Така наречената вело алея във Варна
Така наречената вело алея във Варна
Прясно паркирало МПС. Снимка: Лазар | 30 апр 2013 11:16
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
57
13577
26
3
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
До К.Ж.В Париж това го правят ненормални мароканци и алжирци, с които по-добре работа да си нямаш :)))
37
0
 
4
 
! Отговори
wtf преди 10 години
Ако минат с BMX-овете през колата му няколко пъти, никога повече няма да паркира на вело алея.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
у Варна не стъпвам те и варненци там не ходят на плаж
35
3
 
24
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Преди месец на тая "алея" се изкефих на един колоездач. Както си караше спря до една паркирана върху алеята кола. Без да слиза от велосипеда само се подпря на колата и с мощен ритник му откъсна огледалото и продължи. Време е да кажем край на толерантността и да наказваме. Простакът от друго не разбира.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плаче за паяк и солидна глоба тоя тежкар.
33
1
 
2
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
#27,то е кофти и човек да си има работа и с г*мнари като тебе!
32
2
 
1
 
! Отговори
do 44 преди 11 години
И твоята не е лесна. Предполагам е трудно е да следиш толкова много хапове и медикаменти. -изпил ли си ги, не си ли! Продават едни кутийки с по 7 отделения, по едно за всеки ден от седмица. Така няма да забравиш дали си взел дневната доза или пък дали не си я изпил два пъти.
31
12
 
1
 
! Отговори
Munю преди 11 години
Поредния бъйлю, снимал с нокия за 1 лев лизинг.
30
4
 
5
 
! Отговори
От Сидни Австралйско преди 11 години
Можем само да се радваме че човека не е инвалид, явно ти си изключение щот си "комплексар"Не можа ли с нещо по смислено да си запълваш живота? Какво ще кажеш следващия път да ни снимаш о.Тонга или Мадагаскар? Снимал битовизмите си под балконаАз съм на 3 км от Операта през Чехил тунел ама по бих снимал кораловия риф и райските островиВ крайна сметка така и не разбрахме защо си оуснал тази снимка? Да ни покажеш колко (без)смислен живот водиш в Гетото ?
29
2
 
5
 
! Отговори
С преди 11 години
да му се спукат всички гуми дано на минимум 200 километра от най близкото населено място
28
2
 
7
 
! Отговори
Апостол преди 11 години
Превъзпитанието е леко, и евтино(за мен) - прашка за 6 лв. ,камъчета безплатни,а застрахователите плащат не до безкрай.Изчислил съм успаемост 96% .Рушвети не вземам.
27
11
 
5
 
! Отговори
ИЗПРОБВАЛ преди 11 години
СОБСТВЕНИКА НА БМВ-Х6 НЕ Е ВИНОВЕН ТОЛКОВА - КОЛКОТО СМОТАНЯЦИТЕ И НЕКАДЪРНИ ЖИВУЩИ НАОКОЛО КАЗВАЛ СЪМ МНОООООООООООООГО ПЪТИ , АМА НЯМА КОЙ ДА РАЗБЕРЕ : АБЕ ПРОС БЪЛГАРИНО, НОСИ СИ ВИНАГИ В СЕБЕ СИ ПОНЕ ЕДНО ОСТРО И ДОБРЕ НАТОЧНО НОЖЧЕ НИКОГА , АМА НИКОГА НЕ СЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО ЩЕ ТИ ПОТРЯБВА , ЕТО ТИ ИДЕАЛЕН СЛУЧАЙ В КОЙТО ТИ ТРЯБВА НА 100% - НО ТИ *** БЪЛГАРИНО - ПАК И ПАК НЕ ГО НОСИШ АМИ НЕДЕЙ ТОГАВА ДА ВИНИШ СОБСТВЕНИКА НА ДЖИПА БМВ
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Или малко бяла боя на предното стъкло,безценно. После ще се замисли дали да спира пак там. Я елате да видите в София при такива изпълнения какво се случва. Миналата седмица някаква беше задръстила входа на алеята пред Моста на Влюбените... Е,тамън както се бях ядосал като я видях отдалеч,даже ми стана мъчно като видях от близо как са я таксували... Гаранция никога няма да спре там.
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В такива случаи се праска една голяма лепенка "Не паркирай тук" с повечко канаколит на предното стъкло в центъра. Така хем няма да има щети по колата,хем мутрака има да търка после с часове и да се черви от яд ;)
24
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз като Ви казвам,че в България е като в Анадола вие ми слагате минусчета.Слагайте,ама в Европейската част на Турция няма такива случаи,виж в Чечения и Дагестан има.
23
1
 
3
 
! Отговори
Онзи преди 11 години
26 е ултра неграмотен ! Може да има каруца, ама класа - никаква.
22
1
 
22
 
! Отговори
ВИС-1 ЕООД преди 11 години
български ***,ето точно заради този наш български отвратителен манталитет сме на това дередже,затова няма оправия,затова няма да има разделно събирае на ***,и чистота в страната.заради такива като тоя който шофира джипа.и винаги сами ще си правим да ни е мизерно ,мръсно,отвратително и след товаще ореваваме орталъка както винаги правим.дерзайте"българи"
21
9
 
7
 
! Отговори
BMW X6 преди 11 години
Бях се притеснил нещо напоследък. Драскачите с пироните ключовете чакълчетата и ключодъжателите нещо се бяха кротнали. Но ето че отново се появиха. Мили ми философи вие сте като срамните въшки на гагжето - кофти е да си има човек работа с вас но пък от друга страна сте тоооолкова забавни че човек може да се спука от смях на коментарите ви :)
20
0
 
8
 
! Отговори
няма значение преди 11 години
вело алея = парко място за BMW Х*
19
0
 
20
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Звънкай на 112 веднага да го вдигнат. Само така се оправя.Е, става от няколко пъти, ама става !