На седянка!
На седянка!
Снимката е от гр.Бургас - пл.Трапезица. Колата е спряна на тротоара на място, от където преминават майки с колички или инвалиди. Как би станало това, ако се наложи - не знам?!?!? Снимка: Добри Атанасов | 12 апр 2013 09:57
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
56
12722
12
3
Напиши коментар Коментари
45
9
 
33
 
! Отговори
Знаещ преди 11 години
Само да кажа, че снимката не е от скоро, защото табелата с цените на Лукойл отдавна не е на това място.
44
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
54 ti - TI SI GOLQM MUTRO - TAPANAR I MOTIVITE MI DA GO TVARDQ TOVA E FAKTA 4E SAM GO VIJDAL I NAI VAJNIA MI MOTIV E 4E DORI I AKO SA SE KA4ILI NA TROTOARA POLICAITE V DOLU IZBROENITE STRANI I IZPALNQVAT SLUJEBNITE SI ZADALJENIA ., PREZ CQLOTO VREME - KOETO MOJE DA PRODALJI OT 1-2 minuti DO 2-3 4asa " BURKANITE I VSI4KI DRUGI SVETLINI POKAZVA6TI 4E POLICAITE SA NA RABOTA SA VKLU4ENI - ANADAMU *** . A TIA TAPANARI NAPRAVO SA SI PARKIRALI KATO " PET PARI V KESIA "
43
9
 
33
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
До *** със 100 000-те % тия държави дето си ги изредил само на картинка си ги виждал. Във Австрия когато има нужда и полицейските коли и бусовете си качват на тротоарите. За това че се създават временно пречки на пешеходците досега не съм чул някой да се е оплакал на полицая.
42
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еи бизнеса с 1 милион километра стаж човек се учи на много търпение на пътя и на компромиси.Моля ти се такова заяждане е признак на големи комплекси.Тази снимка е аналог на изваждането на елементи от контекста.Елементарен фоторгафски и не само трик.Малко като книжното карате !
41
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отишли са за касови бележки до бензиностанцията да отчетат уж са заредили с гориво и спестените кинти оп в джоба, какво да се прави ... инстинкт :)
40
9
 
34
 
! Отговори
al bundi преди 11 години
В предишни коментари имаше нееднократно подканване към господа милиционерите ДА ЦИТИРАТ ТОЧНО ЗДВП , където е указано че може да спират като на селски мегдан. Спирането става в дясно по посока на движението ако сте забравили!
39
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GARANTIRAM NA 100 000 % 4E TAKOVA PARKIRANE NA POLICEISKI AVTOMOBIL NE MOJE6 DA VIDI6 NITO V GERMANIA , FRANCIA , ITALIA, HOLANDIA , ANGLIA BELGIA , SLOVENIA, ISPANIA , 4EHIA , SLOVAKIA , UNGARIA . V RUMANIA 50 NA 50 . V TURCIA E MOJE BI PO DOBRE . V BALGARIA SI E NAPRAVO PALEN BATAK . PROIZVODNO NA KOMENTARIITE KAK VIDITE LI ONIA " HUBAVCI " SI VAR6ELI RABOTATA . VAZPITANITE HORA DORI KOGATO SE HRANQT , NE POZVOLQVAT DA PADNE I EDNA TROHI4KA HLQB NA MASATA . A TEZI SA SE OSRALI
38
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поредния пример за типичен мутро-полицейски манталитет
37
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма значение дали са на работа или не. Според закона могат да оставят колата по подобен начин само ако тя е с включени полицейски лампи. При всички други случаи са длъжни да спазват ЗДП.
36
15
 
39
 
! Отговори
Мене преди 11 години
За пореден път автора на снимката сигурно удобно "пропуска" да ни каже,че през това време полицайте или регулират движението,или са на ПТП и пишат актове и протоколи и са спряли колата за да не пречат на движението. От снимката си личи,че прозореца на шоф.е отворен,което малко акъл ако имаш в главата,ще се сетиш,че не са паркирали и не пият боза в сладкарницата.
35
8
 
35
 
! Отговори
до 43 преди 11 години
Ограничени са и сякаш живяли в гората.То не ,че го знам може и оттам да е ,ама има всякаква *** вече в тая държава.Виждал съм човек да стои 30 секунди и да му казваш да мръдне 2 метра ,че да може да мине линеиката и ония стои и ти се репчи.Накрая като те види ,че ти е паднало пердето от простотия и му скачаш веднага се усеща и изфучава.
34
8
 
34
 
! Отговори
До 39 преди 11 години
..., да така е, но като чета коментари на ограничени хора и ме хваща яд. И линейките като бързат за адрес такъв *** може да не ти даде път и после пишеш докладни, а като звънне в спешното плаче. Това е самата истина.
33
15
 
34
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Те варненската говорителка на Кат я уволниха ,че каза "този селски тарикат" ама като гледам е била много точна формулировка ,за някои уж граждански активни "граждани"Абе тарикат я като си ербап почукаи на първия спрял с на инджики сотаджия и му се изрепчи.Тръгнали на полицаи по време на работа колите да спират ,че какво искате да стоят да си чешат по цял ден ли.
32
11
 
34
 
! Отговори
До 37 преди 11 години
Започваш да си изпускаш нервите, по-спокойно. Вижда се кой е кратуната и както по-долу ти казаха ти имаш страшен комплекс за малоценност. Лекувай се!ПП като казах колегите с бели престилки и аз самият съм лекар в спешно отделение, та съм се нагледал от такива "умници" като тебе на които целия свят им е крив.
31
12
 
37
 
! Отговори
ACAB преди 11 години
куките на "сатурн"!!!
30
8
 
36
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Пич тоя е ненормалнен, по неговата логика тея трябва да спирт или на средата на кръстовището или да се правят специални джобове за паркиране на полиция при извънредни случаи.Не просто с такива стават белите и на пътя и на улицата и по кръчмите.Гледаи само каква злоба и агресия.
29
8
 
38
 
! Отговори
aало преди 11 години
значи като имат право да спират на всякъде защото били "полиция" да ми спрат на к*ра тогава! каква им е работата там а? ще спрат където не пречат! това не спешен случай! ако беше такъв си има ред: включени сирени и буркани! а на всички ченгета: проечете отново първия ред!
28
12
 
37
 
! Отговори
До 30, 31, 32, 33 преди 11 години
От злоба да не се спънеш под някой автобус, че тогава и заради теб ще спрат по този начин да отцепват движението докато те вдигнат колегите с бели престилки. Явно само ти не разбра от целия форум, че "тези" имат и служебни задължения, а не пият кафе. Доста си *** Саше !
27
13
 
34
 
! Отговори
до до 29 преди 11 години
Аз не съм полицаи ,но в случая не виждам никакво нарушение или нещо феноменално.За теб всичко се изчерпва с лафа кои бил *** ,такива уравнения само едни комплексирани *** ги изтърсват.И маи спориш ,че това заяждане ти е по-приятно от всичко останало.На калпавия ... му виновно.И да те светна ,че в света равенство или абсолютна справедливост няма или го приемаи или си търси последиците.Шерифите като теб и ме едните са хорра ,а другите са ***!
26
9
 
33
 
! Отговори
До 29 преди 11 години
Аз пък ти давам съвет ,да не пиеш много ,че някои ден ще философстваш не на които трябва.Ако беше навъртял 1 1 милиона км щеше да знаеш ,че нещата не са по учебник ,а професиите са точно 2 дето ги навъртат.Бакшиш или Ц +Е което само по себе си е доказателство що за човеченце си.Промито мозъче? Кое му е промитото ,че хората си вършат работата или ,че ти си ненормален ***.