Търсят съдебна отговорност за изпочупени автобуси 102 в София

Фандъкова определи случилото се като разочароващо
34
Търсят съдебна отговорност за изпочупени автобуси 102 в София
Снимка: архив, БулФото

Ще се търси съдебна отговорност от родителите на децата, които вандалски изпочупиха 8 нови автобуса на градския транспорт в София, които се движат по линия 102, съобщи БНР.

В района между квартал "Малинова долина" и Студентски град малолетни са хвърляли камъни по автобусите по време на движение.

Още по темата
Кметът Йорданка Фандъкова каза, че щетите ще бъдат за сметка на застрахователите, и нарече случилото се разочароващо.

"Това няма да струва на общината средства, но пък струва наистина разочарованието от това, че с много големи усилия успяхме да защитим проект за безвъзмездно финансиране по Оперативна програма "Околна среда", обясни тя.

Радваме се на новите автобуси, обявени за "автобус номер едно за 2014 година" в Европа, и в същото време не ги пазим. Това е разочароващо, разбира се, надявам се да послужи за урок и хората да разбират, че това е за удобството на гражданите, а не за общината, допълни столичният кмет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** хвърлят камъни по колите и във Варна. Преди два дни точно до Св.Петка хвърляха и по мен. За щастие без щети. Та се питам къде е полицията?!
3
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе аз до колкото знам 102 не ходи в Малинова долина. Виж овчакупел по може. Е това е да си провериш репортажа. А пък редактор мисля че нямате.
2
2
 
23
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
za vsiako prestaplenie na maloleten da se tarsi sadebna otgovornost ot roditelite.roditelite sa dlajni da vazpitavat decata si i da nosiat otgovornost za tiah,dokato stanat palnoletni
1
3
 
17
 
! Отговори
щурофон преди 9 години
А каква епричината да ги изпочупят?защо?