Няма опасност за живота на трима от пострадалите край Яна

Един от тях вече е напуснал "Пирогов"
Обновена: 19 авг 2013 17:17 | 19 авг 2013 16:25, Веселина Йорданова
7
Няма опасност за живота на трима от пострадалите край Яна
Снимка: БулФото

Няма опасност за живота на тримата пострадали при катастрофата край гара Яна, транспортирани в „Пирогов“.

11-годишно момиче е с контузия на белия дроб. 22-годишен мъж, водач на бус, участвал в катастрофата, е с рана на бузата и контузия на шията. Той остава за лечение в отделението по лицево-челюстна хирургия.

42-годишен мъж, който също е бил транспортиран в „Пирогов”, е напуснал лечебното заведение. Той има рани и контузии на лявата подбедрица и лявата ръка, съобщи Мария Пойразова, експерт „Връзки с обществеността“ на здравното заведение.

Още по темата

При тежкия пътен инцидент днес загинаха двама души, а петима пострадаха. В спешния институт на ИСУЛ е приета една жена, съобщи БНТ. В реанимацията на Окръжна болница е настанен 59-годишен мъж. И двамата пострадали са в тежко състояние. Мъжът е шофьор на един от ТИР-овете, участвали в катастрофата.

Сблъсъкът е предизвикан от ТИР с румънска регистрация. Сигналът за инцидента е подаден към 11.00 часа. По данни на МВР тежката катастрофа е станала на 3 км на АМ "Хемус", в района на гара Яна, посока София, между ТИР, цистерна, лекотоварен автомобил "Ивеко", бус и три леки автомобила.

Трафикът беше временно отклонен през с. Елешница и през стария път Ботевград-София. Към 17.00 часа движението вече е възстановено.

Заради инцидента беше отменено официалното откриване на пътната връзка между Софийския околовръстен път и магистрала "Хемус". След 14 часа обаче движението по новото трасе с дължина малко над 8 км беше пуснато.

Тепърва ще се изясняват причините за тежкия инцидент. Образувано е досъдебно производство, уведомена е Софийската градска прокуратура.

Информацията е актуализирана към 17.20 часа.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От мималият петък е готова магистралата. Незнам какво чакат
5
6
 
10
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
Струва ми се, че ни тегне някакво проклятие с това правителство. Тука за 1 месец се издавиха повече хора от един летен сезон през минали години, а колко катастрофи станаха, колко майстори, техници, миньори и т.н. То е ясно, че е имало да става, но.... тежко ни от тук нататък с некадърници като тези днешните костюмари.
4
5
 
5
 
! Отговори
Ot naroda преди 10 години
Mnogo si prav, ot naroda ne se interesuvat tija bokluci, zatova sam kazal... ako ne si otidat s dobro, shte razberat kakvo oznachava "narodna lubov". Mnogo tazno i zalko e che nevinni hora plashtat s zivota si zaradi tazi chervena *** v parlamenta.
3
13
 
11
 
! Отговори
ТОДОР ЖИВКОФФ преди 10 години
?????????????????????????????????????? ТОВА КОЕТО Е КАТО ОСТАНКИ ОТ АВТОМОБИЛ - С КАКВА СКОРОСТ ТРЯБВА ДА СЕ Е ДВИЖИЛ, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПОЗНАЕ КАКВА МАКРА Е ? ТОЙ Е СМАЧКАН ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ АБСУРД ДА СЕ Е ДВИЖИЛ СЪС 70-80 КМ/Ч АБЕ ТО ПРЕСИТЕ НА ОТПАДЪЦИ ЕДВАМ ГИ СМАЧКВАТ ТАКА
2
9
 
25
 
! Отговори
never mind преди 10 години
Жалко, че не можаха да се покачат на сцената властимащите, да кажат с няколко думи колко ни обичат и се грижат за България и българите......та нали заради това отложиха откриването- да се подготвят, да се излъскат, да се покажат. Чудя се дали изобщо се интересуват, че ние искаме да пътуваме нормално и да не гледаме кръв по пътищата, а не да ги гледаме тях по телевизиите в техните си пет минути слава, прерязвайки лентички и говорещи глупости!
1
4
 
41
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Какво да коментираш освен - Черен Понеделник!Толкова жертви в ясен,слънчев,мирен ден е необяснимо,ужас!!