Русия ни се закани: Няма да ви оставим ненаказани

Нил Мухитов предупреди срещу изземването на руски имоти
Обновена: 31 яну 2024 09:51 | 31 яну 2024 09:51, Нели Христова
647
Русия ни се закани: Няма да ви оставим ненаказани
Снимка: БГНЕС

Опитите за отнемане на собствеността на руснаците в България изглеждат безпрецедентни и Москва няма да ги остави без внимание, заяви в интервю за ТАСС помощник-секретарят на руския Съвет за сигурност Нил Мухитов.

"Някои политици в България, която беше приятелски настроена към нас, сега се унижават пред Вашингтон и Лондон. Те възнамеряват да разрушат паметника на съветския войник "Альоша" в Пловдив, призовават да се премахне всяко споменаване на руската помощ от учебниците по история. А сега вече са преминали границите на разумното - ще отнемат собствеността на руснаците. Излишно е да казвам, че няма да оставим това без внимание", предупреди той.

По-рано депутатите от българския парламент изготвиха законопроект за връщане на държавата на курортния комплекс "Камчия", собственост на правителството на Москва, и за замразяване на недвижимото имущество на руснаците, попадащи под санкциите на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


647
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
487
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименМахай ги руските паметници бе, ама махни и американския, махни и турските и също и римските и гръцките щото тук таме и такива се намират. Направо валяка през България да я заравни още малко и ще правиме бунище. Те наще политици велики за такова ни готвят май и без това.
486
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ние пък ще ги любим страстно.
485
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 492:Според теб е била против България и в същото време й помага да си има собствена държава?Извинявайте,но какво ви е?В статията не пише как св е заканила.Не може ли просто да поддържате нормални взаимоотношения или трябва да се репчите?Който е агресивно настроен да си ходи на фронта,а не тук да страдаме заради него.А може и да се лекува...
484
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колкото повече държави се обвържат с украинската криза, толкоз по здраво ще избухне 3та световна война.
483
26
 
19
 
! Отговори
Тц преди 3 месеца
Би било чудесно Русия да накаже Тикволандия и на нейно място да възроди автентичната българска държава, но за съжаление сме вече отписани и си оставаме американски подметки и с тикви начело
482
10
 
22
 
! Отговори
Morski преди 3 месеца
2024 - Русия Умре! Жуже, не се коси ти си последният!
481
3
 
4
 
! Отговори
OOoха мамашааа преди 3 месеца
*** да гледа тоя път да не ги окесат по стълбовете! Като СС-овците след втората световна.
480
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 471..................водата на София, т.н. Рилски водопровод , е дело на завършилият в Мюнхен инж.Иван Иванов ,кмет на София от 1934г. до 1944г. , роден в Сливен. Стига партенки , а се гордей с този българолюбец.
479
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По времето на цар Александър Втори целият български народ го нарича освободител и говори с любов за Русия. После идва синчето му - Александър Трети и някак за има няма година-две тук започва да се гледа на този като на "нов кандидат султан". Отношението към братските освободени православни славяни става отношение към неблагодарни крепостници. Това е абсолютизмът - цар=държава, президент=федерация. А да напомня само. Александър Трети е любимия руски цар на Владимир Владимирович дето е в Кремъл.
478
9
 
25
 
! Отговори
ОМГ преди 3 месеца
Да ни наказват затова, ЧЕ СИ ВЗЕМАМЕ СОБСТВЕНАТА ЗЕМЯ ОТ РУСКАТА РЕЗИДЕНЦИЯ НА КАМЧИЯ?!? МАЙ ПУТИН Е ПРЕРОДЕНИЯТ АЛЕКСАНДЪР ТРЕТИ?!
477
6
 
17
 
! Отговори
Историк преди 3 месеца
Запорираха им 300 милярда $ на Русия и казаха , че ще ги дадат на Украйна за възтановяване , но нищо не казаха на САЩ и ЕС. Следват старата тактика атакувай слабите пооделно- разделяй и владей. Обаче сме в НАТО и ЕС закачат ли нас закачат НАТО и ЕС ...
476
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русия е частната собственост на господин В. В. Путин. След него това, което наричате днес Русия ще е същото само по име.
475
28
 
14
 
! Отговори
Теодоро преди 3 месеца
Слава на Русия!!!
474
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В цялата ни история русия е била против България, кога скрито, кога открито...
473
12
 
15
 
! Отговори
Фашист преди 3 месеца
Да пробваме новите ф16 с ракети да го свалят за нула време тоя *** альоша
472
11
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Този руски Нил Крокодилски да си мълчи там, така и така на техните заплахи вече никой не реагира - кучета си лаят, керванът си върви.
471
21
 
11
 
! Отговори
Цвета Каранянчева преди 3 месеца
Москва да накаже разбеснелите се евроатлантици, агентите на КГБ знаят как
470
8
 
17
 
! Отговори
дураци преди 3 месеца
какви ***, да си живеят изолирания север и да се напиват с водка
469
10
 
18
 
! Отговори
гегата преди 3 месеца
да ми ядът гегата тия загубеняци
468
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нямам нищо против руския народ и руската култура, но руската политика е ужасно двулична. Как можеш да твърдиш, че се застъпваш за християнските ценности и в същото време да поддържаш паметниците на армия, която е воювала срещу християнската религия???