Хлапе подаде два сигнала за бомба в столично училище

Момчето признало, че се обаждало на тел. 112 и друг път
19 мар 2013 21:52,
7
Хлапе подаде два сигнала за бомба в столично училище
Снимка: архив, Dnes.bg

Полицаи установиха 12-годишен ученик, подал две телефонни заплахи за бомба в столично училище днес, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Служителите от Второ районно управление установили автора на анонимното обаждане за поставено взривно устройство в столично училище, непосредствено след постъпването на сигнала.

Тази сутрин около 9.00 часа младежки глас съобщил на тел.112 за поставена бомба в училище в столичния квартал Малашевци. При проверката служителите на полицията не открили съмнителни предмети и занятията в училището продължили.

Малко по-късно, около 10.00 часа, младежът позвънил отново на тел.112 със същото твърдение. В резултат на проведените незабавни заградителни действия служителите на Второ районно управление задържаха извършителя, който е ученик в същото училище.

В последвалия разговор с инспектор от Детска педагогическа стая момчето признало за стореното и споделило, че в сряда, 13 март, около 11.40 часа също се е обаждал на тел.112 с подобна "новина".

Предстои малолетният извършител да бъде предаден на родител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няколко шамара за хлапето, солена глоба за родителите и да видим дали ще звъни друг път!
5
1
 
1
 
! Отговори
Тлъб преди 11 години
Веднага да се ошпари !
4
0
 
2
 
! Отговори
unangel преди 11 години
Статията ме разби. Особено последното изречение. Даже и превод в Google translate звучи по-смислено. Поне се посмях рано сутрин :)
3
2
 
2
 
! Отговори
другаря живков преди 11 години
айде сега малкия да отива да копае в Белене където ще положим основите на българо-руската дружба днес с построяването на ядрена централа.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
NAVREMETO EDNO HLAPE KAZALO 4E CARQ E GOL , DOKATO VAZRASNITE SE VAZHI6TAVALI NA CARSKITE ODEJDI . POUKA , IOK
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман сега родителите му да платят една солена глоба а то да ходи да проси по улиците! Докато се осъзнае ще е затънал до уши и единствения начин да стане пълноценен гражданин на РБългария е да се взриви в някоя *** мах'ла или да се самозапали пред варненската община! В България тези хора са новите герои!