Москва отговори на Байдън: Коментарите му са цинични

"Войните традиционно са "умни инвестиции" за САЩ, заяви Захарова
20 окт 2023 08:02, Нели Христова
82
Москва отговори на Байдън: Коментарите му са цинични
Снимка: БГНЕС

Коментарът на американския президент Джо Байдън, в който той нарече подкрепата за Украйна и Израел "инвестиция", показва, че Вашингтон се възползва от марионетните войни, а не се бори за идеи, заяви говорителка на руското външно министерство, предаде Ройтерс.

Вчера Байдън заяви, че подпомагането на двамата съюзници на САЩ е "умна инвестиция, която ще донесе дивиденти за американската сигурност на поколенията", като се опита да събере подкрепа за нови пакети помощ.

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че коментарите на Байдън издават циничен подход, информира БТА.

"Преди наричаха това "борба за свобода и демокрация"," каза тя. "Сега се оказва, че това са просто изчисления. Това винаги е било така, те просто заблуждават света, използвайки ценности, които Вашингтон никога не е защитавал."

"Нищо лично, просто бизнес", каза тя, използвайки коментар, станал известен във филма "Кръстникът", за да обобщи това, което според нея е истинската позиция на САЩ по отношение на конфликтите в чужбина.

"Войните традиционно са "умни инвестиции" за САЩ, тъй като те не се провеждат на американска земя и те не се интересуват от разходите, които поемат другите", каза Захарова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
1
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
ТЯ ПИЯНИЦА ЗАХАРОВА СКОРО ПУТИН ЦЕ И БИЕ ДУЗПАТА !!!
69
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В Русия със закон премахнаха думата ВОЙНА и я замениха с думата СТОКООБМЕН. В резултат беше отчетено : ВЪПРЕКИ ЕМБАРГОТО СПЕЦИАЛНАТА СТОКООБМЕННА ОПЕРАЦИЯ ИЗНАСЯ ЗА УКРАЙНА МИЛИОНИ ТОНОВЕ СТАРО ЖЕЛЯЗО И БИОЛОГИЧНИ ТОРОВЕ...
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
не е права плоска е
67
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
и после в русия нямало джендари а това каквое
66
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Изкуствен интелект разкри липсата на интелект в Кремъл
65
10
 
9
 
! Отговори
стреснат преди 6 месеца
Абе слагайте червена точка като пускате снимки на тоя урунгeл бе! Изкарахте ми акъла!
64
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Generation brainless Ако не си усетил Русия се бие с целия Запад, но за да се разб -------------- с кой точно Запад се бие бе ***? Ако се намеси НАТО след 2 часа няма да остане жив оpк на територията на Украйна. Путин ще го вадят от някоя шахта на канализацията както вадиха Саддам :)
63
9
 
10
 
! Отговори
паф преди 6 месеца
точни думи! това са щатските "ценности" - сметкаджийство! пука им за народите!...а нашите бу-на-ци не могат да го разберат!
62
10
 
8
 
! Отговори
Абе преди 6 месеца
Тая не е ли той бе? Много мъжка изглежда бе.
61
6
 
4
 
! Отговори
Шеговито за безумци преди 6 месеца
До 59 Отговор До Анонимен 57 Във всичко. . . . Например на снимката е права, не седнала или легнала или като видиш нещо руско не четеш и не гледаш, само тролиш срещу руското! Мисленето не е твоята силна страна!
60
7
 
2
 
! Отговори
Generation brainless преди 6 месеца
До 55 Стефан Ако целта е да се намали заплахата от Русия, то проблемите, тряба да се решават още в зародиш. Така е по-евтино. Путин, ако не спрян, сам няма да спре. . . . Явно гледаш само телевизия без собствено мнение. Този път за разлика от 2014 Русия е много подготвена. Това не е още СССР, а си е вече капиталистическа икономика колкото и да не го побира мозъка! Зад Путин стои военно промишления комплекс и някои от руските олигарси! Ако не си усетил Русия се бие с целия Запад, но за да се разб
59
1
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 6 месеца
До Анонимен 57 Във всичко.
58
5
 
13
 
! Отговори
Дядо Соци преди 6 месеца
А вашата война и лъжи не са ли цинични ? Айде бегай. Писна ни от вашия кре-тин-изъм.
57
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
В кое не е права?
56
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
КАКЪВ ЦИНИЗЪМ- РАШКИТЕ УБИВАТ, РУШАТ, КРАДАТ ДЕЦА И ПУТИН ИМА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ОТ СЪДА В ХАГА ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА, НО НЕ САЩ БИЛО ТОВА ОНОВА ДОКАТО УБИВАНЕТО НА МИРНИ ГРАЖДАНИ НА УКРАЙНА ПРОДЪЛЖАВА....САМО ДА НАПОМНЯ- ПРИ РАШКИТЕ ВОЙНИЦИ НЯМА РАНЕНИ- ИМА САМО ЗАГИНАЛИ.
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Нищо лично, просто бизнес". "Войните традиционно са "умни инвестиции" за Пиндостан.
54
5
 
5
 
! Отговори
Стефан преди 6 месеца
Ако целта е да се намали заплахата от Русия, то проблемите, тряба да се решават още в зародиш. Така е по-евтино. Путин, ако не спрян, сам няма да спре. Всяко отложено сражение е в полза на противника. (Макиавели). Войната има икономическа страна, която е определяща. Често говорм за финансовите проблеми на Запада, но почти не споменаваме тези на Русия. Странно.
53
12
 
5
 
! Отговори
Иван Грозни преди 6 месеца
Тази Маша наша станала по-грозна и от мен.
52
3
 
4
 
! Отговори
999 преди 6 месеца
До русофилите и руснаците...Първо се запознай каква е доктрината за сигурност на САЩ и колко от отпуснатите милиарди за Украина остават в САЩ и тогава пиши.
51
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ами спрете войната бе, ВИЕ Я ЗАПОЧНАХТЕ. ОКУПИРАХТЕ територии на държава, чиито граници СТЕ ПРИЗНАЛИ с 3 международни договора. Не знам къф ви е проблема с Америка? Първо ги стигнете по икономика и стандарт на живот , а след това се правете на БОГАТИРИ. Иначе като по времето на СОЦА- ембемата на СССР е херувимче-голи и боси , но въоръжени до зъби.