Кремъл: Москва ще постигне целите си по един или друг начин

„Киев да приеме исканията и да седне на масата за преговори“
Обновена: 19 яну 2023 13:50 | 19 яну 2023 13:27, Елка Василева
247
Кремъл: Москва ще постигне целите си по един или друг начин
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл заяви днес, че колкото по-скоро Украйна приеме исканията на Русия, толкова по-скоро може да приключи конфликтът, предаде Ройтерс.

Още по темата
Москва ще постигне целите си "по един или друг начин" и за Киев ще е по-добре да приеме нейната позиция и да седне на масата за преговори, каза Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент Владимир Путин.

Русия твърди, че иска да "денацифицира" Украйна и да защити рускоговорящото население в източната част на страната. Киев и Западът отхвърлят тези твърдения и ги определят като безпочвен претекст с цел завземане на територия в колониален стил.

"Колкото по-скоро украинският режим покаже готовността си да приеме руските искания, които ще бъдат постигнати по един или друг начин, толкова по-скоро всичко ще приключи и украинците ще могат да започнат възстановяването си след тази трагедия, която режимът в Киев започна", каза пред репортери Песков.

Украинският президент Володимир Зеленски изготви план за мир в десет точки, който започва с изтеглянето на руските войски от окупираните части на Украйна.

Русия каза, че е отворена за преговори, но не е дала подробности за позицията си или какви са исканията й от Киев, за да приключи враждебните действия.
(БТА, Анелия Пенкова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
0
 
! Отговори
Лили преди 11 месеца
Анонимник под номер 155 ,Различаваш ли кое е доброто?
153
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам да попитам тези българи които подържат Русия-какво ще направят ако утре Путин реши да има Бургаска народна република,или Варненска?Тогава западът да ни остави ли на руснаците или да ни даде оръжия?Защото подобно нещо се случи на Украйна.Реши Путин да има ЛНР и ДНР,каза,че Крим е руски и вкара там руски войски.Пишете какво мислите да правите ако и с нас българите стане така стане така.
152
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
каквото и да си говорим, победата е за Русия. Доброто винаги побеждава.
151
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сата НАТО. Личи си, че сатаната е в теб.
150
1
 
8
 
! Отговори
Само че преди 1 година
Целите на Москва уж цели, но всъщност много половинчати се оказаха !
149
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще? Руснаците и русофилите всякак се мъчат да избегнат употребата на сегашно време.
148
2
 
5
 
! Отговори
432 преди 1 година
Боби пак почна да пише глупости. Боби , пич вземи си прочети постовете от преди няколко месеца и се запитай кое от това което си казал е истина или което си дал като мнение за развитието на войната се е сбъднало. Дано поне да си от четирихилядницине,, че иначе да те ожали човек
147
6
 
11
 
! Отговори
123 преди 1 година
Тия руснаците сами не знаят кви са им официалните цели след толкова лъжи и промени. Истинската цел - да окупират и анексират Украйна вече няма как да постигнат. Начина да го направят беше да превземат Киев за 3-4 дена, да убият Зеленски и да поставят света пред свършен факт. Сега трябва да се молят на другите диктаторски режими за подкрепа и оръжия или на Украйна и НАТО за мир
146
8
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Не е имало никакъв военен преврат в Украйна. Руснаците извлякоха Янукович и Азаров и обявиха, че някой е щял да ги убива и те са ги спасили. Всичко в Украйна беше организирано от ФСБ на Путин и петата москалска колона. Затова русофилството трябва да се гори с нажежено желязо. Но така или кначе Просията си счупи зъбите и никакво отстъпление на Запада няма да има. Ще се държи курса докат ташизмът бъде натикан фмиша дубка.
145
8
 
9
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Русия е икономическо джудже. А без икономика не става нищо. Нито пъклената им агресия ще успее. Ще бъде Афганистан номер 2 за тях Украйна.
144
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 145....Изумителна логика имаш ...Американците искали да се ,,докопат" до ресурсите на Русия.Държава с безброй ядрени глави ,ракети колкото космически кораби.С танкове , самолети, армия въоръжена до зъби, флот и подводници...???? А няма да си вземат например един Бахрейн.Или Кувейт Или да речем някоя Венецуела.А ще правят безумни опити за превземане на една огромна държава с мощна армия...Вие от ,,Възраждане" сега се убеждавам , че не мислите с главите си , а с ушите си.
143
14
 
5
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен 177 Колко време ще продължи? 1. Вариант най-накрая обикновените Украинци ще се вдигнат на Бунт срещу Киев защото не искат ЗАПАДА да финансира убийството на техните Братя, Синове и дори Бащи, а скоро и Дами във Военна форма. 2. "Свободния" свят ще спре финансирането на НЕОНАЦИСКИЯ РЖИМ В КИЕВ и вероятно Ъкрайна ще изпадне в Анархия а след това нещата ще се наредят надяваме се. 3. Русия ще трябва да прочисти всяко село и паланка от Неонацисти което ще изиква много време!
142
10
 
4
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До пияница мистик САЩ са финасирали 2009-2014 над 5 милиарда $ за обучение и подготовка на майдана и общественото мнение включително чрез НПО. С толкова Пари и време можеха да убедят Украинците че искат да бъдат Клингони.
141
9
 
3
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен Разбирате ли че в момента 2.500.000$ на час САЩ финансират Ъкрайна. Още толкова идва и от останалите донори от "Свободния" свят. Добавете санккците и всичко което се обърква в икономиките на целия "Свободен" Свят. В един момент една по една страните ще престават да финансират Ъкрайна. След което финансирането ще спре... И Ъкрайна ще изпадне в Анархия. "Свободния" Свят няма да разчиства *** и без това толкова пари ще е потрошил. Но ще си изисква Дълговете.
140
15
 
3
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До пияница мистик - Какво стана точно преди Крим да се отдели от Украйна??? Майдан но той се изчерпва с Оставката на Правителство, Президента и Парламента. Какво става след това? ВЪОРЪЖН ПРЕВРАТ Организиран от ДЕСЕН СЕКТОР и Сие. Започва Завземане на местната власт от НАЦ БАТите. Започва ТЕРОР срещу всички несъгласни с Киев.
139
11
 
0
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До ЩЕ Сериозно? 1. Демилитаризация на Ъкрайна - Върви под пълна пара бавно и методично се унищожава ВСУ. 2. Денацификация - Също 3. Лишаване Ъкрайна от възможността да обстрелва ЛНР, ДНР, Херсон и Запорожие - настъпателни действия - бавни и методични, Унищожаване на тежкото оръжие на ВСУ едно по едно. 4. Лишаване на Ъкрайна от възможността да води война - Прекъсване на енегозахранването като директен и най-лесен начин за достигане на тази цел.
138
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евала баце, евала Песков. Ти си истински кокаинов каубой :)
137
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
шизофреничен Кремъл, разпадаща се империя
136
1
 
10
 
! Отговори
Тоз пък! преди 1 година
Ще й еб.ем ли отново милиони руски вдовици по Черноморието, както ги йе б.хме след ВСВ по българското Черноморие?
135
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сорoш е виновен