Това вашето куче ли е?
Това вашето куче ли е?
Днес е намерено това куче в района на Красна поляна, има каишка на вратлето, има си чип, за повече информация 0889111090 Снимка: Симона | 26 фев 2013 15:13
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
2658
3
0
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До YTGАко имаш дете и го изгубиш предлагам същите действия към теб.
6
0
 
1
 
! Отговори
C I преди 11 години
Не ме е срам, че съм човек, който обича животните и природата. И повярвайте, че животните (не само кучетата) усещат по-добре от нас хората, кой какво заслужава!
5
0
 
1
 
! Отговори
C I преди 11 години
Аман от дърти, злобни, нещастни хорица, които се мразят за това, че са живи! Вместо да поздавите жената, че е намерила изгубено куче и се опитва да намери стопаните му, които страдат за него (на вас това чувство очевидно ви е далечно и непознато) вие плюете и съскате като пепелянки. Засрамете се и направете поне едно добро в жалкия си живот. И на вас трябва да съставят глоби, когато пресичате неправилно, но винаги ви се нарзминава нали?! Научете се да сте по-добри, злобарки такива!
4
0
 
2
 
! Отговори
nevermind. преди 11 години
И аз съм кучелюбец, нещо против да имате срещу нас? Кой за Бога е казал, че ние, кучелюбците, `мразим` (интересно) хората?! Някои хора (очевадно не и Вие) обичат кучетата, носят им радост, ЗАЩО това да означава, че мразят хората? Егати и логиката направо.Извинете ме, за начинът на писане, но ми е писнало до гуша от такива хора като Вас!!! Г-жа dochka с нищо не е заслужила обидите, които Вие й на нанесохте. -.- жена на 23
3
0
 
4
 
! Отговори
YTG преди 11 години
г-жо dochka,за съжаление в България в момента живеят повече хора като тебе - неграмотни кучкари, кучелюбци=човекомразци и улиците са пълни с кафяви бомбички. Убеден съм, че собственика трябва да плати голяма глоба. Нещо против?
2
5
 
3
 
! Отговори
dochka преди 11 години
YTG - Bulgaria, tova si ti!
1
4
 
4
 
! Отговори
YTG преди 11 години
На собственика да се наложи глоба затова, че е пуснал безотговорно песа да търчи из Красна поляна. Като плати глобата (поне 100 лева) може да си прибере псето. Ако не я плати - помиярът отива в Сеславци.