"Вагнер" вече набира войници и в Pornhub

"Не мастурбирай, отивай на работа в ЧВК Вагнер"
16 мар 2023 20:45, Йоана Цонева
83
"Вагнер" вече набира войници и в Pornhub
Снимка: БГНЕС

Частната военна компания (ЧВК) "Вагнер" събира наемници под дърво и камък ... включително и на популярния сайт за възрастни Pornhub. Това съобщиха няколко канала в "Телеграм" в сряда, цитирайки потребители, изпратили видео с рекламата, съобщи руската версия на "Свободна Европа".

Клипът може да се гледа непосредствено преди изтеглянето на порнографско съдържание, но само ако посетите Pornhub в Русия, без VPN и програми за блокиране на реклами. Ето какво се казва във видеото:

"Ние сме най-шибаната частна армия в света. Ние набираме бойци от всички региони на Русия. Не мастурбирай, отивай на работа в ЧВК Вагнер".

Още по темата
Телефонният номер, показан в обявата, е на вербовчици на частната военна компания, съобщи Daily Mail.

Създателят на "Вагнер" Евгений Пригожин коментира решението да се рекламира в Pornhub.

"Не знам чия е, но поставянето на реклами в порно сайтове е много добра идея на нашите маркетолози. Напълно съм съгласен с тях. В рекламата се казва: "Отидете да се биете в ЧВК "Вагнер", спрете да мастурбирате". Кой не е съгласен с този довод?"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да пуснат обяви в гeй секцията, там най-много искат да ходят в руската армия.
49
0
 
2
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 година
А че онези набраните свършиха ли вече
48
1
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Стига лъска , ела да умреш ! :D
47
2
 
0
 
! Отговори
хъъц преди 1 година
На Родофил било поръчано да се отбие по пътя си за Сицилия в Солун по някакви си нужди. Той пристигнал в Солун малко преди превземането на града от арабите и бил принуден да отложи пътуването си по-нататък, защото при завладяването на града от арабите той попаднал в плен и бил подложен от Лъв Триполит на страшни мъки. Обаче през нощта срещу деня на навлизането на неприятеля в града Родофил сполучил тайно да изнесе златото от града и по доверени нему лица да го изпрати на стримонския стратег, комуто той с писмо съобщил да го пази до свършването на войната. Камениат не обяснява точно какви са би
46
2
 
0
 
! Отговори
хъъъх преди 1 година
Отказът на славяните произвел в Цариград тежко впечатление, защото след това била изгубена всякаква надежда да се даде на заплашвания със загиване Солун каквато и да било помощ. Тогава в столицата намислили по друг начин да въздействуват върху славяните. Като разбирало, че отказът на последните е дело на българската политика и влияние, цариградското правителство решило да се опита да въоръжи самите българи срещу арабите. Камениат разказва, че тъкмо около това време от Цариград бил изпратен императорският евнух на име Родофил на запад с много злато, което, според както той сам казвал, било пред
45
2
 
1
 
! Отговори
:-)---- преди 1 година
Арабският историк Табари (+ 923), който бил съвременник на разказваните от него събития и довел историята си до 915 г., под 283 от хиджра (= 19 февруари 896 7 февруари 897, съобщава, че славяните (българи) нападнали ромеите в голямо количество и избили много от тях, в което трябва да видим намекване на Българофигонския бой, разрушили много техни села и дошли до Цариград, като принудили ромеите да търсят убежище и да се затворят в столицата. Напразно императорът увещавал българския княз да спре войната, като изтъквал, че те са от една и съща вяра и затова няма защо да избиват хората си. Но
44
1
 
1
 
! Отговори
бий да те уважават преди 1 година
Сключен бил съюз, по който печенегите при пръв удобен случай да нахълтат и нападнат заедно с българите в маджарската земя. Такъв случай им се предоставил още през пролетта на 896 г., когато маджарите предприели някакъв грабителски поход вероятно в земята на съседните славяни. Щом получил известие за това, Симеон незабавно потеглил против маджарите. Като нахълтали българите и печенегите в Ателкуз, те произвели страшно клане над беззащитните маджарски семейства, а мъжкото население било принудено да търси спасение в бягство. Колко съдбоносен бил тоя удар за маджарите, се вижда от това, че когато
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чувствувайки се недостатъчно силен, за да може да нанесе решителен удар на североизточните си врагове, и следвайки византийската политика, Симеон влязъл в тайни преговори с печенегите, източни съседи и непримирими врагове на маджарите, за съвместно нападение на последните. За да отвлече вниманието на императорския пратеник от своите приготовления и преговори с печенегите и по тоя начин да отстрани каквато и да била намеса на Византия в кроежите му против маджарите, Симеон, без да го удостои, както се изразява Логотет, поне с една дума, т. е. да пристъпи към изпълнение на обещанието си за пленн
42
2
 
9
 
! Отговори
:) преди 1 година
Руските кретеноиди вече събират и руските чикибойци, за да превземат Бахмут - град по-малък от Ловеч. Какво нещастни лузъри!
41
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идеята е интересна но толкова много сорросоифни тррола са залепнали за нея като мухи на мед че става безинтересно да се участва във форума. Лицемерие !
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До списвателка читателка явно е някаква рунтавелка. Чупи орехи всякакви.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом Вагнер стана по голяма фирма от Газпром , значи нещата отиват на недобре.
38
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълна порнография били според русофобите , обаче седят си вагнеровците в Бахмут /каквото и да значи това/ и тррепят укри. Укрите сами отиват на заколение като изключим бандеровците в гърба им. Боже пази , съжалявам.
37
4
 
9
 
! Отговори
Ехааа преди 1 година
Чак си имат голяма стъклена сграда с голям надпис! Все едно е търговски център ,но не баш. По туй познаваш ,че русията си е същата дупка,както при ссср-е. Само оръжия и смърт са им в главите. Скоро като Северна Корея. Нашите копейки да заминават за там в този земен рай,преди да са заключили вратите
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Армеец гледал съм ,ама съм гледал и едни други дето от Соледар им трябваха 20 камион да ги натоварят.А в Бахмут украинците загубиха 50000 ей тъй щото едно малко село за това се говори само за него.Ама не е 70000 град ,който е почти празен и натъпкан с Армия и около него още 10-12 села също празни и натъпкани с армия.ама това май не го знаеш или не ти изнася.Аз много добре знам какво е Бахмут.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вагнер това са руския башибозук.Накрая Путин естествено ще ги обвини че заради Вагнер войната е протекла зле.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди време ми хареса признанието на един руснак че доброволно е на фронта защото е алкохолик и това е начин да се отърве от алкохолната зависимост.
33
5
 
5
 
! Отговори
Армеец преди 1 година
Ти, колега, документални кадри от музиканти в черни чували не гледаш ли, или си мислиш, че тази документалистика е дело на Холивуд? А и като са толкова смели и напредват, защо един изпотрошен Бахмут немогат да превземат, нали са обучени? ;)
32
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До А по тъпо от зеленофил е украинеца.
31
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Армеец какви ковчези бе.Това си е армия от доброволци и се обучава преди да влезе в бой и то сериозно.И за 10 месеца има само 9000 убити от тях 90% са затворници ,а са избили 50000 урки.Ядрото на Вагнер си е бивши военни от Спац НаЗ ,а и Вагнер си действат и в Африка.Те тия разчекнаха украинците като варени кокошки.