Кремъл: Москва ще постигне целите си по един или друг начин

„Киев да приеме исканията и да седне на масата за преговори“
Обновена: 19 яну 2023 13:50 | 19 яну 2023 13:27, Елка Василева
247
Кремъл: Москва ще постигне целите си по един или друг начин
Снимка: архив, БГНЕС

Кремъл заяви днес, че колкото по-скоро Украйна приеме исканията на Русия, толкова по-скоро може да приключи конфликтът, предаде Ройтерс.

Още по темата
Москва ще постигне целите си "по един или друг начин" и за Киев ще е по-добре да приеме нейната позиция и да седне на масата за преговори, каза Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент Владимир Путин.

Русия твърди, че иска да "денацифицира" Украйна и да защити рускоговорящото население в източната част на страната. Киев и Западът отхвърлят тези твърдения и ги определят като безпочвен претекст с цел завземане на територия в колониален стил.

"Колкото по-скоро украинският режим покаже готовността си да приеме руските искания, които ще бъдат постигнати по един или друг начин, толкова по-скоро всичко ще приключи и украинците ще могат да започнат възстановяването си след тази трагедия, която режимът в Киев започна", каза пред репортери Песков.

Украинският президент Володимир Зеленски изготви план за мир в десет точки, който започва с изтеглянето на руските войски от окупираните части на Украйна.

Русия каза, че е отворена за преговори, но не е дала подробности за позицията си или какви са исканията й от Киев, за да приключи враждебните действия.
(БТА, Анелия Пенкова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
10
 
! Отговори
Футболист преди 1 година
Най-лошото и неприятно неща във футбола е да си вкараш автогол. Путин се оказа "най-добрият" футболист.
133
2
 
13
 
! Отговори
ЧЕРВЕНА СГАН преди 1 година
ШО СИ НЕ ЕБ...ЕШ МАМАТА РУСКИ БОЛЕН МОЗЪК
132
1
 
9
 
! Отговори
Монголоид преди 1 година
До Анонимен 182 - Виж, за разрушенията правилно сте написали, защото Русия и СеСеСеРето могат само да рушат, да хакват и/или блокират уебсайтове, да разпръскват съветския модел - за щастие безуспешно - и да денацифицират европейски държави. С това и ще си останат. Русия няма бъдеЩЕ. Впрочем има - в първобитно-общинния строй където е нямало ни водка, ни сальодка, ни хайвер лапан с големи черпаци. ;)
131
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
щом и Боби почна пак да ръси мозък значи Кремъл вече е закъсал и за тр.о.лове
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иво Димчев със секси мустачки
129
1
 
13
 
! Отговори
ЩЕ преди 1 година
Русия ЩЕ постигне целите си, ЩЕ победи, ЩЕ разгроми врага, ЩЕ стигне до Лисабон и Берлин, ЩЕ превземе мръсните англо-сакци и ЩЕ унищожи лоното на капитализЪма - САЩ. Да не си останем само с ЩЕ-то, че за 11 месеца само с ЩЕ-та останахме. Да видим в бъдеЩЕ какво ще стане. Впрочем колегата по-долу го е казал - ЩЕ съсисипем Русия, така както съсипахме и деградирахме СеСеСеРетата.
128
14
 
4
 
! Отговори
Който... преди 1 година
Който се води по акъла на кравар - зимува в полето!
127
4
 
13
 
! Отговори
Ако целта на Москва преди 1 година
Е да съсипе Русия - Да по един,или друг начин ще стане точно така и то благодарение на глупостта на временно управляващите я!
126
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво значи преговори , според Русия - , завзехме ви 20% от територията, разрушихме ви цялата държава, откраднахме 20 % от националното ви богатство, на нас засега ни стига, хайде повече да не се стеляме! Пък после като си починем, ще видим какво ще правим.
125
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е смешно! Особено след 14-те танка, целият нормален свят се смее на Свободния свят. Само от Давос се чува някакво просяшко хленчене и тежки клетви. нещо като "Дай пари бе, бате! Ша тайбе нащо магари!"
124
5
 
6
 
! Отговори
Кремълториум преди 1 година
Москва ще постигне целите си излагации, няма да остане с половинките !
123
3
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Целите ви са ...неправилни!Ако постигнете такива цели, ще постигнете неправилен резултат, т.е. на грешното място и грешното време!По един начин, ако не стане по друг, ...ммммммм прилича ми на онзи дето му викали, че е *** и упорит!
122
2
 
5
 
! Отговори
заглавие преди 1 година
Москва ще постигне целите си а *** длуг път.
121
3
 
7
 
! Отговори
мда преди 1 година
Никой няма вяра вече на вас мръсни рушаля.Ако уцелеете след тази война слеващите десетилетия никой няма да ви вярва за нищо. Просто сте жалка работа.
120
3
 
3
 
! Отговори
северомакедонец преди 1 година
До ХИЧО Или наобратно, от Украйна ще ходят в Русия да си заредат бензин или батериите (като поляците и литовците в Беларус сега), да си купят нещо метално или да се изкъпят....
119
2
 
2
 
! Отговори
до Vol'Jin преди 1 година
поне името му научи на Ходоровски, преди да еякулираш на пясъка,не е Хородовски
118
9
 
7
 
! Отговори
с.т. преди 1 година
Не, песков! русия няма да постигне целите си! И не е нужно да лъжете путин, че победата ви е в "кърпа вързана". Няма как да излезете победители срещу света. Вие сте сами. Сами срещу света. Няма шанс да победите и е крайно време да се примирите с това. Кимчо от Северна Корея няма да ви помогне в случая. И той е "цъфнал и вързал"! А вече сте и на ДОСТОЛЕПНА възраст (мухоморките от кремъл), така че, няма кой да ви вярва.
117
5
 
7
 
! Отговори
Разпадане преди 1 година
и ликвидиране на сегашните кремълски жужаци.Това я очаква Русия
116
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност Русия постигна целта си да се саморазруши. Знаех си че Путин ще постигне това още когато нападна Грузия а Путин и Буш младши си говореха приятелски в Пекин на олимпийските игри през 2008 докато руснаците убиваха грузинци.
115
6
 
13
 
! Отговори
До 137 преди 1 година
Да, ама Хитлер не са го отрязали в началото на 21 век като е искал да отиде в НАТО, не са настройвали през ЦРУ съседните държави да се овълчат срещу него, не са направили Майдан срещу него и 2022 не са почнали да стрелят срещу него. И Путин не е ангел, ама САЩ от 20 години насам заграждат обръча срещу Русия с все по-голямо НАТО чиято единствена цел е да се докопа до руските ресурси, за да може САЩ да помпа още 100 години евтинко ресурси и да поддръжа зомби-долара. Това е разликата.