха да копаят.Типично по холивудски,много плоско,съшито с бели конци.
260
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е руските войници да вземат нещата в свои ръце и масово да обърнат оръжие срещу кремълския диктатор.
259
5
 
10
 
! Отговори
Никакви преговори преди 1 година
Ами чудесно:) Приятно е да се четат такива работи. Ами хайде дооо дъно за руската армия. Тя ще се окаже и най-големият доставчик на въображение за украинската :))
258
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"аз щях да съм първият каито е научил истината съседа ми е там в запас в херсон област" Ти няма ли да ходиш? А, и БГ газ от русия не иска, Европа, тоже..Горете си я сами
257
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"живея в москва бг журналисти си позволяват много" Еми, нали знаеш - кой каквото си направи...вече не можем да ти помогнем. БГ журналистите могат да правият каквото си искат, не ги грози 15г затвор за да пишат само каквото каже джуджака.
256
5
 
12
 
! Отговори
Поклон на хората преди 1 година
Няма да убиват други хора - да убиват началници и олигарси
255
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро време няма да има кой да се бие за Русия.
254
20
 
14
 
! Отговори
Юли преди 1 година
Ахахахах колко ви плащат да пишете тези глупости..... ????????Слава на Русия и Руският войн
253
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
живея в москва бг журналисти си позволяват много да измислят глупости против русия после казвате че русия е много лоша към бг вие сте виновните бг газ от русия нема за вас рус народ още ни наричат братушки а вие се оляхте аз щях да съм първият каито е научил истината съседа ми е там в запас в херсон област тези лъжи немога да ги търпя засрамете се веднъж завинаги господ вижда всичко но вас дори от господ не ви е страх
252
9
 
25
 
! Отговори
Мда преди 1 година
И крайцера Москва беше небивалица,и остров Змейни,и погромът край Киев,и бягството край Харков,и Кримския мост,и мибилизацията
251
3
 
11
 
! Отговори
РУСКО ПОЗОРИЩЕ преди 1 година
НЕОБЯТНО
250
22
 
19
 
! Отговори
Пълен бълвоч преди 1 година
Като печатате укро небивалици поне вие им вярвайте. Къде са имената снимките и видеото. Нали ако имаше и капка истина щеше да гърми СНН и т.н.Мобилизираните още са по полигоните, има 45 дневни занятия, а вие вече ги изпуснахте.
249
9
 
22
 
! Отговори
Адолф преди 1 година
Защо Путин не чете историята! За да не се предава руския войник е нужно водка на корем в окопа, а отзад комисари с картечници .