Хомосексуалисти (не)очаквано без подкрепа от църквата за парада си

Според богословите общество ни не иска да приеме за нормални хомосексуалните взаимоотношения
20 юни 2009 21:23,
145
Хомосексуалисти (не)очаквано без подкрепа от църквата за парада си
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Студенският съвет към Богословският Факултет СУ “Св. Климент Охридски” и православни християни, духовници, както и братствата на столичните православни храмове организират на 21 юни от 11.30 ч. литийно шествие за забрана на гей парада.

Целта на шествието е „предотвратяване на обявения за 27 юни гей-парад и заявяване на нежеланието на българското общество да приеме за нормални хомосексуалните взаимоотношения, както и всяка друга извратеност”, заявиха организаторите на събитието.

„Ние не сме против правото на самоопределение на всеки, но не смятаме, че е полезно и здравословно за обществото афиширането, особено наглото парадиране с обратните сексуални наклонности”, посочват те.

Организаторите допълват, че „гей парадът не е безобидно шоу, а е опит да се отвоюва територия и да се заличи границата между нормално и ненормално“.

„Още по-лошо - ненормалното да се покаже като по-стойностно от нормалното“, подчертават организаторите.

Сборният пункт за шествието е площадът пред храма „Св. Александър Невски” между 11.15 и 11.30 часа.

Протестиращите ще преминат през следния маршрут: Храм „Св. Александър Невски” - ул. „Г.С.Раковски” - бул. „ЦарОсвободител” - площада пред Катедрален храм "Св. Вчца Неделя” - бул. „ Витоша” - храм „Св. Георги Победоносец” - НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
0
 
! Отговори
Змей Горянин преди 14 години
До: Свилен Георгиев Трен Свиленчо, *** противна! Не драскай повече разни хомо-глупости, ами върви да се лекуваш!
143
0
 
0
 
! Отговори
До 142 преди 14 години
Това, че ти казвам,"Да ти го туря!" не значи , че съм *** бе ... ***!
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Истината е, че в България 100% хетеросексуални мъже НЯМА! Тези които не са гейове са бисексуални - в България едва ли има мъж на който друг мъж да НЕ му е правил *** поне. Познавам женени мъже с деца, които редовно си вземат студентчета и им рлащат за ***, а понакоа и за повече. Аз не съм го правил с мъж.
141
0
 
0
 
! Отговори
до: номер 135 преди 14 години
Няма нужда да каните посланика на Германия. В Германия отдавна нудизмът е нещо обичайно и никой няма нужда да бъде убеждаван дали това е нормално или не.Но за сведение на тези, които смятат че Турция е мюсюлманска и азиатска страна ще кажа, че нудизмът там е организиран по-добре отколкото в България. Колкото и да не ви се вярва.
140
0
 
0
 
! Отговори
до: номер 134 преди 14 години
Няма да можеш да организираш такъв парад, защото веднага ще те нападнат ловците на вещици с коктейли *** и ще те изгорят като вещица! Кой им дава право на вещиците и сатанистите да парадират? Да си правят магиите в къщи а не на улицата! Поне в България е така, на Запад мисля че са вече в 21-вия век.
139
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В България масово се *** деца на по 12-13 години.А вие родители, знаете ли че вашите 12-13 годишни деца са сексуално активни?
138
0
 
0
 
! Отговори
Editor преди 14 години
Novinata i komentarite me hvyrlqt v divo otchaqnie. Kolko myka ima po toq svqt, kolko prostotiq, zloba i ogranichenost. BG e desetiletiq nazad ot koeto i da e razvito zapadno demokratichno obshtestvo... Nqma nadejda.
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Българската традиция повелява - бащата да е парвия мъж на момичето, а майката първата жена на момчето!
136
0
 
0
 
! Отговори
фънки преди 14 години
Т.н "джемини"ме отвращава с желанието си НЕПРЕМЕННО да бъде ЗАБЕЛЯЗАНО. А за децата ни,ЗА ДЕЦАТА НИ не помислихте ли. Я по двамца си легнете и правете каквото ви душа иска. Интересно ми е как СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ.Може би чрез делене или пъпкуване.....
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз пък съм нудист и предлагам да се организира нудистки парад от НДК по Витошка до Президентството,с кратка почивка пред ''Св.Неделя' за да ни разгледат добре и да разберат че нудизма е много хубаво нещо и те също трябва да станат нудисти.Може да поканиме посланика на Германия!
134
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
ще може ли аз да организирам сатанински парад на който да горя кръстове понеже съм сатанист и не искам да бъдя дискриминиран на религиозна основа заради моята сатанинска религия
133
0
 
0
 
! Отговори
до Свилен Георгиев Т преди 14 години
хахаха,агнешко ти се е приискало,а?май сте останали само дърти ***,даже не сте и гейове )))))) а нашата цел е да ви консервираме в резерват )))))
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И аз съм против обратните и всичките им фъчкания и натрапвания! Но пък от друга страна колкото повече гейове толкова повече мацки за мене :)
131
0
 
0
 
! Отговори
xoxoxo преди 14 години
ГАЗОВА камера за тея гадни извратеняци долни!
130
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 14 години
Не на *** в публичните пространства!
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
То няма как да е нагъзничав хомофобът, когато има *** вместо мозък.
128
0
 
0
 
! Отговори
teko преди 14 години
Koito ne obi4a pederugite dori da e nazadni4av mu pro6tavam,pone ne e nagazni4av
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всичките "аргументи" на хомофобите против хомосексуалното поведение могат да бъдат разбити на пух и прах от всеки малко по-образован и интелигентен човек. Това говори достатъчно добре доколко такова мислене и омраза са назадничави и примитивни.
126
0
 
0
 
! Отговори
Alex преди 14 години
Вие не сте нормални не нможете ли да го разберете? А на всичкото отгоре искате да направите и другите обратни. Аз не желая да имам нищо общо с хомосексуалисти. Така че на 100 процента подкрепям шествие което са организирали хората.
125
0
 
0
 
! Отговори
Анализ преди 14 години
Май в тоя форум обратните и брамтиите са мнозинство!