Стена се срути в центъра на София, няма пострадали хора

Увредени са седем автомобила след планирано събаряне на сграда
Обновена: 20 окт 2011 12:59 | 20 окт 2011 11:35,
41
Стена се срути в центъра на София, няма пострадали хора
Снимка: Булфото

Стена на сграда се срути в центъра на София, съобщиха от МВР. При инцидента няма пострадали хора, но са увредени седем автомобила, които били паркирани в близост.

Инцидентът е станал тази сутрин при планирано събаряне на едноетажна постройка на ъгъла на ул. „Веслец“ и „Тимок“. Сградата не е била обитаема.

Теренът е разчистван с багер. При събарянето обаче една от стените е паднала не по начина, по който е било планирано.

Рухналата стена е нанесла щети върху седем автомобила. Два от тях са частично смазани.

В момента на мястото на инцидента има екипи на полицията и пожарната.

Районът е отцепен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Пацо Змея преди 12 години
Тоя *** с Опелчето, повече няма да паркира пред надпис - НЕ ПАРКИРАЙ. Пълен ***!
40
1
 
10
 
! Отговори
Лиза преди 12 години
Да бяха отцепили района преди срутването.А да знаеш,че ще бутат сграда и да си оставиш колата до нея е върха на тъпотията.Винаги стават сакатлъци и най-вече в България.иза
39
0
 
9
 
! Отговори
sofeto преди 12 години
Доколкото съм запознат със строителните норми при разрушителни работи се се вади разрешително за отцепване на участъка и се забранява паркирането там. Явно някой се е спестил времето и сумата за услугата от общината!!!
38
0
 
12
 
! Отговори
невьзвращенец преди 12 години
като куцо и сакато се захвана да оправя ; инфраструктора; - резултата на лице..........паднала не по начина който трябва......ПРОСТОТИИИ
37
0
 
8
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
аматьорска работа...
36
1
 
5
 
! Отговори
националист преди 12 години
Много си *** 28 нестига че неможеш да пишеш а неможеш и да четеш.На смимката пише архив.Бухал само драскате по форумите.
35
0
 
3
 
! Отговори
Застраховател преди 12 години
Майче тия са паркирали и са бутнали стената за застраховка?
34
0
 
4
 
! Отговори
Егати преди 12 години
А иначе сме в Европа! Май чакаме от там да дойдат и да ни оправят столицата, стените на старите сгради които точно в центъра са в огромно количество (пазете се минувачи!), уличната настилка, пътищата и .......... всичко останало. Най-вече дървените глави балкански!
33
10
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
В неделя гласувам за Прошко!Стига толкова сиво-червена мъгла в моя роден град!
32
1
 
1
 
! Отговори
Селтак преди 12 години
...да не е паднало НДК-то ве?
31
3
 
17
 
! Отговори
дрът софиянец преди 12 години
Аз да ви кажа си продадох апартамента в топ център по време на бума.Стара сграда пенсионери като мен ,шум няма място за паркиране. Живях при децата сега им дадох парите те си купиха по 2 тристайни много хубаво строителство локално отопление,с гаражи хубава гледка инфраструктура и пари ми останаха. Сега живея е жена ми под наем в чисто нов апартамент напълно обзаведен и не мисля изобщо за мизерния,, център''.
30
2
 
19
 
! Отговори
Куо речи? преди 12 години
"Рухналата стена е нанесла щети върху седем автомобила. Два от тях са частично смазани."Какво ще рече, частично смазани?
29
1
 
9
 
! Отговори
ЗАГРИЖЕНИ преди 12 години
Абе какво сте се загрижили за издрасканите коли , като сте толкова отидете и проучете какво ще се строи там , как са изкарани строителните книжа, кой инвестира и с какви парички.
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ami kato gledam, 4e ni6to ne e ogradeno okolo stenata i nikade ne e pisano vnimanie opastnost ot srutvane dobre, 4e hora ne sa postradali. dano spleskanite koli na horata bydat plateni ot zastrahovkite ili vinovnika za zlopolukata byrzo.
27
7
 
4
 
! Отговори
:) преди 12 години
айде другари сега е момента да кажете , че Фандъкова е виновна и бързо да излезете с призиви , ако беше Крадлиев кмет , това нямаше да се случи.Избори Избориии
26
0
 
10
 
! Отговори
varg преди 12 години
браво бе егати накадърниците
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе какви са тези заглавия бе *** ..Стената не се е срутила .. а са е срутили , но за жалост както обикновенно човешкия матриал не е на ниво и всеки си мисли , че разбира от всичко .Вика си един багер и почва , но дали е обезопасено въобще не го е.е.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами в репортажа се вижда, че на стената пише с огромни букви "НЕ ПАРКИРАЙ". А някакъв се изтъпани, че трябвало да се изпратят документи в общината. И какво като се изпратят? *** пак щяха да паркират.
23
0
 
50
 
! Отговори
dooobre преди 12 години
дооообре, че няма пострдали... ама да бутнеш едноетажна барака и пак да не можеш да обезопасиш периметъра, си е чиста проба безхаберие, некадърност , немарливост и безотговорност.... хората взривяват небостъргачи и даже счупени стъкла наоколо няма, тия нашите с една стена седем коли попиляха... "майсторска" работа...
22
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що срутихте стената, магистрала ли ще минава оттам?