Медведев плаши САЩ с ядрен 11 септември

Водещият пропагандист на Кремъл вещае Трета световна война
Обновена: 11 сеп 2023 14:17 | 11 сеп 2023 14:10, Петър Бойчев
85
Медведев плаши САЩ с ядрен 11 септември
СНИМКА БГНЕС

„Съединените щати скоро могат да претърпят атака като тази от 11 септември 2001 г., но с ядрени или биологични оръжия“. Това заяви в „Телеграм“ бившият руски министър-председател Дмитрий Медведев по повод годишнината от терористичния акт, при който загинаха близо 3000 души.

Медведев, водещият пропагандист на Кремъл, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 г. и министър-председател от 2012 до 2020 г., често заплашваше Запада с ядрени оръжия през последната година и половина.

„Изглежда, че всички са свикнали с грубостта и отвратителния нарцисизъм на западните страни и особено на САЩ“, казва Медведев, който сега е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация. Превод на публикацията му е споделен от Антон Геращенко, съветник на вътрешния министър на Украйна.

„Не искам да прогнозирам, но САЩ ще разберат, че в един момент терористите ще извършат нова атака в стила на 11 септември 2001 г., но с ядрен или биологичен компонент“, посочва Медведев.

„Или още по-лошо – един от лидерите на ядрените държави ще изгуби нервите си и ще вземе емоционално решение да използва оръжия за масово унищожение. Още повече, че ядреният клуб непрекъснато се разширява и значителна част от него не е обвързана с никакви задължения. И тогава играта свършва. Остава само да съберем пари за нов паметник на Ground Zero“, посочва той.

Преди месец Медведев направи подобни коментари, твърдейки, че САЩ и други западни страни тласкат света по-близо до Трета световна война, предава бТВ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами изтеглете си главорезите от Украйна и всичко ще приключи на мига.
68
1
 
0
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 месеца
Този пак глътнал вместо мезе капачката на водката и няма спирка спиртосония.скапани руснаци вие първо се оправете с Украйна а не се хващайте на хоро с американците че като гледам каква бойна техника имате още от втората световна воина.станалиса водкажийте руснаци да водят война с прашки срещу света я се вищте какви танкове имате като кестенурки . *** плашат гаргите с ядреното си оръжие вие не сте добре а срещу вас колко ядрени оръжия ще се пусне имате ли си напревид
67
0
 
0
 
! Отговори
Много преди 7 месеца
Кремълските жужаци много са изпростели и са абсолютно неадекватни
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Имам чувство, че тоя постоянно е фиркан :Д
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя па спиртосаният, само знае да плаши. Нещастен неадекватник, като шефа си!
64
0
 
0
 
! Отговори
Разкриха се преди 7 месеца
Болните мозъци...дори и копейките у нас,не твърдят,че е нормално да се заплашва света с ядрена война.....щом лудите унас,казват на лудите в русия,че са луди...значи руснаците са много луди.
63
0
 
0
 
! Отговори
Паню Баирски преди 7 месеца
Този жалък папуняк става за смях и никой не му обръща внимание!
62
1
 
1
 
! Отговори
МНОГО ГО Е ЯД преди 7 месеца
Медведев че САЩ не дават виза на синът му Иля и го изгониха..ха.ха Затова тате заплашва с ядрена война..ха.ха
61
0
 
0
 
! Отговори
Мда преди 7 месеца
Добре
60
0
 
0
 
! Отговори
Патетично преди 7 месеца
Тоя грубиян нарцисист се възмущава от "грубостта и нарцисизма" на западните страни !
59
0
 
1
 
! Отговори
Абе преди 7 месеца
Тоя нещо друго има ли в речника си ?
58
0
 
0
 
! Отговори
тоа па преди 7 месеца
***
57
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 7 месеца
ТЕЗИ АТАКИ ПО МОСКОВСКИ СГРАДИ СА САМО БАЛХА ГИ ОХАПАЛА.......ЩЕ ВИДЯТ КАК ЩЕ ИМ СЕ ПОДПАЛИ ЧЕРГАТА ТА И В КИТАЙ ЩЕ ЗАМИРИШЕ НА ПУШЕНО КОТЕ !! НЕМОЖЕ ДА РУШИШ А ДА ТИ РЪКОПЛЯСКАТ !!! ЯЗВАТА ОТВЪТРЕ СЕ Е ЗАРАЗИЛА И ЛИ СЕ МАХАТ ИЛИ УМИРАТ В УКРАИНСКА ЗЕМЯ ТЕЗИ КОИ СА ВЛЕЗЛИ ИЛИ ЩЕ ВЛЕЗНАТ !!
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Медведев сам е казал, че Раша са терористи?
55
0
 
0
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 7 месеца
Този да си пие хапчетата навреме.
54
0
 
0
 
! Отговори
Загрижен преди 7 месеца
До Ген.Съби Събев 6Е, чак пък толкова глупости за единица време не бива! Успокойте се, изпийте си ракията, хапчето след това и нека да си представим, че света се е попроменил, вече няма СССр, Армийката на руZZия е на 10-12 място в света, вече знаем, че рекламите на нови технологии и оръжията им са САМО на хартия. Знаем, че "разработчиците" на оръжия вече са в Сибир... и те така!
53
1
 
0
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Най-страшното е, че има българи, които му се кланят на този избушеняк. Всеки, който познава руснак знае колко са нахални спрямо нас. За руснаците българите винаги са били подчинени, втора категория хора. Ама ние си ревем на "братушките".....
52
0
 
2
 
! Отговори
89 до 43 преди 7 месеца
Тава са УКРАИНЦИ. ТЕ СИ ГОВОРЯТ НА РУСКИ, затова ги мислиш за руснаци. Навсякъде е пълно с тях и да - с мноооого високо самочувствие са. Не знам на какво се дължи.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз пък му гарантирам Махмурлук на 11 септември ...
50
0
 
0
 
! Отговори
Ц преди 7 месеца
Сега въпросът е дали Путин ще изпревари Бог или Бог ще изпревари Путин. Наистина наближава Денят.