Променят движението по бул. "Васил Левски" заради рязане на тополи

Ограниченията важат днес и на 22 юли
Обновена: 15 юли 2012 10:25 | 15 юли 2012 10:25, Красимир Ангелов
3
Променят движението по бул. "Васил Левски" заради рязане на тополи
Снимка: Архив Булфото

Временна организация на движението в София се въвежда заради премахването на улични тополи на бул. "Васил Левски" - между улиците "Граф Игнатиев" и "Генерал Гурко , съобщават от Столична община.

От 7.30 до 19.30 ч. днес се забранява влизането на пътни превозни средства в западната крайна дясна пътна лента на бул. "Васил Левски" - между улиците "Граф Игнатиев" и "Генерал Гурко".

От 7.30 до 19.30 ч. на 22 юли се забранява влизането на пътни превозни средства в източната крайна дясна пътна лента на бул."Васил Левски" - отново между улиците "Граф Игнатиев" и "Генерал Гурко".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Софиятополи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Румен преди 11 години
Традицията е нарушена ,сега са по умни от тези в продължение на 100 години.Ниските чинари ще късат много повече тролейбусните жици.Забележете !!!Решението беше взето непосредствено след зеления митинг.Подсъзнателно трябва да се възприема ,че държавата може да отреже това ,което ще подмени.А ние хората сме вън от всичко това.
2
3
 
1
 
! Отговори
жега преди 11 години
След рязане на лентички, сега режат тополи.Това трябва ли да ме радва в жегата,когато се сещам, че в София не се диша, защото от години столичните кметове позволяват безконтролно изсичане на дървета и никой кмет, дори Вожда Борисов , не е засадил и отгледал нито едно дърво до сега.Тия алеи с дървета са засадени по проект от началото на миналия век и осигуряваха канал от чист въздух, идващ от Витоша до центъра на града. Ама като досега ни управляват само провинциалисти/например от Банкя/.
1
2
 
6
 
! Отговори
МИНАВАЩ преди 11 години
Преди рязането на тополите ще има ли рязане на ленти и хвалебствени слова от името на сбърканото Правителство.